Bemanningstjänst för socialsekreterare inom barn och unga i Uppsala

Här söker vi nu en erfaren konsult för arbete med barn- och ungdomsutredningar.

För att passa för detta uppdrag ska du ha minst 8 års erfarenhet av myndighetsutövning barn och unga. Du ska kunna arbeta självständigt genom hela processen, allt från förhandsbedömning till att företräda i rätten.

Låter detta som ett passande uppdrag för dig. Hör då av dig till oss så berättar vi mer!

Socionomuppdrag via Agila socialsekreterare inom barn och unga

Att arbeta som socionom kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Uppsala en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Prxs, Paohvn, Hncivy
Tidsperiod
42-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Apekctadee di ÅXJMAOYOX
Region/kommun
Uppsala/Åryuqpema
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka