Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Denna enhet söker nu en socialsekreterare till sin verksamhet inom barn och unga.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter med både utredning och uppföljning enligt SoL/LVU. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Har du ett genuint intresse av området barn och unga? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som socialsekreterare inom barn och unga via Agila socionombemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomarbete i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som socionom hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dvegxir Oaxsrf-Iqqvxetgrws g
Tidsperiod
6-31
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uvxasvjhfjceqy b iihbf IBHJFPQ
Region/kommun
Uppsala/Ylbbggv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka