Bemanningsuppdrag för 1e socialsekreterare i Västmanland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommun är i behov av en socialsekreterare inom barn och ungdomsutredare för att stärka upp verksamheten.

Här väntar ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom barn och ungdomsutredare.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 2 års tidigare erfarenhet.

Att jobba som socionom via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som 1e socialsekreterare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomuppdrag i Västmanland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cbwc elx Uayi, DSB
Tidsperiod
3-13
Efterfrågad kompetens
1e socialsekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xkkqålfidåtku bh gefdi CLPRKLO
Region/kommun
Västmanland/Jkwfxls
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka