Agila söker socionom till uppdrag i Västra Götaland

Socionom sökes för spännande uppdrag som skolkurator.

Här väntar ett spännande uppdrag som skolkurator där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som kurator på skola.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta uppdrag som socionom via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socionom. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vaspdæjuqf Nnwoolvs hnvlwn
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Skolkurator eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gkifurbs ksfylf iaeba Kcwdyyew
Region/kommun
Västra Götaland/Gcgpdohk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka