Agila aktuellt

 

Agila socionombemanning välkomnar Izabella Fröberg

2021-11-17

Vi välkomnar Izabella Fröberg som Teamchef för vår socionombemanning! Izabella har en bred bakgrund med variation i roller och branscher i ryggen – med andra ord gillar hon utmaningar! Vi ser fram emot att få följa henne i sin nästa utmaning här hos oss på Agila, varmt välkommen!

Ny kollega till Agila Doctor

2021-11-15

Varmt välkommen Kristoffer Sergenti till som börjar som Konsultchef. Kristoffer kommer senast från mediebranschen och har innan dess arbetat många år med försäljning inom skönhet. På fritiden hittar ni honom ute i naturen. Vi är glada att ha Kristoffer på plats hos oss på Agila!

Ny kollega till Agila Nurse

2021-11-11

Vi välkomnar Sandra Perkowska som kommer arbete som konsultchef i team Nurse! Sandra har senaste åren studerat och har nu en examen i ekonomi och beteendevetenskap. Innan dess har hon en bred bakgrund med sig från bland annat ekonomi, försäljning och service. Återigen, varmt välkommen till oss!

Ny kollega till Agila Nurse

2021-11-03

Agila sjuksköterskebemanning välkomnar Camilla Norr som nu börjar som konsultchef. Camilla har senast arbetat som gruppchef och har innan dess erfarenhet inom vård och som samordnare. Välkommen till oss på Agila!

Ny chef till lärarbemanningen

2021-11-02

Vi välkomnar Jonas Grundell som kommer leda arbetet av Agilas lärarbemanning! Som han själv beskriver det är hans bakgrund lika bred som djup med både socionomexamen och ekonomistudier i ryggen. Senaste åren har han arbetat med rekrytering, marknadsföring och affärsutveckling. Vi ser mycket fram emot att följa Jonas resa, varmt välkommen!

Agila terapeutbemanning expanderar

2021-10-25

Vi välkomnar sportintresserad Ola Möller in i rollen som konsultchef. Ola , med tidigare bred erfarenhet av försäljning, kommer att arbeta med bemanning av arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi är glada att ha Ola på plats hos oss!

HR-teamet växer!

2021-10-18

HR-teamet växer och välkomnar nu Isabella Sundelin. Isabella har en bakgrund som personalvetare och erfarenhet inom rekrytering och försäljning. Varmt välkommen till Agila!

Ny Teamchef till Agila

2021-09-29

Vi välkomnar Ozan Yildiz till Agila som Teamchef. Ozan är en nyfiken person med tidigare erfarenhet främst inom försäljning. Vi är väldigt glada över att ha honom på plats och ser fram emot att följa hans resa här!

Agila söker HR-assistent

2021-09-03

Nu har du möjlighet att få vara med på vår expansionsresa genom att söka tjänsten som vår blivande HR-assistent. HR på Agila är till för att skapa mervärde. Det handlar bland annat om att attrahera kompetenta kollegor som står för våra värderingar genom attityder, utveckla organisationen och dess medarbetare, se till att rätt person är på rätt plats, utbilda chefer och att relationer och kommunikation fungerar bra. HR ska vara nära affären och förstå hur den operativa verksamheten drivs.

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare. Som HR-assistent kommer du tillsammans med HR-chefen bilda ett team där vi ständigt utmanas att bli bättre och där du är med och driver pågående utveckling. Kärnan i ditt arbete kommer att vara rekrytering där du bidrar till alla delar i rekryteringsprocessen. Du kommer även stötta administrativt samt vara delaktig i utvecklingen av våra nuvarande och framtida medarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta som en samarbetspartner till HR-chef och våra operativa chefer. Vi ser att du är en person som pushar dig själv att nå längre, för att du vet att det lönar sig.

Vi söker dig som vill bli en självklar samarbetspartner till både våra konsulter och kunder. Du har en utbildning inom HR, ekonom eller beteendevetenskap. Alternativt har du flera års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen. Erfarenhet av entreprenörskap eller sälj är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då rollen kräver daglig kontakt via telefon och e-post.

