Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för sjuksköterskor

Bemanningssjuksköterska / Stafettsjuksköterska i Norge

Bemanningssjuksköterska i Norge – ta chansen

Vill du jobba som bemanningssjuksköterska i Norge? Då har du kommit rätt. Agila är ett av Nordens ledande företag inom vårdbemanning och omsorgsbemanning, så vi kan erbjuda dig många spännande uppdrag med mycket goda lönevillkor. Vi löser allt det praktiska med resa och boende så att du kan fokusera på ditt arbete. Oavsett om du vill ha ett längre eller kortare uppdrag har vi något som passar dig. Du väljer själv var någonstans du vill arbeta, hur mycket och på vilka tider. En fantastisk möjlighet att prova något nytt och utvecklas i din yrkesroll!

Vi gör vårt bästa för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du arbetar som stafettsjuksköterska i Norge. Med oss får du en trygg och dedikerad arbetsgivare som alltid finns tillgänglig när du behöver.

Stafettsjuksköterskor i Norge får kompetensutveckling

Hos Agila vill vi att det ska vara inspirerande att jobba som bemanningssjuksköterska i Norge. Väljer du att arbeta för oss kommer vi att satsa helhjärtat på dig. Vi förstår att din personliga utveckling är viktig för dig. Och den är faktiskt viktig för oss också! Läs mer om oss som bemanningsföretag för sjuksköterskor. Därför erbjuder vi våra stafettsjuksköterskor i Norge, som är anställda och arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av intressanta kurser och seminarier. Prata med din personliga kontaktperson om just din kompetensutveckling så får du bra tips och idéer. Tillsammans tar ni fram en utbildningsplan som är anpassad för dig.

Uppdrag för stafettsjuksköterskor i Norge

Agila erbjuder uppdrag både för dig som är grundutbildad sjuksköterska och dig som har en specialistutbildning. Det betyder att det finns gott om valmöjligheter när du väljer att arbeta som stafettsjuksköterska i Norge. Vi samarbetar med både offentliga och privata sjukhus samt andra vårdinrättningar i hela landet. Nya uppdrag publiceras dagligen inom flera olika områden, så se till att du inte missar någon spännande möjlighet!

Bemanningssjuksköterska i Norge med Agila – många fördelar

En av de största fördelarna när du arbetar som bemanningssjuksköterska i Norge är friheten att välja var och när du ska arbeta. Vi på Agila samarbetar med de flesta kommuner och regioner i Norge vilket gör att du kan hitta uppdrag i hela landet, allt från stora städer till mindre orter, exempelvis har vi lediga jobb för sjuksköterskor i Nordnorge. Passa på att utforska nya möjligheter, skaffa dig erfarenhet och utveckla din kompetens. Beroende på hur flexibel du är finns det många intressanta orter och städer att välja mellan. Här kan du läsa mer om lediga jobb för sjuksköterskor i Norge.

Med Agila får du som stafettsjuksköterska i Norge alltid tillgång till spännande och utvecklande uppdrag. Vi erbjuder stor variation och flexibilitet både vad det gäller uppdrag, arbetstider och kompetensområden. Om du värdesätter frihet och möjligheten att prova på olika arbetsplatser tror vi att du kommer trivas hos oss.

Som bemanningssjuksköterska i Norge kan du förvänta dig:

  • Konkurrenskraftig ersättning - läs mer här om löner för sjuksköterskor i Norge
  • Goda arbetsvillkor och arbetsförmåner
  • En engagerad arbetsgivare som bryr sig
  • Möjlighet till vidareutbildning och kompetenshöjning

Du kan antingen bli anställd direkt hos Agila eller arbeta som konsult och fakturera från eget bolag. Du väljer själv vilken lösning som passar dig bäst. Har du inte arbetat inom bemanning tidigare? Ingen fara, vi är med dig hela vägen. Vårt mål är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Som stafettsjuksköterska i Norge kan du alltid nå oss på Agila

Många av våra stafettsjuksköterskor i Norge arbetar kvällar och helger. Om det uppstår frågor eller funderingar utanför kontorstid går det alltid att nå oss, oavsett tid på dygnet. Vi finns tillgängliga för dig 365 dagar om året. Ring vår växel, +46841072500, så kommer du snabbt i kontakt med oss.

Mina personliga sidor som stafettsjuksköterska I Norge

Som stafettsjuksköterska och hyrsjuksköterska i Norge kan du enkelt logga in på Mina personliga sidor. Här får du en överblick över aktuella uppdrag och kan snabbt hitta något som passar dig. Uppdragen uppdateras så snart ett nytt uppdrag inkommer vilket gör att innehållet i databasen alltid är aktuellt. När du har loggat in kan du dessutom rapportera arbetade tider, ladda ner dokument, meddela när du finns tillgänglig för nya uppdrag med mera. Utöver ”Mina personliga sidor” uppmuntrar vi även att du tar direkt kontakt med din personliga handläggare. Ju bättre ni lär känna varandra, desto större chans är det att du hittar ett uppdrag som passar dina önskemål.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska & hyrsjuksköterska i Norge för Agila. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Följ länken om du vill veta mer om att arbeta som bemanningssjuksköterska i Sverige. Här kan ni läsa mer om livet som konsultsjuksköterska. Är du resursläkare och söker uppdrag så läs vidare här istället.


Vanliga frågor om att arbeta som bemanningssjuksköterska/stafettsjuksköterska i Norge

Vad krävs för att arbeta som bemanningssjuksköterska i Norge?

Hur börjar jag jobba inom bemanning som sjuksköterska i Norge?

Var i Norge kan jag arbeta som stafettsjuksköterska?

Hur är det att arbeta som stafettsjuksköterska i Norge?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrsjuksköterska Norge