Agila sjuksköterskebemanning - det självklara valet

Kvalitetssäkrad sjuksköterskebemanning

Agila sjuksköterskebemanning ska enbart samarbeta med Sveriges skickligaste sjuksköterskor. För att säkerställa att vi träffar rätt i rekryteringen arbetar våra konsultchefer utifrån en noggrann och väl genomtänkt urvalsprocess. Samtliga sjuksköterskor som arbetar för oss har genomgått en mycket omfattande kompetens- och behörighetskontroll.

Urvalsprocessen av sjuksköterskor granskas, kvalitetssäkras och utvecklas kontinuerligt av Agilas Medicinska råd som består av fem personer med mångårig erfarenhet av arbete inom den svenska sjukvården, både som direkt anställda och via bemanningsföretag. Detta omfattande kontrollarbete är en starkt bidragande orsak till de mycket goda omdömen vi får vid uppföljningar av vår sjuksköterskebemanning. Våra kontrollsystem för sjuksköterskebemanning är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001.

Ansvarsfull sjuksköterskebemanning/uthyrning av sjuksköterskor

Som leverantör av sjuksköterskebemanning ser vi det som en självklarhet att våra kunder ska kunna räkna med att det vi levererar alltid motsvarar förväntningarna. Vi tar alltid ansvar för att de sjuksköterskor vi samarbetar med fungerar ute på sina arbetsplatser. Om det ändå skulle vara så att kunden anser att sjuksköterskan inte motsvarar vad som utlovats, ser vi det som en självklarhet att förse kunden med en ersättare.

Personlig kontakt ger hållbar och långsiktig sjuksköterskebemanning

Redan i din första kontakt med oss får du en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär vi snabbt känna varandra, vad som är viktigt för er verksamhet och vilken typ av sjuksköterskebemanning som passar er verksamhet. Detta gör att vi kan hitta rätt hyrsjuksköterska för varje uppdrag. Med en personlig relation kan vi lättare bistå med snabba och skräddarsydda lösningar gällande våra kunders sjuksköterskebemanning.

Lång erfarenhet inom sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har därigenom samlat på oss en lång och gedigen erfarenhet av sjuksköterskebemanning vilket medför att vi har en djup kunskap och förståelse för både våra kunder och konsulters behov och önskemål. Från första stund har vi arbetat aktivt med vårt service- och kvalitetsarbete och vi gör löpande uppföljningar kring vår sjuksköterskebemanning. Att ständigt följa upp och utvecklas är det som har gett oss mycket nöjda samarbetspartners och har skapat en långsiktighet i våra relationer. Agila erbetar idag med sjuksköterskebemanning hos både landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge.

Här kan du läsa mer om att hyra sjuksköterska via Agila.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor kring bemanning av sjuksköterskor