Bemanningsarbete för socialsekreterare inom barn och unga i Uppsala

Socionom sökes för spännande uppdrag som socialsekreterare inom barn och ungdom.

Till detta uppdrag sökes en socialsekreterare för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för myndighetsutövning på barn- och ungdomsområdet. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig med ett genuint intresse för arbetet med barn och ungdom. Erfarenhet på minst 3 år är ett krav. Skicka din ansökan idag!

Att ta socionomuppdrag som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socialsekreterare inom barn och unga. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Uppsala en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wqhlfxe Keoitr-Wfuoboikxxxgbo d
Tidsperiod
1 (2023)-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kejyxyqyteuoft e bfh df FXRWJVB
Region/kommun
Uppsala/Cijkfdk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka