Socialsekreterare inom barn och unga sökes till tjänst i Värmland

Till detta uppdrag söker vi en socialsekreterare som riktar sig mot barn och unga. Här väntar en varierande tjänst där du som Socionom får möjlighet att bredda din kompetens. Arbetsuppgifterna inkluderar arbetsledning av handläggning av utredningar samt insats både gällande placeringar och hemmaplanslösningar. Personal eller verksamhetsansvar ingår ej i rollen.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta socionomjobb som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socialsekreterare inom barn och unga. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Värmland en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mmab jlr tfws
Tidsperiod
13-17
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bwqgbf g ihifa TAPLGMYGTMXMPS
Region/kommun
Värmland/Uaj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka