Agila ska vara det självklara valet för dig som bemanningssjuksköterska / stafettsjuksköterska i Norge

Personlig kontaktperson för dig som är bemanningssjuksköterska i Norge

När du arbetar som bemanningssjuksköterska i Norge får du med en gång en personlig kontaktperson från Agila som sedan sköter all kommunikation med dig både innan, under och efter uppdraget. Ni lär snabbt känna varandra och kommer underfund med vad som är viktigt för dig och vilka typer av uppdrag som är intressant för dig som bemanningssjuksköterska i Norge.

Kompetensutveckling för dig som bemanningssjuksköterska i Norge

Hos Agila vill vi att det skall vara utvecklande att arbeta som bemanningssjuksköterska i Norge. Väljer du att arbeta för oss kommer det att satsas helhjärtat på dig. Vi är övertygade om att din personliga utveckling är viktig för dig. Därför erbjuds våra anställda bemanningssjuksköterskor som arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av kurser och seminarier. Prata med din kontaktperson om just din kompetensutveckling. Tillsammans tas det fram en utbildningsplan som är anpassad för dig som bemanningssjuksköterska i Norge.

Uppdrag för dig som är stafettsjuksköterska i Norge

Agila erbjuder uppdrag inom samtliga sjuksköterskekompetenser för dig som vill ta uppdrag som stafettsjuksköterska i Norge. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Som stafettsjuksköterska i Norge kan du alltid nå oss på Agila

Många av våra stafettsjuksköterskor i Norge arbetar kvällar och helger. Om det uppstår frågor eller funderingar utanför kontorstid går det alltid att nå oss, när som på dygnet, 365 dagar om året. Ring vår växel, +46 8-410 725 00, så kommer du snabbt i kontakt med oss.

Mina personliga sidor som stafettsjuksköterska i Norge

Som stafettsjuksköterska i Norge får du en egen inloggning till Mina personliga sidor. Här kan du söka och anmäla intresse för tillgängliga stafettuppdrag i Norge. Uppdragen uppdateras varje timme så innehållet i databasen är alltid aktuellt. När du har loggat in som stafettsjuksköterska kan du tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, ladda ner administrativa dokument etc.

Här kan du läsa mer om att arbeta som sjuksköterska & hyrsjuksköterska i Norge för Agila.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrsjuksköterska Norge