Ledigt jobb för socionom i Västernorrland

Här söker vi nu två erfarna konsult för uppdrag inom barn och ungdom.

Denna enhet ansvarar för att utreda, fatta beslut, bevilja insatser, följa upp insatser och avsluta insatser. Körkort är ett krav. En viss möjlighet till distansarbete finns efter dialog och överenskommelse med ansvarig enhetschef. Verksamhetssystem Treserva.

Ett spännande uppdrag väntar dig som konsult, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Socionomtjänst via Agila socionom

Trivs du med att arbeta som socionom men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Västernorrland en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa socionom. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef/Teamleader
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Syxp mky xmjc
Tidsperiod
13-26
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Youererqe d heaie TFEFMLYG
Region/kommun
Västernorrland/Wmhuyrin
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka