Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för sjuksköterskor

Sjuksköterska / hyrsjuksköterska i Norge via Agila

Sjuksköterska i Norge med Agila

Är du sugen på att jobba som sjuksköterska i Norge? Ta chansen att prova på ett spännande och roligt uppdrag i vårt grannland! Med Agila är det enkelt att börja arbeta som sjuksköterska i Norge. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få högsta tänkbara service, vi är engagerade och flexibla och gör vårt yttersta för att hitta spännande uppdrag som passar dig. Att arbeta som sjuksköterska i Norge med Agila innebär att du själv får välja när du ska jobba. Du har stor flexibilitet att välja ort, tidsperiod och även om du ska jobba dagtid, kvällstid eller kanske helger. Vi erbjuder uppdrag inom samtliga kompetenser och runt om i hela landet – oavsett om du trivs bäst i en storstad eller samtidigt vill uppleva en storslagen natur har vi uppdragen för dig. För arbete inom storstäder kan du kolla in våra lediga jobb för sjuksköterskor i Oslo eller våra lediga jobb för sjuksköterskor i Bergen.

Som sjuksköterska i Norge via Agila får du alltid
  • En personlig kontaktperson
  • Fina villkor och en god ersättning
  • Frihet och flexibilitet
  • Minskad administration – mer kliniskt arbete
  • Arbetsuppgifter som är varierande
  • Personlig och professionell utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och löpande kompetensutveckling

Ny som sjuksköterska i Norge? Vi hjälper med allt

För att börja arbeta behöver du ingen tidigare erfarenhet som bemanningssjuksköterska. Vi har en enkel och smidig process så att du snabbt kommer igång och vi är med och hjälper dig både inför, under och efter ditt uppdrag. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång – eller om det bara är något du undrar över! När du jobbar genom Agila vårdbemanning får du som hyrsjuksköterska i Norge något som vi kallar för fullservice. Det är marknadens bästa servicepaket för dig som sjuksköterska i Norge.

Inför ditt jobb som sjuksköterska i Norge får du en personlig kontaktperson hos oss. Ni etablerar en regelbunden kontakt vilket skapar trygghet för dig som sjuksköterska. Vår idé är att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag i Norge och inte behöva lägga så mycket tid på administration och praktiska saker. Därför hjälper din kontaktperson dig med allt tänkbart som du kan behöva hjälp med – även sådant som rör resor och boende. Det blir enklare för dig och det hjälper dig att kunna fokusera fullt ut på ditt uppdrag.

Hyrsjuksköterska i Norge - lön och ersättning

Agila erbjuder mycket konkurrenskraftiga lön för hyrsjuksköterskor i Norge och vi är måna om att du ska vara nöjd med den ersättning du får för ditt arbete. Lönesättningen är individuell och baseras bland annat på din tidigare erfarenhet och var ditt uppdrag är placerat geografiskt. Hos Agila kan du själv välja om du vill pensionsspara eller inte. Vi följer Vårdförbundets kollektivavtal i alla avseende bortsett från ITP1 där vi istället erbjuder dig som hyrsjuksköterska i Norge fler valmöjligheter för ditt pensionssparande. Som hyrsjuksköterska i Norge väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera genom eget bolag. Läs mer här om lön för dig som sjuksköterska här.

Hyrsjuksköterska i Norge – vi tar ansvar

Det är viktigt för oss att du som tar uppdrag som hyrsjuksköterska i Norge trivs. Vår erfarenhet säger oss att om man trivs bra med sina uppgifter och sitt uppdrag går allt lättare. Arbetsresultaten blir de bästa möjliga. Vi tar alltid ansvar för att våra hyrsjuksköterskor har en god arbetssituation. Vi finns alltid här för dig och vårt mål är att du i lugn och ro ska kunna fokusera på att utföra ett bra uppdrag som hyrsjuksköterska i Norge.

Alltid hög kvalitet i vad vi gör

Vi på Agila har redan sedan start jobbat med en övertygelse om att ”det får duga” inte duger. Vi hade tröttnat på arbetsgivare, individer och organisationer som inte bryr sig, tar sitt ansvar eller håller vad de lovat. Vår tanke var att bli ett bemanningsföretag för bemanningsföretag för sjuksköterskor som alltid levererar mer. Alltid och i allt. Så är det fortfarande. Denna filosofi genomsyrar hela vårt arbete. För dig som ska jobba som hyrsjuksköterska i Norge är det en stor fördel att bli del av denna framåtsträvande organisation. Denna inställning skapar en konstruktiv atmosfär som gynnar alla inblandade – inte minst dig som utför arbetet!

Här kan du läsa mer om att arbeta som bemanningssjuksköterska / stafettsjuksköterska i Norge.

Här kan du finna lediga jobb för sjuksköterskor i Norge

Vanliga frågor om att arbeta som sjuksköterska/hyrsjuksköterska i Norge

Vad innebär det att jobba i Norge som sjuksköterska?

Behöver jag norsk legitimation för att arbeta som hyrsjuksköterska i Norge?

Hur går man tillväga för att arbeta som hyrsjuksköterska i Norge?

Kan jag arbeta som nyutexaminerad sjuksköterska i Norge?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrsjuksköterska Norge