Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Uppsala

Socionom sökes till verksamhetsområde barn och ungdom.

Som Socionom kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare. I dina arbetsuppgifter ingår utredning, uppföljning, journalföring och klientmöten.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet.

Socionomarbete hos Agila socialsekreterare inom barn och unga

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, socialsekreterare inom barn och unga, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Uppsala en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lnsrqiy Lsjvlo-Hvaovcrappajmh h
Tidsperiod
13-39
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Muvttsxxtdmodw h dffc Ufremnm
Region/kommun
Uppsala/Lugivck
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka