Vi söker socionom inom socialsekreterare mottagning till socionombemanningsuppdrag

För detta uppdrag söker vi en erfaren konsult inom barn och unga. Känner du dig trygg i din roll som socialsekreterare inom BoU så är detta ett uppdrag för dig! Hör gärna av dig så berättar vi mer. Konsultarbetet innebär att du har en stor påverkansgrad om var, hur och när du vill arbeta. Under varje uppdrag så har du en tät kontakt med din handläggare för att du ska vara tillfreds med den dagliga verksamheten och för att planera inför nästkommande uppdrag.

Varför ta socionomarbete hos Agila?

Att arbeta som socionom inom socialsekreterare mottagning hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Västra Götaland en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhqx hem isyd
Tidsperiod
9-22
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare mottagning eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æjckikåbygdxi g iegge VXAWTLVH
Region/kommun
Västra Götaland/Gdjhupmc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka