Aktuellt hos oss på Agila

Massor av nya uppdrag!

2024-04-08

Äntligen har vi fyllt på rejält med olika uppdrag för dig som är konsult. Uppdragen variera i både omfattning och längd vilket passar dig som både vill och behöver vara flexibel. Har du redan nu gjort dina planer för sommaren och hösten? Om inte så kontakta oss direkt så hjälper vi dig att hitta ditt drömuppdrag.

Ny fullstackutvecklare till utvecklingsteamet!

2024-01-19

Vi är glada över att ha vår nya konsult Johanna Johansson på plats i vårt utvecklingsteam på Agila. Johanna är fullstackutvecklare och har tidigare arbetat med bl.a. Nasdaq, Spotify, Bonniers och Handelsbanken. Varmt välkommen Johanna!

Ny Avtal- & Kvalitetscontroller stärker Agila-teamet!

2024-01-09

Varmt välkommen säger vi till Ebba Friberg som kommer att arbeta som Avtal- & Kvalitetscontroller här på Agila och därmed förstärka det befintliga teamet. Ebba är utbildad inom inköp och vi är väldigt glada över att nu ha henne på plats.

Agila tilldelas avtal i regionernas samordnade upphandling!

2023-12-08

Nu kan vi berätta de goda nyheterna att Agila har tilldelats avtal i regionernas samordnade upphandling för att erbjuda uppdrag till både läkare och sjuksköterskor, detta inom samtliga regioner runt om i Sverige! Vi är såklart både glada och stolta över förtroendet! Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss direkt!

Ögonoperationer i Sierra Leone

2023-11-22

Agila är med och stöttar vår läkare Saeid som åker som volontär till Sierra Leone under 6 veckor i vinter. Han kommer som ögonläkare operera barn, ungdomar och vuxna som inte har tillgång till säker vård och ingå i ett team bestående av specialistläkare inom olika kompetenser. Ett fantastiskt initiativ tycker vi!

Fler kollegor till Agila!

2023-11-08

Vi fortsätter att expandera och säger varmt välkommna till våra nya härliga kollegor Daniel Andersson, Ellinor Hedberg, Jaser Mardini och Linnea Narebo som kommer att förstärka våra team inom socionombemanning och terapeutbemanning. Vi ser fram emot att följa er resa framåt!

Ny logga

2023-10-16

Nu tar vi på Agila ytterligare Ett steg och byter vår logotype. Jättekul tycker vi!

Agilas huvudkontor flyttar till nya lokaler!

2023-10-13

Agilas huvudkontor flyttar till nya lokaler. Huvudkontoret kommer fortfarande att vara på Södermalm i Stockholm, men numera på Götgatan. Vill du komma förbi på en kopp kaffe och titta på våra nya fina lokaler är du varmt välkommen till Götgatan 74, 118 26 Stockholm. Vill du skicka post till oss är det Götgatan 76-78, box 34, 118 30 Stockholm som är vår adress.

Agila fortsätter att expandera

2023-09-04

Agila fortsätter sin resa och expansion och rekryterar fler duktiga medarbetare. Till Agilas sjukvårdsbemanning säger vi varmt välkomna till Isabella Karlesved, Lovisa Waltherson, Elizabetg Junhav, Linnéa Lundberg, Caroline Kaplan och Helena Karlsson. Till läkarbemanningen är vi väldigt glada över att äntligen ha Isabelle Aikio, Linda Haegerström, Julia Lindberg, Felicia Weiefors, Minna Norberg, Julijana Yevenes, Charlotta Westin och Hanna Tisater på plats. Till Agilas socionombemanning välkomnar vi också Mia Johansson och Cecilia Gustafsson.

Sommaren är här

2023-07-15

Vi vill önska alla våra konsulter, uppdragsgivare och samarbetspartners en riktigt härlig sommar! Som vanligt finns vi alltid på plats och är alltid tillgängliga. Glad sommar önskar alla vi på Agila!

Agila deltar i Blodomloppet

2023-06-14

Agila är med och deltar i Blodomloppet i Stockholm! Totalt är vi cirka 70 kollegor som springer och går med syftet att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen samt främja en hälsosam livsstil.

Sommarmingel

2023-06-01

Ett stort och hjärtligt tack till alla våra konsulter som firade in sommaren med oss! Vi smygstartade sommaren med ett konsultmingel vid Södermälarstrand i Stockholm, det bjöds på trevliga samtal, god mat och en härlig stämning.

Team Admin blir fler

2023-04-25

I takt med Agilas tillväxtresa har vi nu även förstärkt vårt Admin team igen! Vi vill välkomna Vilmer Geijer, Jennifer Henriksson och Emelie Lindstedt, våra nya koordinatorer. Vårt Admin team är avgörande för att vi bland annat ska kunna boka alla resor och boenden till våra konsulter. Återigen varmt välkomna!

Agila supportar Giving People

2023-04-20

Giving People ger akut hjälp i form av mat, blöjor, barnkläder och andra viktiga förnödenheter. Organisationen har sedan starten i september 2013 förmedlat ett stort antal matkassar, kläder och hygienartiklar till över 15.000 barn¬familjer över hela Sverige och styrkan ligger i möjligheten att göra snabba insatser. När en barnfamilj vänder sig till Giving People får de hjälp inom några timmar upp till några dygn beroende på hur akut situationen är. Stöd Giving People du också!

Agilas läkarbemanning välkomnar nya kollegor!

2023-04-01

Läkarbemanningen har återigen fått nya kollegor! Nu välkomnar vi Marielle Linder, Lina Lundqvist, Julia Fahlberg, Isabella Kempe, Emelie Nordh och Eva-Linn Bolander. Alla med erfarenhet inom försäljning och en fantastisk energi som redan lett till mycket skratt! Vi ser mycket fram emot att få följa er alla här hos oss.

Blodomloppet 2023

2023-03-18

Den 14:e juni kommer över 70 Agila kollegor att delta på Blodomloppet som är ett motionslopp som arrangeras på 19 orter runt om i landet och på distans. Syftet med loppet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Heja Heja!

Nya kollegor till vår socionombemanningen

2023-03-01

Socionombemanningen fortsätter att växa och vi har nu fått välkomna tre nya kollegor! Varmt välkomna Casper Unia, Felicia Andersson och Amira Rabia. Alla tre med bakgrund inom försäljning och arbete med människor. Vi ser mycket fram emot att få följa er!

ISO certifiering med nya fina resultat

2023-02-10

Agila har varit ISO certifierade sedan 2011 och vi kan nu vi stolt meddela att vi har fått nya fina resultat i vår senaste ISO certifiering. Kvalité är av största vikt i vårt dagliga arbete och vi arbetar fokuserat och dedikerat gentemot våra uppsatta mål. Agila är certifierade inom ISO 14001 och ISO 9001. ISO 14001 är en internationellt accepterad standard för som utgör grunden för miljöledning och ISO 9001 är en internationell standard för fastställande av kvalitetsledning.

Ny teamchef på plats

2023-01-15

I takt med att vi blir fler och fler kollegor har vi nu även fått glädjen att välkomna Helene Bjuregård! Ny Teamchef hos vår sjuksköterskebemanning. Vi är mycket glada att äntligen ha henne på plats hos oss!

Rosa bandet

2022-10-18

Under oktober månad har vi på Agila passat på att uppmärksamma kampen mot bröstcancer! Detta genomfördes genom en dag där vi alla klädde oss i något rosa och bar det rosa armbandet. Därtill har vi även skänkt en gåva till Rosa Bandet.

Piteå blir både större och fler

2022-10-17

Varmt välkomna Olof Ulfhielm och Johan Risberg, våra senaste tillskott uppe i norr! Piteå kontoret har precis flyttat till nya adress och större lokaler och passa i samband med det på att bli fler. Olof är sjuksköterska i grunden och kommer arbeta både som Konsultchef, men även fortsätta vara ute på fältet på uppdrag. Johan kommer från en helt annan bakgrund där han arbetat inom byggbranschen.

Sjuksköterskebemanningen expanderar

2022-10-15

Vi välkomnar nu Jassna Glemme, Fredrika Wistedt och Samson Muvunyi våra nya kollegor inom sjuksköterskebemanningen. Alla tre kommer från olika bakgrunder inom försäljning och vi ser mycket fram emot att få följa deras resa här hos oss! Varmt välkomna till oss.

Agila Service får förstärkning

2022-10-01

Även Agila Service behöver förstärkning när övriga bolag växer! Varmt välkomna våra nya Koordinatorer Sophia Annerhall, Vanessa Fleetwood och Elsa Djuphammar. Därtill vill vi även välkomna Martin Eklund och Linda Erneholm som förstärker Ekonomi!

Terapeutbemanningen välkomnar ny kollega

2022-09-26

Välkommen Sandra Siljemark till oss på Agila! Sandra har klivit in i tjänsten som Konsultchef och kommer arbeta med våra Terapeuter. Vi är mycket glada över att ha dig på plats hos oss!

Läkarbemanningen blir ytterligare ett team!

2022-09-20

Läkarbemanningen tågar på och nu med Olivia Löfvén, tidigare Teamchef för Socionombemanningen, i spetsen! Olivia startar nu ett till team inom läkarbemanningen. Vi är väldigt glada att våra nya kollegor Bastian Sandholm och Tanja Skorec är med som förstärkning då de kliver in som nya Konsultchefer.

Förstärkning av Socionombemanningen

2022-09-15

Det fortsätter hända mycket på socionommarknaden och nu växer även teamet. Vi vill välkomna våra nya kollegor Timothy Malmborg, Blossom Lindeberg och Annika Berg våra nya Konsultchefer hos socionombemanningen! Vi ser mycket fram emot att följa er resa på Agila.

Läkarbemanningen växer

2022-09-11

Varmt välkomna Suzan Beyan, Viktoria Chamoun, Emanuel Ademsson och Louise Ericson! Alla tre kommer från olika erfarenheter och bakgrunder och kommer nu förstärka vår läkarbemanning. Återigen varmt välkomna, vi ser fram emot att få lära känner er bättre!

Sjuksköterskebemanningen får förstärkning

2022-09-01

Välkomna Astrid Köster och Sandra Yuksel till oss på Agila! Båda är nya kollegor inom sjuksköterskebemanningen och kommer arbeta som Konsultchefer. Astrid har bakgrund inom bemanning och Sandra kommer från roller inom service och försäljning.

Nya kollegor hos läkarbemanningen

2022-08-25

Varmt välkomna Lovisa Frick, Marcus Örn och Darko Culibrk som kommer förstärka vår läkarbemanning i tjänsten som Konsultchef. De kommer alla från olika bakgrunder inom rekrytering och försäljning och ledarskap, vi ser mycket fram emot att följa er alla!

Läkarbemanningen välkomnar nya kollegor

2022-08-12

Varmt välkommen Jessica Bylund till rollen som Konsultchef! Jessica har lång erfarenhet från myndighetsutövning och arbete i Norge och gillar att träna på fritiden.

Psykologbemanningen växer

2022-07-03

Vi välkomnar Sahar vår nyaste kollega hos psykologbemanningen som fortsätter växa! Hon har nyligen avslutat sina studier inom sociologi och har tidigare arbetat inom rekrytering. Återigen varmt välkommen till oss på Agila.

Terapeutbemanningen…

2022-06-23

…Välkomnar Leo Rossi och Awo Yusuf till oss på Agila! Leo kommer från en gedigen erfarenhet från bemanning och rekrytering i rollen som Senior Account Manager och Awo har nyligen avslutat sina master inom sociologi. Vi ser mycket fram emot att följa er här hos oss!

Fler kollegor till Agilas socionombemanningr

2022-05-20

Varmt välkomnen Adela till Agila Socionombemanning! Adela kommer med bakgrund av försäljning inom tandvården och vi ser mycket fram emot att få följa din resa och utveckling här hos oss på Agila!

Piteåkontoret växer

2022-04-20

Varmt välkommen Hanna Fugel som kommer att förstärka vår sjuksköterskebemanning uppe i norr!

Agila läkarbemanning expandrar inom flera team

2022-04-15

Nu växer flera team inom Agila Doctor och vi välkomnar Michaela Brännström, Jonas Skelderholm och Justus Hogbäck! Med blandade erfarenheter inom försäljning och rekrytering kommer de att stärka teamen på olika sätt, vilket vi tycker ska bli roligt att följa!

Agilas terapeutbemanning blir fler

2022-04-10

Vi vill välkomna Hanna Andrén som förstärker terepeutbemanningen med sin erfarenhet från försäljning! Utanför arbetet umgås hon gärna med familjen eller är ute i skogen.

Psykologbemanningen expanderar

2022-03-01

Vi vill välkomna Jaqueline Shafig och Gabriella Serindal som nu förstärker psykologbemanningen hos oss. Jaqueline har nyligen avslutat sina studier och Gabriella kommer från en bakgrund inom försäljning och arbete inom en nystartad verksamhet. Utanför arbetet uppskattar båda att var ute i naturen!

Agilas utvecklingsavdelning växer

2022-02-10

Välkomna Oscar Andrén och Antonio Morales till Agila! Dem förstärker vårt team inom utveckling som bland annat arbetar med vårt CRM-system. Vi ser fram emot att följa er resa här oss hos!

Nya kollegor till Agila socionombemanning

2022-01-27

Nu välkomnar vi Elin Thaning och Moa Eriksson som kommer förstärka vårt team inom socionombemanning! Moa har studerat Service Management med inriktning hälsa, samt har en bakgrund som ekonomiansvarig inom en studentorganisation. Utanför arbetet uppskattar hon att dansa, vilket hon har gjort hela livet. Elin är uppvuxen på Gotland drömde som liten om att bli arkeolog, men har senaste åren arbetat inom elrådgivning. Nu tar de både sig an rollen som Konsultchef hos oss på Agila och vi ser mycket fram emot att följa deras resa hos oss. Varmt välkomna!

Nya kollegor till Agila Doctor

2022-01-20

Vårt team Närsjukvård inom läkarbemanningen förstärks av Emma Egier och Kouroche Kamalipour! Emma kommer senast från en tjänst som verksamhets/bemanningskoordinator inom radiologi. På fritiden är den crossfit och träning som står högst upp. Kouroche kommer senast från en tjänst som Projektledare och dessförinnan har han en bakgrund inom försäljning. Även Korre som han kallas, ägnar sig mycket åt träning på fritiden. Varmt välkomna till oss, vi är glada över att ha er båda på plats!

Agila Doctor expanderar och vill välkomnar tre nya kollegor

2022-01-15

Vi välkomnar Filippa Langerfors till Agila, vårt senaste tillskott till läkarbemanningen och team Närsjukvård! Filippa tar snart examen som Säljare B2B och vi ser mycket fram emot att följa din utveckling hos oss på Agila!

Agila Doctor välkomnar nya kollegor

2022-01-12

Vi välkomnar Axel Boberg och Karolina Fasth som båda kliver in i rollen som Konsultchef här hos oss på Agila. Axel kommer från teatervärlden men har senaste tiden arbetat inom mötesbokning. Karolina en obotlig optimist, är i grunden socionom och har lång erfarenhet av myndighetsutövning, arbete med verksamhetsutveckling, förändringsarbete och projektledning. Varmt välkomna till oss på Agila, det ska bli spännande att följa er!

Agila terapeutbemanning fortsätter expandera

2022-01-10

Varmt välkomna Lydia Karlström och Linda Bylund till Agila! Dessa två stjärnor kommer förstärka vårt team som arbetar med terapeutbemanning. Lydia har en bakgrund inom träningsbranschen. På fritiden är det träning men även promenader i skogen som gäller. Linda har erfarenhet från försäljning och har studerat psykologi och entreprenörskap. När hon inte arbetar är hon gärna i stallet eller med vänner och familj. Återigen varmt välkomna!

Ny kollega till Agila Nurse

2022-01-10

Välkommen Rebecka Oldertz till oss på Agila! Rebecka är ny konsultchef hos oss och kommer arbeta med vår sjuksköterskebemanning. Hon har studerat kommunikation och beteendevetenskap och har tidigare arbetat med försäljning inom butik. Utanför arbetet är familjen i fokus, men hon sysselsätter sig även gärna med kreativt hantverk. Varmt välkommen Rebecka!

Agila förstärker ekonomifunktionen

2021-12-10

Agila har förstärkt sin ekonomiavdelning för att möta behoven i koncernens växande verksamhet. Vi säger välkommen till Malin Andersson som kommit till oss som ekonomiassistent med en mångårig erfarenhet från området inom en rad branscher.

Agila socionombemanning välkomnar Izabella Fröberg

2021-11-17

Vi välkomnar Izabella Fröberg som Teamchef för vår socionombemanning! Izabella har en bred bakgrund med variation i roller och branscher i ryggen – med andra ord gillar hon utmaningar! Vi ser fram emot att få följa henne i sin nästa utmaning här hos oss på Agila, varmt välkommen!

Ny kollega till Agila Nurse

2021-11-11

Vi välkomnar Sandra Perkowska som kommer arbete som konsultchef i team Nurse! Sandra har senaste åren studerat och har nu en examen i ekonomi och beteendevetenskap. Innan dess har hon en bred bakgrund med sig från bland annat ekonomi, försäljning och service. Återigen, varmt välkommen till oss!

Ny kollega till Agila Nurse

2021-11-03

Agila sjuksköterskebemanning välkomnar Camilla Norr som nu börjar som konsultchef. Camilla har senast arbetat som gruppchef och har innan dess erfarenhet inom vård och som samordnare. Välkommen till oss på Agila!

Agila terapeutbemanning expanderar

2021-10-25

Vi välkomnar sportintresserad Ola Möller in i rollen som konsultchef. Ola , med tidigare bred erfarenhet av försäljning, kommer att arbeta med bemanning av arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi är glada att ha Ola på plats hos oss!

HR-teamet växer!

2021-10-18

HR-teamet växer och välkomnar nu Isabella Sundelin. Isabella har en bakgrund som personalvetare och erfarenhet inom rekrytering och försäljning. Varmt välkommen till Agila!

Agila söker HR-assistent

2021-09-03

Nu har du möjlighet att få vara med på vår expansionsresa genom att söka tjänsten som vår blivande HR-assistent. HR på Agila är till för att skapa mervärde. Det handlar bland annat om att attrahera kompetenta kollegor som står för våra värderingar genom attityder, utveckla organisationen och dess medarbetare, se till att rätt person är på rätt plats, utbilda chefer och att relationer och kommunikation fungerar bra. HR ska vara nära affären och förstå hur den operativa verksamheten drivs.

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare. Som HR-assistent kommer du tillsammans med HR-chefen bilda ett team där vi ständigt utmanas att bli bättre och där du är med och driver pågående utveckling. Kärnan i ditt arbete kommer att vara rekrytering där du bidrar till alla delar i rekryteringsprocessen. Du kommer även stötta administrativt samt vara delaktig i utvecklingen av våra nuvarande och framtida medarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta som en samarbetspartner till HR-chef och våra operativa chefer. Vi ser att du är en person som pushar dig själv att nå längre, för att du vet att det lönar sig.

Vi söker dig som vill bli en självklar samarbetspartner till både våra konsulter och kunder. Du har en utbildning inom HR, ekonom eller beteendevetenskap. Alternativt har du flera års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen. Erfarenhet av entreprenörskap eller sälj är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då rollen kräver daglig kontakt via telefon och e-post.

Du har en utbildning inom personalvetenskap eller liknande. Du har testat på rekrytering, research eller likartad. Du ska ha goda kunskaper i svenska och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Har du ett genuint intresse av social media och system ses som ett plus.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckaskas och trivas i rollen. Vi letar efter dig som har ett intresse för människor är nyfiken och bra på att bygga nätverk. Du drivs av att nå upp till dina mål på ett strukturerat och analytiskt sätt gärna genom att ha kul och utvecklas på vägen.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Du får en gedigen introduktion som hjälper dig att lyckas i din roll. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Skicka in din ansökan till rekrytering@agila.se

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Juhlin på telefon 08-515 116 10

Agila socionombemanning är upphandlade i majoriteten av Stockholms kommuner

2021-09-01

Agila socionombemanning har en glädjande nyhet - vi har blivit upphandlade i majoriteten av Stockholms kommuner! Är du socionom med flerårig erfarenhet som socialsekreterare, biståndshandläggare eller chef inom socialt arbete så tveka inte med att höra av dig till oss direkt så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Agila Doctor anställer tre nya medarbetare

2021-08-30

Agila Doctor fortsätter sin expansion och anställer två nya kollegor, nämligen Sara Wacander och Joakim Larsson. Både Sara och Joakim kommer att arbeta som konsultchefer med fokus på bemanningsläkare och vi är väldigt glada över att ha dem på plats.

Sara har lång tidigare erfarenhet utav arbete som verksamhetschef på en privatklinik för ögon och Joakim har en gedigen erfarenhet inom blandat annat service, försäljning, bemanning och rekrytering. Varmt välkomna till oss på Agila!

Fler medarbetare till Agila Doctor

2021-05-10

Agila Doctor fortsätter att expandera och utökar nu med två nya kollegor, nämligen Madeleine Hellström och Emma Sundin som kommer att arbeta som konsultchefer och fokusera på stafettläkare och hyrläkare .

Madeleine har i grunden en utbildning inom HR och har erfarenhet från arbete i både vården och inom handel och Emma har under de senaste tio åren arbetat inom bemannings- och rekryteringsbranschen och där arbetat inom flertalet olika roller. Varmt välkomna till Agila!

Nya kollegor till Agila terapeutbemanning

2021-05-06

Agila terapeutbemanning expanderar och vi önskar våra två nya kollegor, Maria Morsing och Jimmy Sandin, varmt välkomna till oss på Agila. Maria har en bakgrund inom försäljning och coaching och Jimmy har tidigare erfarenhet inom handel, försäljning och rekrytering. Återigen, varmt välkomna till Agila.

Agila Nurse fortsätter att expandera

2021-05-05

Vi välkomnar Michelle Berggren till Agila. Michelle kommer att arbeta som konsultchef och arbeta med bemanning av hyrsjuksköterskor och bemanningssjuksköterskor. Michelle har bakgrund som personalvetare och har tidigare arbetat inom försäljning och service. Varmt välkommen Michelle.

Förstärkning till vår sjuksköterskebemanning i Piteå

2021-05-03

Vi är väldigt glada över att välkomna Henrik Millbert till Agila. Henrik kommer att förstärka vårt lokalkontor och sjuksköterskebemanning i Piteå och tar med sig bred erfarenhet från både försäljning och lagarbete från fotbollsvärlden. Återigen varmt välkommen till oss på Agila!

Ny kollega till Agila!

2021-03-31

Vi är väldigt glada över att välkomna Ronja till oss på Agila. Ronja kommer med en bred erfarenhet utav försäljning och service och vi ser fram emot att få lära känna vår nya kollega ännu bättre.

Ronja kommer att förstärka vår terapeutbemanning och arbeta med uthyrning av arbetsterapeuter. Återigen varmt välkomna till Agila!

