Biståndshandläggare inom lss sökes till tjänst i Västra Götaland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete som innefattar arbetsledning.

Som arbetsledare har du en nyckelfunktion i klientens ärende och medarbetarnas arbete. Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan. De söker en Socionom med erfarenhet inom verksamhetsområdena LSS och socialpsykiatri.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som socionom

Som biståndshandläggare inom lss hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som biståndshandläggare inom lss .

Att ta socionomarbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbjlædesfkgqhyy
Tidsperiod
47-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
1e socialsekreterare, Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lmggtlåunh g SWDGUATFU
Region/kommun
Västra Götaland/Wvtkxvfrt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka