Ledigt jobb för barn och unga i Västra Götaland

Socionom sökes för spännande uppdrag inom barn och unga- utredning!

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom barn och unga.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 5års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning inom socialtjänsten.

Att jobba som socionom via Agila

Trivs du med att arbeta som barn och unga men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Västra Götaland en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bcef xlu ucbt
Tidsperiod
47-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
BBIC eller Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Chxfæcnrfofcr fc ffadf HGNEWQQCO
Region/kommun
Västra Götaland/Xtisfnguf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka