Agila – rätt värde för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut genom konkurrenskraftig lön

Konkurrenskraftig lön till dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Att känna sig värdesatt och nöjd för det arbete man utför är en självklarhet. I alla fall på Agila. Vi vet att du som arbetsterapeut/fysioterapeut gör betydande insatser i ditt arbete och vi vill att du ska känna dig uppskattad och värderad därefter. Agila erbjuder därför alltid en hög och konkurrenskraftig lön med förmånliga villkor. Lönen för arbetsterapeuter & fysioterapeuter är individuell och utgår bland annat från din kompetens, erfarenhet och flexibilitet. Kontakta oss gällande mer detaljer om lön och övriga villkor för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut!

Du som arbetsterapeut/fysioterapeut väljer själv om du vill arbeta som anställd eller fakturera genom eget bolag. Utbetalning av lön sker två gånger per månad till anställda arbetsterapeuter & fysioterapeuter.

Om du är intresserad av att veta mer om vilken lön vi erbjuder dig som arbetsterapeut/fysioterapeut kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningsterapeut.

Information kring lön för arbetsterapeuter & fysioterapeuter

Agila erbjuder dig som arbetsterapeut/fysioterapeut en hög och konkurrenskraftig lön. Du känna dig nöjd och rätt värdesatt. Nivån på lönen för våra arbetsterapeuter & fysioterapeuter är individuell, men framför allt är det erfarenhet och kompetens som avgör. Övriga faktorer som spelar in gällande nivån på lönen är geografisk placering, omfattning och längd på uppdraget.

Om du vill veta mer om vad det innebär att arbeta som arbetsterapeut/fysioterapeut för Agila kan du klicka på länken och läsa mer om att arbeta som bemanningsterapeut.

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Skriv inn dine opplysninger under, så kontakter vi deg.