Agila – lediga jobb för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Lediga jobb arbetsterapeut & fysioterapeut

Agila har samarbete med ett stort antal uppdragsgivare över hela Sverige. Vi får ständigt förfrågningar från våra uppdragsgivare där de är i behov av duktiga arbetsterapeuter & fysioterapeuter. De jobb vi erbjuder våra arbetsterapeuter & fysioterapeuter varierar i längd och omfattning. Allt ifrån deltid och enstaka dagar till årslånga heltidsuppdrag. Dina förutsättningar och din arbetssituation är det som styr vilka jobb som är aktuella för dig. När du tar ett jobb som arbetsterapeut/fysioterapeut genom Agila får du bland annat:

  • Frihet och flexibilitet
  • Rätt värde för ditt arbete
  • Enkelt och smidigt samarbete
  • Utvecklande arbetsuppgifter
  • Meriterande uppdrag

Om du är nyfiken på att se vilka lediga jobb vi har för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningsterapeut via Agila.

Utvecklande och flexibla uppdrag – lediga jobb för arbetsterapeuter & fysioterapeuter

När du har ett konto hos Agila kan du logga in på ”Mina sidor” och enkelt få tillgång till samtliga lediga jobb för arbetsterapeuter & fysioterapeuter. Väl inloggad på vår webbportal kan du söka lediga jobb för enstaka veckor eller längre perioder. Snabbt och smidigt! Uppdatering av våra uppdrag och lediga jobb sker löpande men innehåller alltid mängder av lediga jobb för arbetsterapeuter & fysioterapeuter.

Om du är intresserad av att se vilka lediga jobb vi har för arbetsterapeuter & fysioterapeuter kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningsterapeut.

Maximal service - både för arbetsterapeuter & fysioterapeuter med eller utan erfarenhet av jobb som bemanningsterapeut

Vare sig det är första gången du som arbetsterapeut/fysioterapeut jobbar för ett bemanningsföretag, eller om du har erfarenhet sedan tidigare strävar vi alltid efter att göra det så smidigt för dig som det bara går. I alla led. Vår process för arbetsterapeuter & fysioterapeuter som är nya för jobb hos ett bemanningsföretag är enkel och du behöver ingen tidigare erfarenhet av konsultarbete. Gör en intresseanmälan eller ring direkt till oss för att komma igång.

Hos Agila får du som arbetsterapeut/fysioterapeut marknadens bästa service. Vi tar hand om alla detaljer kring det praktiska, t ex resor och boende och förser dig med nödvändig information innan och under ditt jobb. Du ska alltid känna att du kan koncentrera dig fullt ut på att göra ett gott jobb. Agila sköter resten.

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Skriv inn dine opplysninger under, så kontakter vi deg.