Socionom sökes till tjänst i Uppsala

Här söker vi en erfaren kurator till en mindre resursskola.

Uppdraget omfattar en social bedömning för ansökan särskola. Du bör ha kompetens inom olika intellektuella funktionsnedsättningar.

Låter detta uppdrag intressant, skicka in din ansökan idag!

Att ta uppdrag som socionom via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socionom. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför socionomarbete i Uppsala?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cphvvnj Gynojioeunx
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Skolkurator eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åohqmæuop fcb cac id Xæygkvi
Region/kommun
Uppsala/Gptknxn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka