Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för psykologer

Uppdrag för psykologer!

Inom vilka områden finns det uppdrag?

Agila erbjuder uppdrag inom bland annat psykiatrin, habiliteringen, primärvården, elevhälsan och företagshälsan.

Vilken typ av uppdrag erbjuder ni psykologer?

Våra psykologkonsulter arbetar oftast med behandling eller utredning. I vissa fall arbetar våra konsulter med båda delarna på samma uppdrag, i andra fall arbetar de med enbart utredningar eller enbart behandlingsarbete.

Vart i landet ha ni uppdrag för psykologer?

Agila har bemanningspsykologer som arbetar runt om i hela landet. Vi försöker alltid tillgodose våra psykolgers önskemål och behov när vi matchar dem mot våra uppdrag Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba, vilken typ av uppdrag du vill ha och var i landet du vill vara.

Vilka är Agila?

Agila grundades 2008 och har sedan dess bemannat med kvalitativ personal inom vårdbemanning, omsorgsbemanning och skolbemanning. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom dessa yrkeskategorier. Förutom psykologkonsulter arbetar vi även med stafettläkare, konsultsjuksköterskor, stafettsocionomer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, konsultlärare och för konsult specialpedagoger.

Varför ska psykologer arbeta via bemanningsföretag?

Att arbeta via ett bemanningsföretag för psykolog erbjuder en mer flexibel vardag samt en större möjlighet att påverka sin egen ersättning. Bemanningsföretag finns till för att erbjuda psykologer ett stort utbud av olika uppdrag. I övrigt står högre ersättning, mindre administrativt arbete och varierande arbetsuppgifter högt på psykologernas prioriteringslista. Fler och fler efterfrågar även möjlighet till arbete på distans vilket vi som bemanningsföretag för psykologer ofta har bättre förutsättningar att erbjuda än vid en traditionell anställning.

Varför välja Agila?

Vi är ett specialiserat bemanningsföretag för psykologer och det finns många anledningar till att välja att arbeta som konsult hos Agila. Något som våra konsulter ofta berättar är att de kan styra över sin tid mer när de arbetar för oss. Att kunna påverka balansen mellan privatliv och arbetsliv är något som många uppskattar och som psykologkonsult hos Agila styr du helt och hållet över din arbetssituation. Ersättningen är givetvis även något som påverkar valet att bli psykologkonsult. Här kan du läsa mer om lönen för psykologkonsulter.

Frihet och flexibilitet
Du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och kan styra hur mycket du vill jobba. Balansen mellan arbetsliv och privatliv har aldrig varit lättare!
Stort utbud av uppdrag
Agila är ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom vårdbemanning och omsorgsbemanning och samarbetar med väldigt många uppdragsgivare i hela Sverige. Det gör att våra möjligheter att hitta passande uppdrag till dig är mycket goda.
Personlig kontakt som vet hur du vill ha det
Din personliga kontaktperson lär känna dig för att kunna erbjuda dig den service du förtjänar. Kontaktpersonen hjälper dig alltid med allt som rör dina uppdrag och kan skräddarsy upplägg som passar just dig.
Bra ersättning!
Vi erbjuder alltid konkurrenskraftig ersättning och lön på våra psykologuppdrag!
Utveckling – testa på nya uppdrag och bredda din kompetens
Många uppdrag = många utvecklingsmöjligheter. Som psykologkonsult utvecklas du både personligt och professionellt.
Fortbildning – kurser och utbildningar
Agila erbjuder kurser och utbildningar till de konsulter som arbetar kontinuerligt för oss.

Vem är min arbetsgivare när jag arbetar via Agila?

Agila är din arbetsgivare när du tar psykologuppdrag via oss. Vi har fullt arbetsgivaransvar och erbjuder självklart samma trygga anställningsvillkor som om du har en anställning direkt hos en vårdgivare. Men du kan även välja att ta uppdrag via ditt egna företag.

Vilken lön får man vid psykologuppdrag?

Lönen för våra konsulter är individuellt baserat på tidigare erfarenheter men beror även på vilken typ av uppdrag som är aktuellt, uppdragets omfattning, längd och geografiska placering. Här kan du läsa mer om lönen för psykologkonsulter.

Står ni för resor och boende om jag har ett uppdrag på annan ort?

Ja, vi erbjuder boende och resor för våra psykologkonsulter.

När betalar ni ut löner för era anställda psykologer?

Agila har två löneutbetalning per månad till våra anställda psykologer.

Vilka handlingar behöver ni för att kunna erbjuda uppdrag till psykologer?

För att få tillgång till våra uppdrag och få arbeta med Agila behöver vi få in följande:
  • Legitimationsbevis som psykolog
  • Eventuell kopia på specialistbevis som psykolog
  • Utförligt CV (inklusive vilja journalsystem du har erfarenhet av)
  • Namn och kontaktuppgifter till tre referenter
  • I vissa fall utdrag från belastningsregistret

Hur får man tillgång till era aktuella uppdrag?

När vi har fått tillgång till dina handlingar skickar vi inloggningsuppgifter till vår konsultportal där du som psykologkonsult får tillgång till våra aktuella uppdrag.

Kan en psykologkonsult arbeta för Agila via eget bolag?

Ja, som psykolog kan du arbeta för Agila som underleverantör via eget bolag.

Kan ni hjälpa mig att komma i gång som underkonsult?

Ja. Funderar du på att starta eget bolag så hjälper Agilas samarbetspartner och fyllservicebyrå dig gärna med att komma i gång med allt. Kontakta oss för mer information om detta. Kontakta oss för mer information om detta.

Hur långa är uppdragen för psykologer?

Uppdragen varierar i både längd och omfattning för våra psykologer. Vi har psykologer som arbetar extra under kortare perioder och de som arbetar heltid under längre perioder. Du bestämmer själv hur länge och hur mycket du vill jobba. Här kan du läsa mer om lediga jobb för psykologer.

Hur mycket måste jag jobba?

Du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och kan styra hur mycket du vill jobba. Balansen mellan arbetsliv och privatliv har aldrig varit lättare! Söker du istället lediga jobb för socionomer så läs gärna vidare här.

Är ni upphandlade?

Ja, Agila är upphandlade i väldigt många regioner och kommuner. Vår ambition är att kunna erbjuda våra psykologer så många uppdrag som möjligt. Vi har även avtal med många privata vårdgivare.

Kan ni lämna referenser?

Ja, absolut kan vi det! Agila har lång och bred erfarenhet av bemanning inom vård- och omsorg och lämnar gärna referenser.

Finns det möjlighet till kompetensutveckling?

Ja. Psykologer som arbetar kontinuerligt för Agila erbjuds fortbildning i form av kurser eller utbildningar. Dessutom är det givetvis mycket utvecklande att testa på olika arbetsplatser. Tack vare möjligheten att kontinuerligt ta nya uppdrag kan du utöka både ditt CV och ditt nätverk.

Hur gör jag för att ta uppdrag som psykolog?

Skicka in en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi dig inom kort. Den person som kontaktar dig är sedan din personliga kontaktperson som du hädanefter sköter all kontakt med.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.