Bemanningsuppdrag för socionom i Västernorrland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom LSS.

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som biståndshandläggare inom LSS.

Till detta uppdrag söker vi dig med minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta socionomarbete som socionom via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som socionom ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför socionomjobb i Västernorrland?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som socionom hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mppuvdqxlmdoiui
Tidsperiod
5-17
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pmkhocxlk h edbei KOVCVVVK
Region/kommun
Västernorrland/Xicfotff
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka