Hyra sjuksköterskor / uthyrning sjuksköterskor

Letar ni efter att hyra sjuksköterskor?

Agila ska vara det självklara valet för regioner, kommuner och privata uppdragsgivare när behov av att hyra sjuksköterskor uppstår. Vi är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor. som erbjuder en snabb och flexibel uthyrning av sjuksköterskor som alltid utgår ifrån våra kunders unika behov och önskemål.

Flexibel uthyrning av sjuksköterskor

Hos Agila kan sjuksköterskor hyras för några timmar, ett par dagar eller flera månader. Vi sätter flexibilitet och service mycket högt för att kunna bistå med den specifika hjälp som önskas. Vårt mål är dock inte bara att täcka tillfälliga vakanser utan också bidra med höjd kvalitet och kompetens från våra duktiga sjuksköterskor som alla genomgått en mycket omfattande behörighets och kompetenskontroll.

Kompetens

Med ett mycket brett nätverk av stafettsjuksköterskor kan Agila möta upp behovet till de flesta uppdrag inom branschen. Här finns erfarenhet och kompetens inom samtliga specialistområden. Varje uppdragsgivare har en egen personligkontaktpersonhos Agila som har hand om samtliga bemanningsprojekt hos uppdragsgivaren. Vi skapar långsiktiga personliga relationer där er kontaktperson blir snabbt insatt i de olika behov som finns och därmed snabbt kan bistå med hjälp.

Tillgänglighet

Hos Agila finns möjligheten att hyra konsultsjuksköterskor oavsett var i Sverige eller Norge som behovet finns. Agila sjuksköterskebemanning har samarbete med de flesta kommuner och regioner i både Sverige och Norge samt med en rad olika privata uppdragsgivare.

Uthyrning av sjuksköterskor - Agila det självklara valet

Agila grundades 2008 och har direkt från start haft mycket tydliga rutiner kring kontroll, uppföljning och kundservice. Kort efter att vi tillsatt sjuksköterskor för ett uppdrag tar vi kontakt med både uppdragsgivaren och sjuksköterskan för att följa upp uppdraget. Uppföljningar sker sedan löpande under hela uppdragsperioden. Det är genom dessa regelbundna uppföljningar av uthyrningar av sjuksköterskor som vi har sett att eventuella missförstånd och problem kan förebyggas och långsiktiga relationer kan byggas. En arbetsprocess som alla parter gynnas av! Vi går därför in i varje bemanningsuppdrag med tanken att uppdragsgivarna, vi och bemanningssjuksköterskorna ska ha ett långsiktigt, utvecklande och öppet samarbete.

Hyra sjuksköterskor via Agila är både tryggt och enkelt

Våra uppdragsgivare ska alltid kunna känna sig säkra i att de sjuksköterskor som hyrs in har rätt kompetens och utbildning. För att säkerställa detta används ett omfattande kontrollarbete både under rekryteringsprocessen och löpande under uppdraget. Exempelvis kontrolleras regelbundet att sjuksköterskornas yrkeslegitimation är godkända hos Socialstyrelsen samt kontroll hos IVO Ytterligare kontroll sker av Agilas Medicinska Råd. Ett råd som hjälper anställda kring medicinska frågor och löpande granskar verksamheten utifrån ett medicinskt och etiskt perspektiv. Skulle det uppstå att en uppdragsgivare mot förmodan inte är nöjd med den kvalité som levereras ser vi på Agila direkt till att presentera en ny ersättare. Läs mer här om er verksamhet önskar hyra fysioterapeuter eller hyra arbetsterapeuter.

Agila är ett bemanningsföretag specialiserat på sjuksköterskor

Agila är ett bemanningsföretag inom vårdbemanning och omsorgsbemannning och vi är specialiserade på bemanning av sjuksköterskor. Utöver uthyrning av sjuksköterskor under kortare eller längre perioder erbjuder vi även bemanning av

Om Agila

Agila startade redan 2008 och vi har sedan dess byggt en lång och gedigen erfarenhet av vårdbemanning, omsorgsbemanning och lärarbemanning i hela Sverige och Norge. Nyckelordet i verksamheten är service och kvalité – i alla led. Det är detta fokus som gjort att vi idag är ett av främsta bolagen inom vår kategori. Med hög flexibilitet och ett stort utbud av duktiga och kompetenta konsulter strävar vi efter att vara det självklara valet för våra kunder när de önskar hyra sjuksköterskor, läkare, socionomer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och psykologer. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare av olika storlekar. Flera av våra personliga kontaktpersoner har yrkeserfarenhet från arbete inom vården vilket vi ser som en stor fördel. Att förstå uppdragsgivarna är första steget till en lyckad bemanning.

Läs mer här om sjuksköterskebemanning

Vanliga frågor om att hyra sjuksköterskor

Hur går det till att hyra sjuksköterskor?

I vilka länder erbjuder ni uthyrning av sjuksköterskor?

Under hur lång tid kan vi hyra sjuksköterskor?

Hur arbetar Agila med uthyrning av sjuksköterskor?

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Bemanningsföretag för sjuksköterskor - FAQ