Vi söker socialsekreterare inom barn och unga till uppdrag

För detta uppdrag söker vi en erfaren konsult inom barn och unga. Känner du dig trygg i din roll som socialsekreterare inom BoU så är detta ett uppdrag för dig! Hör gärna av dig så berättar vi mer. Konsultarbetet innebär att du har en stor påverkansgrad om var, hur och när du vill arbeta. Under varje uppdrag så har du en tät kontakt med din handläggare för att du ska vara tillfreds med den dagliga verksamheten och för att planera inför nästkommande uppdrag.

Att ta tjänst som socialsekreterare inom barn och unga via Agila socionombemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socialsekreterare inom barn och unga på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför socionomuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mkyw eam duhs
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare mottagning eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åtggnbåuidbtf a ecifb BPJGOTBE
Region/kommun
Västra Götaland/Ergufefx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka