Ledigt jobb för socionom i Västmanland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommun är i behov av en 1:e socialsekreterare inom försörjningsstöd och vuxen för att stärka upp verksamheten.

Här väntar ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utveckla din kompetens i en trevlig arbetsgrupp. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten.

Verksamheten har behov en Socionom med tidigare erfarenhet som 1:e socialsekreterare inom vuxen och försörjningsstöd.

Socionomarbete via Agila socionom

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som socionom hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Socionomarbete i Västmanland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef/Teamleader
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lqttvpucrg Luqwæff
Tidsperiod
13-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Annat, Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åhkfgkokæxtsh, Fdibåbivfærjy fi efebf BTWXTAX
Region/kommun
Västmanland/Gxraclj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka