Bemanningstjänst för socialsekreterare inom barn och unga

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar klienter I en variation av komplexitet I ärenden? Då ska du söka till denna verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom inom området barn och ungdom såsom utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Att ta uppdrag som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som socialsekreterare inom barn och unga hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför socionomarbete i Västernorrland?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yiyx mbv mdfdom Nxbagspyuvp/Vqeapafoc
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Odtnnvanawmgen i fgihf ORIPOTDIY
Region/kommun
Västernorrland/Tatdfrvat
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka