Vi söker socionom till uppdrag i Uppsala

Socionom sökes för spännande uppdrag som socialsekreterare inom barn och ungdom.

Till detta uppdrag sökes en socialsekreterare för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för myndighetsutövning på barn- och ungdomsområdet. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig med ett genuint intresse för arbetet med barn och ungdom. Erfarenhet på minst 3 år är ett krav. Skicka din ansökan idag!

Att ta socionomjobb som socionom via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socionom. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför socionomjobb i Uppsala?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lriwfaf Gpjtxb-Jmkyecdiwwxoqx f
Tidsperiod
1 (2023)-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vqspbftykhmvrm a die ef VHYYTTX
Region/kommun
Uppsala/Vvowywc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka