Agila aktuellt

Agila söker Konsultchef till läkarbemanningen

2018-05-30

Agila är ett av Nordens största företag för bemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård och socialtjänst. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri.

Affärsområdet läkarbemanningen står inför en stark tillväxt, därför söker vi nu flera konsultchefer som vill vara med på vår utvecklingsresa på en mycket spännande och expansiv marknad. Arbetsklimatet är öppet och präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Agila sitter i centralt belägna lokaler på Södermalm i Stockholm.

Din roll
Du ansvarar för att bemanna och matcha kompetenta läkare och till våra uppdragsgivare. Vi arbetar efter uppsatta mål som du individuellt samt i ditt team drivs av att uppnå. Du bygger din egen kund- och konsultstock och arbetar aktiv med att rekrytera nya konsulter för Agila. Dina arbetsverktyg är framförallt telefon och mail. Du ansvarar för hela bemanningsprocessen vilket innebär allt från nyskapade av kontakt till uppföljning av avslutat arbete. I ditt ansvarsområde ingår även avtalsförhandling med uppdragsgivare samt ansvar för att bygga upp samt bibehålla en god och långsiktig relation till dem. Din dialog med konsulten rör allt från urval, förhandlingar gällande lön/arvode till att matcha konsultens kompetens mot kundens efterfrågan.

Vi erbjuder dig
Ett varierande arbete där struktur och professionalism återspeglas i ditt arbete och team. Vi uppmärksammar varandras synpunkter och kompetens samt ger utrymme på ett sätt som gynnar helheten. För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Du kommer att vara en del av en pågående utveckling och tillsammans med teamet driva igenom förändringar. Självklart får du en gedigen introduktion för att komma in i din roll, i teamet och förstå vår verksamhet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom telefon- och/eller butiksförsäljning, research eller liknande. Alternativt så har du en utbildning inom HR, ekonomi, entreprenörskap eller likartat. Har du arbetat inom bemanningsbranschen och är det ett plus men absolut inget krav. Det viktigaste är att du är handlingskraftig och identifierar aktiviteter som leder i målets riktning. Du triggas av att göra affärer och skapa relationer. Du är inte rädd för att använda telefonen som arbetsredskap.

Frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Berengren Juhlin på telefon 073-525 88 55 eller skicka ditt CV direkt till rekrytering@agila.se

Vill du jobba extra som junior Konsultchef?

2018-05-09

Vill du utvecklas och sätta dina teoretiska kunskaper på prov? Tycker du om att jobba med sälj inom ett expansivt företag där långsiktiga relationer är i fokus? Välkommen med din ansökan!

Agila är ett av Nordens största företag för bemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård och socialtjänst. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri.

Arbetsklimatet är öppet och präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Agila sitter i centralt belägna lokaler på Södermalm i Stockholm.

Vi erbjuder dig
Ett varierande arbete där struktur och professionalism återspeglas i ditt arbete och team. Vi uppmärksammar varandras synpunkter och kompetens samt ger utrymme på ett sätt som gynnar helheten. För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Du kommer att vara en del av en pågående utveckling tillsammans med ditt team. Självklart får du en gedigen introduktion för att komma in i din roll, i teamet och förstå vår verksamhet.

Din roll
Din uppgift blir att stötta våra Konsultchefer som ansvarar för att bemanna och matcha kompetenta läkare och sjuksköterskor till våra uppdragsgivare. Vi arbetar efter uppsatta mål som du individuellt samt i ditt team drivs av att uppnå. Du kommer att hjälpa till att bygga vår kund- och konsultstock och arbeta aktiv med att rekrytera nya konsulter för Agila. Dina arbetsverktyg är framförallt telefon och mail.

Är du rätt person kommer du efter dina studier att få möjlighet att växa in i rollen som Konsultchef där du ansvarar för hela bemanningsprocessen allt från nyskapade av kontakt till uppföljning av avslutat arbete.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är inne på ditt sista år av studier. Har du erfarenhet från serviceyrken, sälj eller liknande är det ett stort plus. Det viktigaste är att du är handlingskraftig och tycker om att skapa relationer. Du är inte rädd för att använda telefonen som arbetsredskap.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Berengren Juhlin på telefon 073-525 88 55 eller skicka ditt CV och personliga brev direkt till rekrytering@agila.se

Förstärkning av Socionombemanningen

2018-03-08

För att möta den stora efterfrågan på konsulter har Agila under februari gjort klart med två nya kollegor som börjar i socionombemanningen. Huda anslöt den 6e mars och Alexandra ansluter den 3 april. Dessa två förstärker teamet av konsultchefer, vilket innebär ännu bättre service till våra kunder och konsulter. Agila hälsar tjejerna varmt välkomna.

Agila växer och öppnar kontor i Piteå

2018-02-27

Bemanningsföretaget Agila tar ett steg till. Expansionen fortsätter och Agila öppnar ett kontor i Piteå. Jonas Danell och Erik Hagnelöv kommer att ansvara för etableringen av lokalkontoret. Både Jonas och Erik har mångårig erfarenhet av vårdbemanning och båda har tidigare arbetat för Agila i Stockholm.

”Vi ser stor tillväxtpotential i Norrbotten och Västerbotten och därför är det naturligt för oss att etablera oss i denna region” säger Jonas Danell, ansvarig för kontoret i Piteå.

””Det får duga”, duger inte för oss. Vi vill utmana oss själva och se till att vara på plats för att komma närmre våra uppdragsgivare och konsulter. På så vis kan vi ge dem ännu bättre service”, fortsätter Jonas.

Det nya kontoret ligger på Storgatan 48c i Piteå.

Senaste tillskottet på vår sjuksköterskebemanning

2018-01-18

Jenny är den senaste förstärkningen på vår sjuksköterskebemanning. Hon har fram till nyligen arbetat som barnmorska innan hon bestämde sig för att gå vidare i sin karriär. Vi önskar Jenny varmt välkommen till oss här på Agila!

Läkarbemanningen får nya kollegor

2018-01-05

Två personer förstärker vår Läkarbemanning. Fredrik kommer senast från ett jobb som projektledare och arrangör av konferenser och kongresser i den svenska och norska fjällvärlden.
Innan Joakim började på Agila arbetade han på ett prisjämförelsebolag där han haft flera olika roller genom åren. Senast som teamchef. Varmt välkomna önskar vi på Agila!

Nu söker vi en konsultchef som vill vara med att bygga ut vår verksamhet mot den norska marknaden

2017-12-14

Har du det rätta drivet och motiveras av att bygga upp något nytt, välkommen med din ansökan!

Affärsområdet Norge söker konsultchefer som vill vara med på vår utvecklingsresa på en spännande och expansiv marknad. Vårt team har ett öppet arbetsklimat som präglas av bra kommunikation, gemenskap och viljan att prestera.

Din roll
Du ansvarar för att bemanna och matcha kompetenta läkare till uppdragsgivare. Vi arbetar efter uppsatta mål som du individuellt samt i ditt team drivs av att uppnå. Du bygger din egen kund- och konsultstock och arbetar aktiv med att rekrytera för nya konsulter för Agila. Dina arbetsverktyg är framförallt telefon och mail.
Du ansvarar för hela bemanningsprocessen vilket innebär allt från nyskapade av kontakt till uppföljning av avslutat arbete. I ditt ansvarsområde ingår även avtalsförhandling med uppdragsgivare samt ansvar för att bygga upp samt bibehålla en god och långsiktig relation till dem. Din dialog med konsulten rör allt från urval, förhandlingar gällande lön/arvode till att matcha konsultens kompetens mot kundens efterfrågan.

Vi erbjuder dig
Ett varierande arbete där struktur och professionalism återspeglas i ditt arbete och team. Vi uppmärksammar varandras synpunkter och kompetens samt ger utrymme på ett sätt som gynnar helheten. För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Du kommer att vara en del en pågående utveckling och tillsammans med teamet driva igenom förändringar. Självklart får du en gedigen introduktion för att komma in i din roll, i teamet och förstå vår verksamhet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom telefon- och/eller butiksförsäljning, research eller liknande. Alternativt så har du en utbildning inom ekonomi, entreprenörskap eller likartat. Har du arbetat inom bemanningsbranschen och har haft en ledande roll är det ett plus men absolut inget krav. Det viktigaste är att du är handlingskraftig och identifierar aktiviteter som leder i målets riktning. Du triggas av att göra affärer och inte är rädd för att använda telefonen som arbetsredskap.

Frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Berengren Juhlin på telefon 073-525 88 55 eller skicka ditt CV direkt till rekrytering@agila.se

Förstärkning av Läkarbemanningen

2017-11-27

För att förstärka Agilas lärkarbemanning har vi anställt Soraya Ennasri. Hon kommer närmast från Scandics nyöppnade hotell Haymarket och har en utbildning inom business management. Soraya är varmt välkommen till Agila.

Förstärkning av Socionombemanningen

2017-10-24

Martin är det senaste tillskottet till Socionombemanningen på Agila. Han kommer från en tjänst som säljande företagsrådgivare på 3 där han även har fokuserat på att effektivisera deras arbetssätt. Välkommen till Agila säger vi till Martin.

Agila söker Konsultchef - Är du vår nästa konsultchef som tycker om att jobba med sälj inom ett expansivt företag där långsiktiga relationer är i fokus?

2017-10-20

Agila är ett av Nordens största företag för bemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård och socialtjänst. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri. Affärsområdena som arbetar med socionom- och läkarbemanningen står inför en stark tillväxt, därför söker vi nu flera konsultchefer som vill vara med på vår utvecklingsresa på en mycket spännande och expansiv marknad. Arbetsklimatet är öppet och präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Agila sitter i centralt belägna lokaler på Södermalm i Stockholm.

Din roll
Du ansvarar för att bemanna och matcha kompetenta läkare till vårdgivare runt om i Sverige samt rätt socionomer till socialtjänst eller kommun. Vi arbetar efter uppsatta mål som du individuellt samt i ditt team drivs av att uppnå. Du bygger din egen kund- och konsultstock och arbetar aktiv med att rekrytera för Agila nya konsulter där framförallt telefon och mail är dina arbetsverktyg. Du ansvarar för hela bemanningsprocessen vilket innebär allt från nyskapade av kontakt till uppföljning av avslutat arbete. I ditt ansvarsområde ingår även avtalsförhandling med uppdragsgivare samt ansvar för att bygga upp samt bibehålla en god och långsiktig relation till dem. Din dialog med konsulten rör allt från urval, förhandlingar gällande lön/arvode till att matcha konsultens kompetens mot kundens efterfrågan.

Vi erbjuder dig
Ett varierande arbete där struktur och professionalism återspeglas i ditt arbete och team. Vi uppmärksammar varandras synpunkter och kompetens samt ger utrymme på ett sätt som gynnar helheten. För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Självklart får du en gedigen introduktion för att komma in i din roll, i teamet och förstå vår verksamhet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom telefon- och/eller butiksförsäljning, research eller liknande. Alternativt så har du en utbildning inom ekonomi, entreprenörskap eller likartat. Har du arbetat inom bemanningsbranschen och har haft en ledande roll är det ett plus men absolut inget krav. Det viktigaste är att du är handlingskraftig och identifierar aktiviteter som leder i målets riktning. Du triggas av att göra affärer och inte är rädd för att använda telefonen som arbetsredskap.
Har du frågor om tjänsten, kontakta HR-chef Karin Berengren Juhlin på telefon 073-525 88 55 eller skicka ditt CV direkt till rekrytering@agila.se

Controller förstärker Agila

2017-10-18

För att förstärka Agilas ekonomifunktion har vi anställt Marija Vulic som controller. Hon kommer närmast från en tjänst som redovisningsekonom på Media Saturn. Välkommen till Agila.

Ny marknadsansvarig till Agila

2017-09-06

Agila har anställt Mattias Ribbing som bolagets nya marknadsansvarige. Mattias kommer från ett antal sälj- och marknadsroller, senast inom läkemedelsindustrin och medicinteknik. Reklam- och kommunikations byrå samt resebranschen är andra erfarenheter i bagaget. Mattias är varmt välkommen till Agila.

Agila anställer en HR-chef

2017-09-06

Karin Berengren Juhlin börjar nu på Agila och kommer arbeta som HR chef. Karin kommer närmast från en roll som HR-partner på Södersjukhuset där hon var ansvarig för fyra kliniker. Dessförinnan har Karin bakgrund från finansbranschen där hon arbetade med att bygga upp en HR-funktion och stötta chefer i ledarskapsfrågor. Karin önskas varmt välkommen.

Ny kollega till sjuksköterskebemanningen

2017-09-06

Sjuksköterskebemanningen växer och har rekryterat Leo Liljegren som konsultchef. Leo kommer närmast från en roll som chefsassistent på Barnakuten Huddinge där han samarbetat med Agila i samband med bemanning. Agila hälsar Leo varmt välkommen.

Agila hälsar Michaela välkommen

2017-08-30

Michaela Sahlin Westerberg har börjat som konsultchef på Agilas läkarbemanning. Hon har tidigare drivit eget företag i Stockholm och bor med sin familj på Kungsholmen. Michaelas erfarenheter förstärker vårt team av konsultchefer ytterligare.

Nya kollegor till socionombemanningen

2017-08-11

För att möta den stora efterfrågan på konsulter har Agila under sommaren gjort klart med två nya kollegor som börjat jobba i socionombemanningen. Amanda och Olivia förstärker teamet som konsultchefer vilket kommer innebära ännu bättre service till våra kunder och konsulter. Agila hälsar tjejerna varmt välkomna.

Läkarbemanningen expanderar

2017-06-16

Agila har gjort klart med två nya medarbetare som kommer jobba med kollegorna på läkarbemanningen. I ett steg att erbjuda ännu högre service och att vara än mer tillgängliga för våra uppdragsgivare och konsulter förstärker Marcus och Mathias antalet konsultchefer på kontoret i Stockholm. Agila hälsar dom varmt välkomna.

Agilas Socionombemanning utökas

2017-06-12

En ny konsultchef förstärker Socionombemanningen på kontoret i Stockholm. Merjem passar helst på att resa när hon inte träffar vänner och familj. Hon hälsas varmt välkommen till Agila.

Agila hälsar Jessica välkommen

2017-05-10

Jessica förstärker från och med idag teamadministrationen på Agila. Hon har bott flera år i USA men har nu landat i Stockholm. Jessica har tidigare varit med och arrangerat och administrerat race och tävlingar i kappseglingsbranschen. På fritiden spenderar hon helst tid med sin dotter och åker utförsåkning.

Förstärkning till läkarbemanningen

2017-03-06

Alexander som innan flytten till Stockholm bodde i Helsingborg, har en utbildning i teater och Business Management. Han har tidigare jobbat på bank med diverse arbetsuppgifter. På fritiden ägnar Alex sig åt teater/kultur, tränar kampsport, umgås med familj & vänner samt reser så ofta han kan.

Nya konsultchefer till Agilas Socionombemanning

2017-02-16

Nu förstärks kontoret i Stockholm med Fredrik Forsell och Johanna Kruse. Båda kommer arbeta som konsultchefer i socionombemanningen. Fredrik som före sin anställning på Agila jobbade som projektledare har studerat vid Örebros universitet. Johanna med rötter i Boden har säljerfarenheter och bor sedan en tid tillbaka i Stockholm.

Agila vinner landsomfattande avtal - bemannar med läkare över hela Norge

2017-01-31

Agila har efter en omfattande och noggrann upphandling genom norska Sykehusinnkjøp HF tilldelats ett nationellt avtal som leverantör av läkarbemanning i Norge. Avtalet omfattar samtliga fyra Regionshelseforetak och Agila kommer kunna erbjuda uppdrag inom samtliga kompetensområden. Avtalsstart är 1 februari 2017 och avtalet löper under två år med optioner om att förlänga avtalet ytterligare 2 år. Vill du veta mer? Vänligen kontakta: Alexander Lundkvist, Norgechef, +468-410 725 03

Läs vår pressrelease här

Ytterligare en ny kollega till vår läkarbemanning

2017-01-18

Läkarbemanningen på Agila förstärks ytterligare. Vi hälsar Narin välkommen som konsultchef. Hon kommer senast från ett arbete som gruppchef inom hemtjänsten. Narin kommer bidra med rutin inom personalansvar samt sin förmåga att samarbete med kunder och kommuner. Narin umgås gärna med sina vänner, familj och hund och får hon möjlighet så resor hon gärna iväg någonstans.

Ny kollega till vår läkarbemanning

2017-01-13

Vi på Agila vill hälsa Malin Johansson välkommen till läkarbemanningen. Malin som arbetar som konsultchef hos oss har en gedigen bakgrund inom försäljning och kommer senast från en roll som key account manager inom mediebranschen.

Ny kollega till vår sjuksköterskebemanning

2017-01-05

Vi hälsar Marie Söderlund välkommen som konsultchef till sjuksköterskebemanningen. Med sin långa erfarenhet från bemanningsbranschen förstärker hon vårat redan 10 man starka sjukskötersketeam på Agila.

Ny kollega till ledning och administration

2016-10-12

Vi välkomnar Michael Blomberg till Agila. Michael som utbildade sig till ekonom på ett universitet i Australien kommer senast från bank- och finansbranschen. I sin roll som verksamhetscontroller kommer han att fokusera på arbetsuppgifter som rör avtal, marknadsföring, kvalitets- och ledningssystem samt analys och strategifrågor. Michael är född och uppväxt i Södertälje men bor numera i Stockholm.

Agila stolt sponsor av Mental Health Run

2016-10-08

Lördag den 8e oktober är Agila en av de stolta sponsorerna av årets upplaga av ”Mental Health Run”. Loppet på 5 km, som du springer eller går, syftar till att öka öppenheten och kunskapen kring psykisk ohälsa. Klockan 13:00 går starten vid Sjöhistoriska Muséet ute på Djurgården och genom loppet vill arrangörerna motverka fördomar och göra psykisk ohälsa mindre skamligt att prata om.

Ett av Mental Health Runs ledord är att alla ska kunna delta oavsett bakgrund, ekonomiska förutsättningar, sjukdom eller motionsvana. Detta speglas i avgifterna och tidtagning är helt frivilligt. Förutom klasserna ”kvinna” och ”man” finns även ”annan könstillhörighet”. Vi hoppas på strålande sol och många deltagare i loppet!

Ny kollega till vår sjuksköterskebemanning

2016-09-28

Nu välkomnar vi Petra Sunne till sjuksköterskebemanningen där hon kommer att arbeta som teamadministratör. Petra har studerat kommunikativt ledarskap vid Örebro universitet och hon arbetade senast som konsult på ett uppdrag som anbudskoordinator på Menigo. Hon kommer att vara teamet behjälplig med olika administrativa uppgifter. Bland annat kommer hon att ordna med boende och resor till våra sjuksköterskor som arbetar på annan ort ute i landet, så allt fungerar på bästa möjliga sätt!

Ny konsultchef till socionombemanningen

2016-09-12

Agilas socionombemanning fortsätter att växa och förstärker vårt kontor i Stockholm med ytterligare en konsultchef.

Andreas Ånäs är uppvuxen i Stockholm, har mångårig erfarenhet som konsult och kommer närmast från ett stort bolag inom telekombranschen.

Ny konsultchef till läkarbemanningen

2016-08-23

Vi välkomnar Lina-Marie Sundgren som ny konsultchef till vår läkarbemanning. Lina-Marie, som är utbildad beteendevetare, är uppvuxen i Stockholm och kommer närmast från en tjänst som HR-specialist.

Välkommen Maxine

2016-06-09

Agilas läkarbemanning utökas och vi hälsar Maxine Santos-Brewster välkommen som ny konsultchef. Maxine kommer närmast från Manpower och ProVoice telemarketing.

Ny medarbetare till sjuksköterskebemanningen

2016-05-04

Vi hälsar Jill Ericson välkommen som konsultchef till sjuksköterskebemanningen. Jill kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef i en assistansverksamhet.

Nytt ramavtal

2016-05-04

Agila Nurse har, efter upphandling, fått fortsatt förtroende att leverera allmänsjuksköterskor samt allmänsjuksköterskor med specialistfunktion till Region Halland. Avtalets giltighetstid är 2016-05-01 - 2018-04-30 med option på förlängning om två år. Agila är glada för det fortsatta förtroendet och ser fram emot att utveckla samarbetet ytterligare.

Nytt avtal för sjuksköterskebemanningen

2016-05-02

Agila har idag tecknat ramavtal med Helsingborgs stad avseende bemanning av legitimerade sjuksköterskor. Avtalet är giltigt till och med 2018-02-28 med möjlighet till två års förlängning.

Socionombemanningen växer

2016-05-02

Vi hälsar Dilay Aksak varmt välkommen som konsultchef till socionombemanningen. Dilay kommer senast från en tjänst som behandlare inom psykiatri och har även lång erfarenhet av försäljning och kundmottagning.

Agila förstärker

2016-04-26

Sedan namnbytet och flytten till nya lokaler har Agila förstärkts ytterligare. Läkarbemanningen har förstärkts med konsultchefen Louise Lindgren och Jenny Thor är tillbaka på sjuksköterskebemanningen efter sin föräldraledighet. Varmt välkomna!

Agila växer och utökar med kontor i Malmö

2016-03-09

Agila fortsätter sin expansion och öppnar kontor i Malmö.

”Vi ser en stor tillväxtpotential i Skåneregionen. Vi har nyligen kommit med i flera upphandlingar i Skåne och därför är det naturligt för oss att öppna kontor Malmö” säger Henrik Ottemo. ”Genom att finnas på plats kommer vi närmare våra kunder och konsulter och kan ge dem ännu bättre service”, säger Helene Casselbrant, Marknadsutvecklare på Agila och ansvarig på Malmökontoret. Det nya kontoret ligger på Baltzarsgatan 18 i Malmö, välkommen förbi!

Läs vår pressrelease här

Nytt namn och nya lokaler – Agila bjuder in till välkomstmingel!

2016-02-04

Med anledning av att Vårdassistans från och med januari 2016 har bytt namn till Agila, samt att vi flyttat in i nya lokaler vill vi bjuda in våra läkar-, sjuksköterske- och socionomkonsulter till en kväll med mingel. På plats är våra konsultchefer och vår VD Henrik Ottemo. Vi kommer även att bjuda på dryck och tilltugg.

När? Onsdagen den 10 februari mellan kl 18.00-20.00.
Var? Rosenlundsgatan 13, 5 tr, Stockholm.

Om du vill ta med en kollega får du självklart göra det. Vi önskar din anmälan senast tisdag 9/2, din anmälan gör du genom att skicka ett mail till kontakt@agila.se. Varmt välkommen!

Vårdassistans växer och byter namn till Agila

2016-01-11

Den 11 januari ändrar Vårdassistans sitt varumärke till Agila. Simultant med bytet så lanserar bolaget även en ny webbplats och flyttar in i nya och större lokaler på Rosenlundsgatan i Stockholm.

- "Vi byter namn för att tydligare visa vår identitet för våra kunder och konsulter. Namnet Agila är lätt memorera och att uttala och förknippas med ord som; följsam, anpassningsbar, lyhörd och rörlig, vilket stämmer väl överens med våra värderingar. Nu har vi ett starkt varumärke som tydligt visar vilka vi är" säger Nils Horn, en av grundare av Agila.

- "Agila är ett neutralt och internationellt gångbart namn, vilket ligger i linje med våra expansionsplaner. Frågan om varumärkesbyte aktualiserades i samband med förra årets etableringar av läkarbemanning i Norge och socionombemanning i Sverige" säger Henrik Ottemo, VD Agila.

Läs vår pressrelease här

Vårdassistans samarbetar med Läkare utan gränser

2015-10-21

Vårdassistans har sedan starten 2008 alltid skänkt delar av företagets överskott till välgörande ändamål. Tidigare har vi berättat om vårt skolprojekt i Rwanda som vi driver tillsammans med Plan.

Inför 2016 har vi valt att även samarbeta med Läkare utan gränser som är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs mest. Organisationen bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Sedan maj 2015 har Läkare utan gränser räddat över 15 000 människor på Medelhavet och idag finns man representerade inom området med tre räddningsfartyg innehållande utrustning och läkemedel. Många som kommer fram i Sydeuropa försöker ta sig vidare via Balkan till Central- och Nordeuropa. Därför har Läkare utan gränser startat flertalet projekt längs med denna rutt. 

Ny VD i Vårdassistans

2015-09-21

Styrelsen för Vårdassistans har utsett Henrik Ottemo till ny VD. Henrik är utbildad civilekonom och har över 15 års erfarenhet från bank- och finansbranschen. Henrik har en bred erfarenhet av att leda grupper med kompetenta medarbetare och av finansiell rådgivning och analys. Henrik har arbetat med kunder både inom bemanningssektorn och också vårdsektorn. Henrik tillträder den 21 september och ersätter nuvarande VD Linus Elghorn, som fortsätter sin karriär utanför bolaget.

Välkommen

2015-08-19

Säger vi till Mattias Lindberg som idag börjar arbeta hos oss som vikarierande affärsområdeschef. Mattias kommer närmast från Astra Zeneca där han både har forskat samt arbetat som chef för en grupp forskare.

Rapport från Rwanda

2015-08-17

För Vårdassistans har samhällsengagemang alltid varit en viktig fråga. Sedan 2013 har vi, bland annat, stöttat Plan Sverige i deras arbete för att bygga och driva förskolor i Rwanda.

I byn Nyaruguru, där förskolorna har byggts, firades " Day of the African child" den 16 juni. Detta är en dag som sedan 1991 hyllar utbildning och utveckling för barn och unga. I år uppmärksammades denna dag genom att barn, föräldrar och ledare från byn samlades och firade tillsammans. Byns borgmästare och andra ledare i distriktet fick en rundvandring i lokalerna och vid ceremonin fick alla barnen, till stor glädje, en varsin ryggsäck och en vattenflaska.

Programansvarig för Plan Rwanda var på plats och tillsammans med borgmästaren pratade de om fördelarna med att låta barnen gå på förskolan istället för att arbeta på fälten med föräldrarna. Många föräldrar var på plats och alla var överens om att det var en mycket lyckad sammankomst.

Vårdassistans samarbete med Plan fortsätter och syftet med detta är att kontinuerligt förbättra barnens förutsättningar till en utbildning.

“One child, one teacher, one book, and one pen can change the world." – Malala Yousafzai

Sjuksköterskebemanningen utökar

2015-06-01

Vi hälsar Agneta Delin varmt välkommen som konsultchef på Sjuksköterskebemanningen. Agneta har många års erfarenhet av bemanningsbranschen både som konsultchef och som bemanningssjuksköterska

Två nya konsultchefer till läkarbemanningen

2015-05-08

Vi hälsar Glayol Rouzveh välkomna till Vårdassistans. Glayol kommer senast från en tjänst inom kundtjänst på Handelsbanken.

Nytt avtal för sjuksköterskebemanningen

2015-04-20

Vårdassistans har idag tecknat avtal med Sigtuna kommun avseende bemanning av sjuksköterskor. Avtalet är giltigt till och med 2018-03-31 med möjlighet till ett års förlängning.

Ny medarbetare till läkarbemanningen

2015-04-15

Vi hälsar Mikael Eriksson välkommen som konsultchef till vår läkarbemnanning. Närmast kommer Mikael från en tjänst som säljare på Svenska Nyhetsbrev.

Träffa Vårdassistans på Socionomdagarna 14-15 april

2015-04-09

Sedan en tid tillbaka arbetar Vårdassistans även med bemanning och rekrytering av socionomkonsulter. Vårdassistans finns därför på plats på Socionomdagarna som i år hålls på Stockholmsmässan 14-15 april. Vi kommer att ha representanter från vår verksamhet inom socionombemanning närvarande under båda dagarna för att på bästa sätt kunna svara på frågor och funderingar från intresserade besökare. Utöver vår kompetenta personal kommer vi också att ha en tävling för våra besökare där en iPad mini ligger i potten. Kom förbi vår monter VH06:48 för att höra vad vi kan göra för just dig. Om vill du läsa mer om Socionomdagarna kan du göra det här.

Välkommen Klara

2015-04-09

Idag hälsar vi Klara Blomkvist välkommen som konsultchef till vår läkarbemanning. Klara kommer närmast från en tjänst som marknadsassistent på Akademikerförbundet och har en examen i personalvetenskap.

Nytt avtal för sjuksköterskebemanningen

2015-04-01

Vårdassistans har idag tecknat avtal med Region Jönköping avseende bemanning av sjuksköterskor. Avtalet är giltigt till och med 2017-03-31 med möjlighet till två års förlängning.

Ny konsultchef till sjuksköterskebemanningen

2015-03-23

Vårdassistans fortsätter att växa och idag välkomnar vi Angelica Koskinen som konsultchef till vår sjuksköterskebemanning. Angelica har senast arbetat som enhetschef på ett boende.

Ny konsultchef till läkarbemanningen

2015-03-03

Idag börjar Hozan Akrawi sin tjänst som konsultchef på vår läkarbemanning. Hozan har tidigare arbetat med undervisning samt som hudterapeut.

Nytt avtal inom psykiatri

2015-01-23

Vårdassistans har efter upphandling tecknat avtal med Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom psykiatri. Avtalet startar i januari 2015.

fle

Kontaktuppgifter

Telefon

Växel:
08-410 725 00
Jourtelefon:
08-410 725 00
Ekonomiavdelning:
08-410 725 07
Fax:
08-410 725 25
Norge:
+47 940 52 178

Agila (Huvudkontor)

Rosenlundsgatan 13
118 53 Stockholm

Agila (lokalkontor)

Storgatan 48C
941 32 PITEÅ

Agila (lokalkontor)

Baltzarsgatan 18
211 36 Malmö

Agila (Norge)

Sandstuvveien 70 F/G
N-0680 OSLO
Norge