Ledigt jobb för socionom i Uppsala

Här söker vi nu en erfaren konsult för arbete med barn- och ungdomsutredningar.

För att passa för detta uppdrag ska du ha minst 8 års erfarenhet av myndighetsutövning barn och unga. Du ska kunna arbeta självständigt genom hela processen, allt från förhandsbedömning till att företräda i rätten.

Låter detta som ett passande uppdrag för dig. Hör då av dig till oss så berättar vi mer!

Socionomarbete hos Agila socionom

Arbetet som socionom hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför socionomtjänst i Uppsala?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Crhr, Yhyhpm, Mroakm
Tidsperiod
13-14 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Guyrffluwu ie fhdid ÅHRJSWADB
Region/kommun
Uppsala/Æxurugrkj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka