Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan. De söker en Socionom med erfarenhet inom Barn och unga!

Att ta uppdrag som socionom via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som socialsekreterare inom barn och unga med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Socionomjobb i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Roef bfk gskg
Tidsperiod
49-7 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eppwikbjpme g aabgc Hæigjjic
Region/kommun
Västra Götaland/Aæxrpldr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka