Psykologbemanning - bemanning av psykologer

Psykologbemanning

Agila psykologbemanning har hundratals legitimerade bemanningpsykologer tillgängliga för uppdrag. Oavsett om ni har akuta behov eller vill ha en mer långsiktig lösning kan vi hjälpa er med psykologbemanning, vi kan även hjälpa er verksamhet att rekrytera psykologer. Tack vare att vi samarbetar med så många psykologer har vi goda möjligheter att hjälpa er med psykologbemanning oavsett vilken kompetens och erfarenhet som är viktig för er och i vilken omfattning ni behöver hjälp. Är du psykolog så har vi flera psykologuppdrag med goda löner till våra psykologkonsulter.Här kan du också läsa mer här om våra lediga jobb för psykologer. Är du intresserad av att läsa mer om uppdrag för socionomer så läs gärna vidare här istället.

Bemanning av psykologer – bred kompetens

Våra bemanningpsykologer kan ta uppdrag inom bland annat psykiatrin, primärvården, elevhälsan inom skolan, företagshälsovården, habilitering och smärtkliniker. Agilas noggranna kompetens- och behörighetskontroll samt bemanningspsykologernas långa erfarenhet gör att vi snabbt kan bistå er med hjälp, oavsett vilken kompetens ni behöver. Det är en av styrkorna hos Agila som bemanningsföretag för psykologer.

Kvalitetssäkrad psykologbemanning

Alla psykologer som söker uppdrag via Agila psykologbemanning genomgår en noggrann kompetens- och behörighetskontroll där vi bland annat kontrollerar psykologernas behörighet hos Socialstyrelsen och IVO. Vi kartlägger kompetens och erfarenhet och intervjuar ett antal referenser för att snabbt och tryggt kunna placera rätt psykolog på rätt uppdrag. Våra kontrollsystem för psykologbemanning är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001.

Varför välja Agila för psykologbemanning?

1. Flexibelt och snabbt

Att rekrytera personal är mycket tidskrävande och risken för dyra felrekryteringar finns alltid. Våra bemanningspsykologer har genomgått Agilas omfattande behörighets- och kompetenskontroll och kan ofta börja arbeta omgående. Skulle det mot förmodan ändå inte fungera som önskat är det ofta lättare att avbryta ett bemanningsuppdrag än om ni anställer själva. Vi ordnar självklart en ersättare!

2. Lång erfarenhet

Agila har funnits sedan 2008 och har lång erfarenhet av bemanning av vård- och omsorgspersonal. Många av våra medarbetare har själva mångårig erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, detta ger oss en god förståelse för vad våra kunder efterfrågar. Tack vare vår långa erfarenhet inom vårdbemanning har vi goda möjligheter att hitta kompetens som passar just er verksamhet.

3. Kompetens inom alla områden

Vi arbetar inte enbart med psykologbemanning utan kan fungera som en helhetslösning med all vård- och omsorgspersonal som ni kan tänkas behöva, exempelvis arbetar vi med hyrsjuksköterskor, resursläkare och terapeuter. Vi är också ett bemanningsföretag för socionomer. Här kan ni läsa mer om vår verksamhet inom vårdbemanning och omsorgsbemanning.

4. Arbetsgivaransvar

Agila har arbetsgivaransvaret över våra bemanningspsykologer och tar självklart fullt ansvar för löner och alla andra kostnader som är kopplat till psykologerna. Ni får den personal ni behöver och betalar enbart för de timmar våra psykologer faktiskt arbetar hos er.

5. Personlig kontaktperson

Redan vid första kontakten med oss tilldelas du en personlig kontaktperson som du därefter sköter all kontakt med. Vårt mål är att er kontaktperson ska lära känna er verksamhet för att snabbt kunna bistå med snabba och passande lösningar.

Olika inriktningar hos psykologer

Beroende på hur er verksamhet ser, kan era behov självklart se olika ut. Agila psykologbemanning samarbetar bland annat med psykologer med nedanstående inriktning/kompetens:

  • Klinisk vuxenpsykolog
  • Klinisk barn- och ungdomspsykolog
  • Behandlingspsykolog och psykoterapeut
  • Pedagogiska psykologer och skolpsykologer
  • Handikappsykolog
  • Arbets- och organisationspsykolog
  • Beroendepsykolog

Utredningar genom psykologbemanning

Många av våra legitimerade psykologer har mångårig erfarenhet av utredningsarbete och kan åta sig uppdrag över hela Sverige. Vi kan erbjuda bemanningpsykologer med speciell inriktning mot arbete med barn och ungdomar eller vuxna för neuropsykiatriska utredningar av bland annat autism, ADHD och intellektuell funktionsnedsättning. Oavsett om ni behöver hjälp med enstaka utredningar eller är ute efter ett mer långsiktigt samarbete kan vi hjälpa er att hitta rätt kandidat.

Behandling

Vi har många psykologer med erfarenhet av arbete med psykologiska behandlingar av olika slag, bland annat psykoterapi och KBT inom primärvården och psykiatrin. Oavsett om ni behöver stärka upp vid tillfälliga toppar eller har behov av att stärka upp personalstaben långsiktigt så har vi psykologer att tillgå.

Digital psykologbemanning

Behöver er verksamhet psykologer som kan träffa patienter digitalt? Agila har bemanningspsykologer som kan åta sig enstaka patientkontakter när ni har toppar, men vi har även psykologer som kan arbeta heltid under längre perioder med just detta. Många av dessa psykologer arbetar redan med just digitala patientkontakter och har således stor vana vid arbetssättet.

Hur går det till?

Ring oss direkt på 08-410 725 00 eller skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig direkt. Du kanske även maila oss på kontakt@agila.se om du föredrar det. Vid din första kontakt med oss på Agila ställer vi några frågor och reder ut hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. Vi pratar sedan med de psykologer vi anser passar ert behov bäst och återkommer inom kort med ett förslag på en kandidat. Det är självklart alltid upp till er att avgöra om ni vill hyra den specifika psykologen eller inte. Verkar kandidaten inte helt rätt för er verksamhet så återkommer vi med förslag på andra psykologer. Du är självklart varmt välkommen att slå oss en signal om du har några frågor!

Här kan du läsa mer om Agila som bemanningsföretag för psykologer.


Vanliga frågor om psykologbemanning

Hur säkerställs en hög kvalitet vid bemanning av psykologer?

Varför ska jag använda mig av psykologbemanning?

Vad är fördelarna med att anlita Agila för psykologbemanning?

Hur går det till att anlita en bemanningspsykolog?

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Hyra psykolog/rekrytera psykolog - FAQ