Bemanningsjobb för socionom i Västernorrland

Här söker vi nu två erfarna konsult för uppdrag inom barn och ungdom.

Denna enhet ansvarar för att utreda, fatta beslut, bevilja insatser, följa upp insatser och avsluta insatser. Körkort är ett krav. En viss möjlighet till distansarbete finns efter dialog och överenskommelse med ansvarig enhetschef. Verksamhetssystem Treserva.

Ett spännande uppdrag väntar dig som konsult, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Socionomarbete via Agila socionom

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som socionom hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför socionomtjänst i Västernorrland?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mxdr ufv cwox
Tidsperiod
5-13
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hxkdayxgs f gfaeh MQJDJMTU
Region/kommun
Västernorrland/Gxvbqbyg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka