Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Västra Götaland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som Socionom ingår utredning, dokumentation, uppföljning och samverkan med relevanta aktörer.

Till detta uppdrag söker vi dig, med minst 4 års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som socionom

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socialsekreterare inom barn och unga. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomarbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som socionom på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef/Teamleader
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wodx tpv laqkij
Tidsperiod
33-50
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ubtinrwswtbd bd ihf cf HHYÅT
Region/kommun
Västra Götaland/Cplåf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka