Vi söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

För detta uppdrag söker vi en erfaren konsult inom barn och unga. Känner du dig trygg i din roll som socialsekreterare inom BoU så är detta ett uppdrag för dig! Hör gärna av dig så berättar vi mer. Konsultarbetet innebär att du har en stor påverkansgrad om var, hur och när du vill arbeta. Under varje uppdrag så har du en tät kontakt med din handläggare för att du ska vara tillfreds med den dagliga verksamheten och för att planera inför nästkommande uppdrag.

Att ta tjänst som socialsekreterare inom barn och unga via Agila socionombemanning

Att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta socionomtjänst i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yjun ucp irkp
Tidsperiod
9-22
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare mottagning eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ævqvlxæagffth g bheag PLAJYQBH
Region/kommun
Västra Götaland/Eebulkso
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka