Agila söker socionom till uppdrag i Västra Götaland

Här söker vi nu en erfaren socionomkonsult för uppdrag inom barn och ungdom.

För att passa för detta uppdrag krävs det att du har minst fyra års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga. Du ska vara väl förtrogen inom lagstiftningen SoL och LVU. Du ska kunna arbeta självgående och effektivt samt van vid ett högt tempo.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Hör då av dig till oss så berättar vi mer.

Att ta tjänst som socionom via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som socionom med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Socionomarbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som socionom. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Taoa hkg lghg
Tidsperiod
48-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kmlgewmbr i iieci RPXTUWLQB
Region/kommun
Västra Götaland/Voybdæq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka