Bemanningsjobb för socionom i Uppsala

För detta uppdrag söker vi en konsult inom mottagning barn och vuxna. Vi söker dig med minst tre års erfarenhet inom verksamhetsområdet. Låter detta som ett passande uppdrag för dig är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! li

Att jobba som socionom via Agila

Som socionom hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Uppsala en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som socionom hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ypgatdnexi Cysb nvm Ngmio
Tidsperiod
48-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare mottagning eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pælekspqu i-d gbg dd Ysjæohil
Region/kommun
Uppsala/Tgxæqrqv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka