Vi söker barn och unga till uppdrag i Västra Götaland

Här söker vi en erfaren socialsekreterare för uppdrag inom barn och unga 0-20 år.

Här väntar ett spännande uppdrag som socialsekreterare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom utredning och uppföljning enligt SoL och LVU.

Till detta uppdrag söker vi dig, socialsekreterare med erfarenhet av likande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som barn och unga

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som barn och unga hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Socionomtjänst i Västra Götaland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Blem poj jrspwx
Tidsperiod
7-26
Efterfrågad kompetens
BBIC, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ercrvuqwar ec adb hh HHÅLRC
Region/kommun
Västra Götaland/Afæqtj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka