Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Uppsala

Socionom sökes för spännande uppdrag som socialsekreterare inom barn och ungdom.

Till detta uppdrag sökes en socialsekreterare för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för myndighetsutövning på barn- och ungdomsområdet. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig med ett genuint intresse för arbetet med barn och ungdom. Erfarenhet på minst 3 år är ett krav. Skicka din ansökan idag!

Att ta socionomjobb som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Socionomuppdrag i Uppsala

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Drfcddj Yukfsc-Wkhkmxgpddiaqu c
Tidsperiod
1 (2023)-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hybalwyafwbeav e dfg ec EYDHOBH
Region/kommun
Uppsala/Qebtkuh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka