Bemanningsföretag för sjuksköterskor - FAQ

Nedan finner du vanligt förekommande frågor samt svar. Tveka inte med att kontakta oss om du inte finner svaret på din fråga.

Vad kostar bemanning av sjuksköterskor vi Agila?

Priserna för att hyra en sjuksköterska varierar beroende på utbildningsnivå, geografisk placering av er verksamhet samt vilken kompetens det gäller. Hör av er direkt till oss så lämnar vi ett konkret avtalsförslag gällande bemanning av sjuksköterskor.

Är ni upphandlade?

Agila är upphandlade och har ramavtal gällande sjuksköterskebemanning i många av Sveriges 21 landsting. Utöver dessa ramavtal har vi ett stort antal avtal med privata uppdragsgivare.

Inom vilka specialistkompetenser på sjuksköterskor bemannar ni?

Vi bemannar kontinuerligt med samtliga specialistkompetenser samt med legitimerade sjuksköterskor.

Hur kvalitetssäkrar ni de sjuksköterskor ni bemannar med?

Inför uppdrag har vi alltid minst två personliga intervjuer med aktuell sjuksköterska. Utöver detta kontrollerar vi alltid aktuell sjuksköterska gentemot socialstyrelsen, eventuella anmälningar hos IVO, tar in kopia på sjuksköterskelegitimation och godkänd ID-handling. Vi kontaktar alltid minst tre relevanta referenser vilka intervjuas ingående. Kontrollerna gentemot socialstyrelsen och IVO görs sedan löpande under bemanningen.

Bemannar ni med sjuksköterskor i hela Sverige?

Ja! Vi bemannar med sjuksköterskor i hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.

Vi har en verksamhet som inte ligger i Sverige, kan ni hjälpa oss med vår bemanning av sjuksköterskor ändå?

Ja! Vi bemannar ofta med sjuksköterskor i de andra nordiska länderna och många av våra sjuksköterskor är intresserade av att söka sig utanför Norden.

Vad har ni för kvalitetsledningssystem?

Agila har ett egenutvecklat kvalitetsledningssystem som certifierats enligt ISO 9001.

Är ni miljöcertifierade?

Ja vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Hur länge har Agila funnits på marknaden?

Agila startade sin verksamhet 2008 under namnet Vårdassistans och 2016 bytte vi namn till Agila. Verksamhetens inriktning är densamma sedan starten, vårdbemanning.

Varför bytte ni namn från Vårdassistans till Agila?

Bakgrunden till namnbytet är bland annat att möjliggöra en geografisk expansion under samma bolagsnamn. Namnet Agila är dessutom lätt att uttala och förknippas med ord som; följsam, anpassningsbar, lyhörd och rörlig, vilket stämmer väldigt väl överens med våra värderingar.

Kan ni lämna referenser?

Absolut! Att prata med en branschkollega som kan berätta om hur det är att hyra in stafettsjuksköterska är ett mycket bra sätt att förstå branschen samt hur vi på Agila arbetar. Hör av er till oss för kontaktuppgifter till relevanta referenser.

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.