Hyra psykolog/rekrytera psykolog - FAQ

Vad kostar det att hyra en psykolog?

Kostnaden den för att hyra en bemanningspsykolog varierar beroende på typ av uppdrag och vilken kompetens som efterfrågas. Kontakta oss för mer ingående information om priset för att hyra psykolog så berättar vi om vad vi kan erbjuda er. Är du psykolog och söker så läs vidare under psykologuppdrag.

Hur kvalitetssäkrar ni de psykologer som ni hyr ut?

Agila är certifierade enligt ISO 9001 och gör en grundlig kvalitetskontroll av de psykologer ni kan hyra av oss. Bland annat kontrollerar vi alltid våra psykologkonsulter mot Socialstyrelsen och IVO, tar in kopia på yrkeslegitimation och eventuellt specialistbevis. I vissa fall begär vi även in belastningsregister. Vi kontaktar också alltid minst tre referenser.

Tar ni arbetsgivaransvar för de psykologerna ni hyr ut?

Ja, Agila tar fullt arbetsgivaransvar för de psykologer vi hyr ut.

Kan ni lämna referenser kring rekrytering av psykologer?

Ja, absolut kan vi det! Agila har lång och bred erfarenhet inom vård- och omsorgsbemanning och lämnar gärna referenser.

Varför hyra psykologer av Agila?

Agila är ett bemanningsföretag som har funnits sedan 2008 och har lång erfarenhet av bemanning av vård- och omsorgspersonal. Agila har flertalet ISO-certifieringar som visar på att vi arbetar kvalitativt med samtliga processer i vår dagliga drift. Vi har bland annat ISO-certifiering kring hur vi kvalitetssäkrar våra psykologkonsulter för att ni som kund ska känna er trygga med att hyra psykologer av Agila som bemanningsföretag. Kontakta oss för mer ingående information om hur vår bemanningsprocess går till.

Vad har era psykologer för kompetens?

Agila arbetar med legitimerade psykologer med mycket varierande erfarenhet. Ni kan bland annat hyra psykologer med lång erfarenhet från psykiatri, habilitering, primärvård och företagshälsovård. Agila arbetar även med de psykologer som har specialistkompetens inom olika områden.

Vad händer om vi inte är nöjda med psykologen vi hyrt in?

Vi vill alltid att våra kunder är nöjda när de hyr psykologer av oss. Skulle ni mot förmodan vara missnöjd med en konsult ni hyrt av oss kommer vi snabbt hitta en mer passande konsult till er. Avbryter ni uppdraget i förtid betalar ni självklart bara för de timmar konsulten arbetade.

Inom vilka fler kompetenser bemannar Agila??

Går det att rekrytera psykologer även i Norge genom Agila?

Ja, det går att rekrytera psykologer och annan vårdpersonal genom Agila till hela Norge.

Hur gör jag för att rekrytera en psykolog genom Agila?

Ring oss direkt på 08-410 725 00 eller skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig direkt. Du kanske även maila oss på kontakt@agila.seom du föredrar det.

Vilka är Agila?

Agila grundades 2008 och har sedan dess bemannat med kvalitativ personal inom vårdbemanning, omsorgsbemanning och skolbemanning. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom dessa yrkeskategorier. Hos oss kan ni bland annat hyra psykologer, läkare, sjuksköterskor, socionomer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter lärare och specialpedagoger.

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.