Du har en utbildning inom personalvetenskap eller liknande. Du har testat på rekrytering, research eller likartad. Du ska ha goda kunskaper i svenska och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Har du ett genuint intresse av social media och system ses som ett plus.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckaskas och trivas i rollen. Vi letar efter dig som har ett intresse för människor är nyfiken och bra på att bygga nätverk. Du drivs av att nå upp till dina mål på ett strukturerat och analytiskt sätt gärna genom att ha kul och utvecklas på vägen.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Du får en gedigen introduktion som hjälper dig att lyckas i din roll. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Skicka in din ansökan till rekrytering@agila.se

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Juhlin på telefon 08-515 116 10

Agila socionombemanning är upphandlade i majoriteten av Stockholms kommuner

2021-09-01

Agila socionombemanning har en glädjande nyhet - vi har blivit upphandlade i majoriteten av Stockholms kommuner! Är du socionom med flerårig erfarenhet som socialsekreterare, biståndshandläggare eller chef inom socialt arbete så tveka inte med att höra av dig till oss direkt så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Agila Doctor anställer tre nya medarbetare

2021-08-30

Agila Doctor fortsätter sin expansion och anställer tre nya kollegor, nämligen Sara Wacander, Filip Ohlin samt Joakim Larsson. Både Sara, Filip och Joakim kommer att arbeta som konsultchefer med fokus på bemanningsläkare och vi är väldigt glada över att ha dem på plats.

Sara har lång tidigare erfarenhet utav arbete som verksamhetschef på en privatklinik för ögon och Filip och Joakim har en gedigen erfarenhet inom blandat annat service, försäljning, bemanning och rekrytering. Varmt välkomna till oss på Agila!

Fler medarbetare till Agila Doctor

2021-05-10

Agila Doctor fortsätter att expandera och utökar nu med tre nya kollegor, nämligen Madeleine Hellström, Linus Borisson och Emma Sundin som kommer att arbeta som konsultchefer och fokusera på stafettläkare och hyrläkare .

Madeleine har i grunden en utbildning inom HR och har erfarenhet från arbete i både vården och inom handel. Linus har studerat B2B-försäljning via yrkesutbildning och har många års erfarenhet inom service. Emma har under de senaste tio åren arbetat inom bemannings- och rekryteringsbranschen och där arbetat inom flertalet olika roller. Varmt välkomna till Agila!

Ny kollega till Agila Socionombemanning

2021-05-07

Agila socionombemanning välkomnar Lisa Thor . Lisa har tidigare erfarenhet inom bland annat projektledning och relationsbyggande samt inom bemanning och rekrytering. Vi är väldigt glada över att ha Lisa på plats hos oss.

Nya kollegor till Agila terapeutbemanning

2021-05-06

Agila terapeutbemanning expanderar och vi önskar våra två nya kollegor, Maria Morsing och Jimmy Sandin, varmt välkomna till oss på Agila. Maria har en bakgrund inom försäljning och coaching och Jimmy har tidigare erfarenhet inom handel, försäljning och rekrytering. Återigen, varmt välkomna till Agila.

Agila Nurse fortsätter att expandera

2021-05-05

Vi välkomnar Michelle Berggren till Agila. Michelle kommer att arbeta som konsultchef och arbeta med bemanning av hyrsjuksköterskor och bemanningssjuksköterskor. Michelle har bakgrund som personalvetare och har tidigare arbetat inom försäljning och service. Varmt välkommen Michelle.

Förstärkning till vår sjuksköterskebemanning i Piteå

2021-05-03

Vi är väldigt glada över att välkomna Henrik Millbert till Agila. Henrik kommer att förstärka vårt lokalkontor och sjuksköterskebemanning i Piteå och tar med sig bred erfarenhet från både försäljning och lagarbete från fotbollsvärlden. Återigen varmt välkommen till oss på Agila!

Nya kollegor till Agila!

2021-03-31

Vi är väldigt glada över att välkomna Petronella och Ronja till oss på Agila. Båda kommer med en bred erfarenhet utav försäljning och service och vi ser fram emot att få lära känna våra nya kollegor ännu bättre.

