Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för sjuksköterskor

Bemanningssjuksköterska & hyrsjuksköterska - Agila

Arbeta som sjuksköterska i ett bemanningsföretag

Agila är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor och vi har som mål att vara det självklara valet för dig som hyrsjuksköterska. Vi vänder oss till dig som är sjuksköterska och som vill kunna styra mer över din egen tid, detta genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Är du uppdragsgivare och önskar att hyra sjuksköterskor? Läs gärna mer på vår sida för att hyra sjuksköterskor.

Varför välja Agila?

1. Friheten & flexibilitet

Arbete som hyrsjuksköterska erbjuds över hela Sverige och Norge. Arbeta kommunalt, inom region eller hos privata vårdgivare. Du väljer även själv om du vill jobba heltid eller deltid, helger eller bara som extrajobb. Uppdragen varierar från mellan några timmar - till flera år.

2. Konkurrenskraftig lön

Lönenivåerna beror framförallt på utbildning och tidigare erfarenhet men även av arbetstider och hur flexibel som du är gällande uppdrag och plats. Självklart ingår även försäkringar och pensionslösningar för dig som hyrsjuksköterska. Kontakta oss direkt så berättar vi gärna mer om våra skräddarsydda lösningar. Du kan också läsa mer här om lön för dig som sjuksköterska.

3. Stöd och chefer som går att nå

Med hjälp av din personliga kontaktperson kan du som hyrsjuksköterska alltid få hjälp vid frågor kring arbetsförhållanden, uppgifter m.m.

4. Fortbildning och kompetensutveckling

Genom personligt anpassad fortbildning och kompetensutveckling blir du ännu mer eftertraktad på arbetsmarknaden.

5. Minskad administration

Som hyrssjuksköterska har du framförallt fokus på det kliniska arbetet och minimerar därmed tiden som läggs på möten och administration.

6. Uppskattning för din insats

Hos oss på Agila får du uppskattning för din insats, din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför i ditt arbete. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Ta egen kontroll över din arbetssituation - bestäm arbetstider, semesterdagar samt få en hög och konkurrenskraftig ersättning.

Så kommer du igång som hyrsjuksköterska

Vi vänder oss till hyrsjuksköterskor inom samtliga kompetenser och som söker variation och frihet att kunna styra mer över din egen tid. Självklart varierar utbud och valmöjligheter beroende på din tidigare erfarenhet. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Gör en intresseanmälan eller ring +46 8 410 725 00. Samtliga sjuksköterskor i vårt kontaktnät kan enkelt se våra aktuella uppdrag samt uppdatera sin tillgänglighet och visa intresse för uppdrag. Vi har uppdrag över hela landet, exempelvis så kan vi erbjuda lediga jobb för sjuksköterskor i Stockholm och lediga jobb för sjuksköterskor i Norrbotten.

Fullservice – vi gör det enkelt för dig som bemanningssjuksköterska

Hos Agila får du som bemanningssjusköterska marknadens bästa service. Vi, som bemanningsföretag, ordnar exempelvis med all administration och praktiska frågor vid arbete på annan ort. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på, som exempelvis att ordna med:

  • Boende
  • Resor
  • Kontakt med arbetsgivaren
  • Skattefrågor
  • M.m

Agila startade 2008 och har därmed lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorgsbemanning. Det medför djup förståelse för både kundernas och konsulternas behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer. För våra bemanningssjuksköterskor innebär detta ett brett utbud av lediga jobb för sjuksköterskor arbetstillfällen och möjlighet till flexibilitet i en organisation som sätter människan i fokus. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

”Bemanningssjuksköterskor som söker till oss ska uppleva bästa tänkbara service och vi ska alltid kunna erbjuda uppdrag som passar dina intressen”.

Bemanningssjusköterska i Norge

Att arbeta som bemanningssjuksköterska/stafettsjuksköterska i Norge innebär att du både får erfarenheter från sjukvården i ett annat land. Lönenivåerna via Agila är mycket konkurrenskraftiga och du väljer själv under hur lång tid som du vill arbeta i Norge. Självklart hjälper vi till med resor och boende så att du enbart behöver fokusera på ditt arbete.

Alla våra hyressjuksköterskor i Norge får du, precis som i Sverige, en personlig kontaktperson som bistår med praktiska frågor och finns till hjälp under hela vistelsen.

Vi tar ansvar för våra bemanningssjuksköterskor

Vi är måna om våra anställda och strävar efter att de anställda snarare ska se oss som arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Det innebär även att många bemanningssjuksköterskor har arbetat åt oss under lång tid.

Lön och villkor hos oss som bemanningsföretag för sjuksköterskor

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som bemanningssjuksköterska nöjd utifrån det arbete du utför. Lönesättningen är individuell och exempel på faktorer som påverkar är kompetens, erfarenhet och flexibilitet. Ersättning för arbete utfört under obekväm arbetstid (OB-tillägg) matchar Vårdförbundets kollektivavtal.

Vilken lön skulle du få? – Kontakta oss så kan vi ange en uppskattad lönenivå utifrån din utbildning/erfarenhet samt önskemål om arbete.

Här kan du läsa mer om löner för sjuksköterskor

Anställd bemanningssjuksköterska eller via eget bolag

Som bemanningssjuksköterska hos Agila finns möjligheten att vara anställd eller att fakturera via eget bolag (F-skatt krävs). Som anställd hos Agila får du samma trygghet som vid anställning direkt hos vårdgivare. För dig som driver eget, eller funderar på att starta eget, kan Agila hjälpa till via vår samarbetspartner och fullservicebyrå som är väl insatt i branschen och kan bistå med allt från assistans och månadsavstämningar till fakturering och ersättning. Genom att arbeta som konsult kan du ta ett ytterligare steg framåt gällande frihet och flexibilitet.

Förmåner för bemanningssjuksköterskor via Agila

När du som bemaningssjuksköterska arbetar via Agila har du också möjlighet att ta del av våra noggrant utvalda samarbeten som inte bara förenklar vardagen, utan även ger den lite extra guldkant! Vi har fina erbjudande inom exempelvis träning och friskvård, hushållsnära tjänster samt reser och boende. Här under vår förmånsportal kan du läsa vidare.

Här kan du läsa mer om oss som bemanningsföretag för sjuksköterskor och om att arbeta som stafettsjuksköterska för Agila.


Vanliga frågor om att arbeta som bemanningssjuksköterska/hyrsjuksköterska

Vad gör en bemanningssjuksköterska?

Hur ser framtiden ut för bemanningssjuksköterskor?

Vad innebär det att jobba som hyrsjuksköterska?

Vad kan Agila erbjuda mig som hyrsjuksköterska?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor sjuksköterska

Uppdrag i Norge

Vi arbetar aktivt med att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettsjuksköterskors önskemål.