Bemanningsuppdrag för socionom i Värmland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en erfaren socialsekreterare för arbete på barn- och ungdomsenhet.

Till detta uppdrag sökes en socialsekreterare för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. Uppdraget omfattar myndighetsutövning, utredning, handläggning och uppföljning enligt gällande lagstiftning. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal.

Verksamheten har behov av en socialsekreterare med minst 3 års erfarenhet av utredningsarbete barn- och ungdom.

Att ta uppdrag som socionom via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som socionom hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Värmland en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som socionom hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xfax drm pygq
Tidsperiod
47-6 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Utcewjwll da fbbbd ÆLIÅYS
Region/kommun
Värmland/Æroåcu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka