Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Värmland

Till detta uppdrag söker vi en socialsekreterare som riktar sig mot barn och unga. Här väntar en varierande tjänst där du som Socionom får möjlighet att bredda din kompetens. Arbetsuppgifterna inkluderar arbetsledning av handläggning av utredningar samt insats både gällande placeringar och hemmaplanslösningar. Personal eller verksamhetsansvar ingår ej i rollen.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta socionomtjänst som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Socionom inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta socionomtjänst i Värmland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sklk urc fuli
Tidsperiod
15-17
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bcfirx b eehbh HXLMODVXPENXKN
Region/kommun
Värmland/Kpp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka