Socionom sökes till uppdrag i Värmland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en erfaren socialsekreterare för arbete på barn- och ungdomsenhet.

Till detta uppdrag sökes en socialsekreterare för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. Uppdraget omfattar myndighetsutövning, utredning, handläggning och uppföljning enligt gällande lagstiftning. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal.

Verksamheten har behov av en socialsekreterare med minst 3 års erfarenhet av utredningsarbete barn- och ungdom.

Att ta uppdrag som socionom via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som socionom med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Socionomjobb i Värmland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ckds ksm rykw
Tidsperiod
49-6 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uynijxrua ed chiab ÅYMÆBC
Region/kommun
Värmland/Æbbåfp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka