Omsorgsbemanning i världsklass!

Agila – omsorgsbemanning att lita på

Bra omsorgsbemanning innebär högt ställda krav på inhyrd personal och att vi som vårdbemanningsföretag lever upp till vad vi lovar. Agila vill att ni ska uppleva oss som det självklara valet i samband med bemanning med omsorgspersonal. Våra konsulter inom omsorgsbemanning är kvalificerade och specialiserade för uppdrag inom både vårdbemanning och omsorgsbemanning. Målet är att våra duktiga konsulter inte bara fylla en vakans utan även bidra till att långsiktigt höja kvaliteten i er verksamhet.

När ni använder Agila för er omsorgsbemanning får ni:

  • Motiverad personal som har hög kompetensnivå
  • Kompetens skräddarsydd efter era behov
  • Stor flexibilitet
  • Utmärkt service och bra respons även vid akuta behov
  • En personlig kontaktperson som hjälper er på varje steg

Vård- & omsorgsbemanning – vi är alltid på plats

Agila är ett rekryterings- och bemanningsföretag med stort fokus på bemanning inom vård och omsorg. Exempelvis arbetar vi med bemanning av hyrsjuksköterskor, bemanningsläkare, socionomer, och terapeuter. Genom vår omsorgsbemanning får ni snabbt tillgång till den arbetskraft som ni behöver, när ni behöver den.

Vi erbjuder högt kvalificerade konsulter inom:

Omsorgsbemanning på kort och lång sikt

Agila kan tillgodose era behov av omsorgsbemanning på både kort och lång sikt. Vissa uppdragsgivare väljer att anlita oss i samband med att en vakans uppstår eller för att klara av en period med extra hög belastning. Andra uppdragsgivare anlitar oss för mer kontinuerliga uppdrag inom vård- och omsorg då det exempelvis finns lediga jobb för läkare i Göteborg eller lediga jobb för sjuksköterskor i Stockholm. Oavsett vad behoven är så finns vi på plats för att kunna hjälpa till och skräddarsy upplägg för just er verksamhet. Vi arbetar endast med marknadens bästa konsulter och vårt stora nätverk sträcker sig över både Sverige och Norge. Vi samarbetar idag med så gott som alla kommuner, regioner och privata uppdragsgivare i både länderna.

Omsorgsbemanning som är kvalitetssäkrad

För oss innebär omsorgsbemanning i första hand att förse våra uppdragsgivare med personal som håller högt ställda kvalitetskrav. Ända sedan vi grundades har vi levt under mottot att ”det får duga” inte alls duger. Vi strävar alltid efter högsta möjliga kvalitet och försöker leverera över förväntan. Vår gedigna rekryteringsprocess är ett viktigt led i detta. Det säkerställer att ni alltid får tillgång till arbetskraft som håller måttet. Vi intervjuar alltid varje kandidat noggrant och tar in referenser från tidigare uppdrag. Självklart gör vi även en fullständig behörighetskontroll. Utöver detta gör våra konsultchefer, som har många års erfarenhet av omsorgsbemanning, en helhetsbedömning av varje kandidat under rekryteringsprocessen. Detta är ett viktigt steg som handlar om att bedöma hur den aktuella personen kan komma att fungera i praktiken ute på en arbetsplats. Det handlar bland annat om möjligheten att anpassa sig till olika arbetsmiljöer och att kunna jobba som del av ett team. Är ni mot förmodan inte nöjda med någon av de konsulter som vi bemannar med hos er kommer vi givetvis att se till så att ni får en ersättare.

Fullservice vid bemanning inom omsorg och vård

Agila jobbar som ett fullserviceföretag. Det innebär bland annat att ni som uppdragsgivare får full support genom en egen personlig kontaktperson från dag ett. Tillsammans för ni en tät dialog för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna identifiera rätt personal till er verksamhet. För oss innebär fullservice även att våra konsulter får hjälp med allt det praktiska inför ett uppdrag – inklusive att boka resor, ordna boende, sjukförsäkring och pensionssparande. Detta är något som även gynnar er som uppdragsgivare då konsulterna kan fokusera på att göra ett bra jobb på sitt uppdrag direkt.

Omsorgsbemanning – Lång erfarenhet

Agila grundades redan år 2008 och tack vare vår långa erfarenhet inom vårdbemanning, omsorgsbemanning och lärarbemanning har vi idag en unik position på marknaden. Genom åren har vi utvecklat en djup förståelse och kunskap för vilka behov ni som uppdragsgivare har. Dessutom förstår vi hur dynamiken fungerar på arbetsmarknaden och vad som krävs för att vi ska kunna attrahera den absolut bästa personalen inom vård, omsorg och skola. Vi har alltid människan i fokus. Ni som uppdragsgivare ska alltid kunna känna er trygga med oss som bemanningsföretag och att ni får tillgång till personal som verkligen bidrar till att stärka er verksamhet. Kontakta oss genom att skicka en intresseanmälan eller slå oss en signal så hjälper vi er att komma igång.

Läs mer om Agila och hur vi arbetar här.


Vanliga frågor om omsorgsbemanning

Hur går jag tillväga för att hitta omsorgsbemanning till de tjänster jag söker?

Hur hjälper Agila mig hitta bra omsorgsbemanning?

Vilka olika yrken erbjuder ni för omsorgsbemanning?

Vilka är fördelarna med Agilas omsorgsbemanning?