Petronella och Ronja kommer att förstärka vår terapeutbemanning och arbeta med uthyrning av arbetsterapeuter. Återigen varmt välkomna till Agila!

Ny kollega till Agilas Team Admin

2021-03-15

Vi välkomnar Nathalie till Team Admin. Nathalie har många års erfarenhet av administration och service, något som hon kommer få användning av i rollen som koordinator. Kanske är det Nathalie som syr ihop resan och boendet till ditt nästa konsultuppdrag?

Varmt välkommen till Agila!

Agila Doctor anställer Richard Elensky som ny Teamchef

2021-02-01

Det är med stor glädje vi lyckats anställa Richard Elensky som ny Teamchef till Agila Doctor. Richard har en bred bakgrund inom sälj med erfarenheter från bemanningsbranschen samt utbildningsverksamhet. Senaste åren har han drivit sitt eget företag inom utbildning med fokus på sälj, kundvård och ledarskapscoachning.

Varmt välkommen till Agila!

Säljande konsultchef till Agila

2021-01-20

Nu söker vi Konsultchefer till Team Specialistvård som är experter på bemanning av läkare inom specialistvården samt till vårt Team som arbetar med bemanning och rekrytering av arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hos oss bidrar du till att göra skillnad, ditt dagliga arbete skapar och bidrar till att samhället berikas med den kompetens där den behövs som bäst.

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare och du blir en viktig representant för Agila. Som Konsultchef utmanas du att bli bättre och är med och driver den spännande utveckling vi står inför. I rollen förväntas du bygga långsiktiga konsult- och kundrelationer samtidigt som du främjar dina affärer mot uppsatta mål. Bemanningsprocessen inleds med prospektering och research därefter utförs intervju, avtalsskrivning, referenstagning och affärsskapande. Rollen innebär ett arbete med flera parallella processer samtidigt som du tillsammans med ditt team aktivt vårdar och driver framåt.

För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Vi uppmärksammar varandras synpunkter och kompetens samt ger utrymme på ett sätt som gynnar helheten.

Vi söker dig som vill bli en självklar samarbetspartner till både våra konsulter och kunder. Du har en utbildning inom HR, ekonom eller beteendevetenskap. Alternativt har du flera års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen. Erfarenhet av entreprenörskap eller sälj är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då rollen kräver daglig kontakt via telefon och e-post.

Dina personliga egenskaper är det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas som Konsultchef hos oss. Dessa är:

  • Orädd och vågar utmana dig själv
  • Målinriktad och arbetar mot att skapa affärsmässiga resultat
  • Duktig på att etablera goda relationer och bygga kontaktnät
  • Ödmjuk och igenkännande mot kunder, konsulter och dina kollegor
  • Är medveten om dina styrkor samtidigt som du ständigt vill utvecklas framåt för att uppnå bästa resultat

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Du får en gedigen introduktion som hjälper dig att lyckas i din roll. Skicka in din ansökan till rekrytering@agila.se

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Juhlin på telefon 073-525 88 55

Uppdrag i Norge för läkare

2021-01-11

Agila Doctor kommer från och med februari 2021 att kunna erbjuda uppdrag runt om i hela Norge. Vi är upphandlade inom samtliga kompetenser och det kommer finnas en stor chans att vi hittar uppdragen som just du söker då vi har fått väldigt bra rangordningar i den senaste upphandlingen. Är du intresserad av att arbeta som hyrläkare i Norge? Tveka inte med att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Kontaktuppgifter

Telefon

Växel:
08-410 725 00
Jourtelefon:
08-410 725 00
Ekonomiavdelning:
08-410 725 00
Fax:
08-410 725 25

Agila (Huvudkontor)

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Agila (lokalkontor)

Storgatan 48C
941 32 PITEÅ

Agila (lokalkontor)

Baltzarsgatan 18
211 36 Malmö

Agila (Norge)

Sandstuvveien 70 F/G
N-0680 OSLO
Norge