Ny kollega till Agilas Team Admin

2021-03-15

Vi välkomnar Nathalie till Team Admin. Nathalie har många års erfarenhet av administration och service, något som hon kommer få användning av i rollen som koordinator. Kanske är det Nathalie som syr ihop resan och boendet till ditt nästa konsultuppdrag?

Varmt välkommen till Agila!

Agila Doctor anställer Richard Elensky som ny Teamchef

2021-02-01

Det är med stor glädje vi lyckats anställa Richard Elensky som ny Teamchef till Agila Doctor. Richard har en bred bakgrund inom sälj med erfarenheter från bemanningsbranschen samt utbildningsverksamhet. Senaste åren har han drivit sitt eget företag inom utbildning med fokus på sälj, kundvård och ledarskapscoachning.

Varmt välkommen till Agila!

Säljande konsultchef till Agila

2021-01-20

Nu söker vi Konsultchefer till Team Specialistvård som är experter på bemanning av läkare inom specialistvården samt till vårt Team som arbetar med bemanning och rekrytering av arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hos oss bidrar du till att göra skillnad, ditt dagliga arbete skapar och bidrar till att samhället berikas med den kompetens där den behövs som bäst.

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare och du blir en viktig representant för Agila. Som Konsultchef utmanas du att bli bättre och är med och driver den spännande utveckling vi står inför. I rollen förväntas du bygga långsiktiga konsult- och kundrelationer samtidigt som du främjar dina affärer mot uppsatta mål. Bemanningsprocessen inleds med prospektering och research därefter utförs intervju, avtalsskrivning, referenstagning och affärsskapande. Rollen innebär ett arbete med flera parallella processer samtidigt som du tillsammans med ditt team aktivt vårdar och driver framåt.

För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Vi uppmärksammar varandras synpunkter och kompetens samt ger utrymme på ett sätt som gynnar helheten.

Vi söker dig som vill bli en självklar samarbetspartner till både våra konsulter och kunder. Du har en utbildning inom HR, ekonom eller beteendevetenskap. Alternativt har du flera års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen. Erfarenhet av entreprenörskap eller sälj är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då rollen kräver daglig kontakt via telefon och e-post.

Dina personliga egenskaper är det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas som Konsultchef hos oss. Dessa är:

  • Orädd och vågar utmana dig själv
  • Målinriktad och arbetar mot att skapa affärsmässiga resultat
  • Duktig på att etablera goda relationer och bygga kontaktnät
  • Ödmjuk och igenkännande mot kunder, konsulter och dina kollegor
  • Är medveten om dina styrkor samtidigt som du ständigt vill utvecklas framåt för att uppnå bästa resultat

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Du får en gedigen introduktion som hjälper dig att lyckas i din roll. Skicka in din ansökan till rekrytering@agila.se

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Juhlin på telefon 073-525 88 55

Uppdrag i Norge för läkare

2021-01-11

Agila Doctor kommer från och med februari 2021 att kunna erbjuda uppdrag runt om i hela Norge. Vi är upphandlade inom samtliga kompetenser och det kommer finnas en stor chans att vi hittar uppdragen som just du söker då vi har fått väldigt bra rangordningar i den senaste upphandlingen. Är du intresserad av att arbeta som hyrläkare i Norge? Tveka inte med att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Kontaktuppgifter

Telefon

Växel:
08-410 725 00
Jourtelefon:
08-410 725 00
Ekonomiavdelning:
08-410 725 00

Agila (Huvudkontor)

Postadress:

Götgatan 76–78
Box 34
118 30 Stockholm

Besöksadress:

Götgatan 74
118 26 Stockholm

Agila (lokalkontor)

Hampas Gränd 6a
941 52 PITEÅ

Agila (lokalkontor)

Baltzarsgatan 18
211 36 Malmö

Agila (lokalkontor)

Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg

Agila (Norge)

Sandstuvveien 70 F/G
N-0680 OSLO
Norge