Agila ska vara det självklara valet för dig vill arbeta som sjuksköterska / hyrsjuksköterska i Norge

Arbeta som sjuksköterska i Norge

På Agila tar vi alltid ett steg till för dig som arbetar som sjuksköterska i Norge och strävar efter att alltid erbjuda dig högsta tänkbara service. Vi är engagerade och flexibla och gör alltid vårt yttersta för att hitta spännande uppdrag som passar dig som vill arbeta som sjuksköterska i Norge.

När du arbetar som sjuksköterska i Norge får du bland annat

  • En personlig kontaktperson
  • Bra villkor och god ersättning
  • Frihet och flexibilitet
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

För dig som inte arbetat som sjuksköterska i Norge tidigare

För dig som inte arbetat som sjuksköterska i Norge tidigare har Agila en enkel och smidig process för att komma igång. Agila hjälper dig och finns med dig både inför, under och efter ditt uppdrag. För att börja arbeta behöver du ingen tidigare erfarenhet från arbete som sjuksköterska i Norge, gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Lön och ersättning som sjuksköterska i Norge

Agila erbjuder en mycket konkurrenskraftig lön för dig som är sjuksköterska i Norge och är väldigt måna om att du ska vara nöjd med ersättningen för ditt arbete. Lönesättningen för dig som är sjuksköterska i Norge är individuell och påverkas av din utbildning, erfarenhet och flexibilitet, Agila tillämpar kollektivavtal via Vårdförbundet. Som sjuksköterska i Norge väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera genom eget bolag. För dig som är anställd sjuksköterska och arbetar i Norge utbetalas lön två gånger per månad.

Vi gör det enkelt för dig som tar uppdrag som hyrsjuksköterska i Norge

Inför ditt jobb som sjuksköterska i Norge hjälper din personliga kontaktperson dig med allt praktiskt kring resor och boende. Du kan istället helt och hållet fokusera på ditt uppdrag och att göra ett gott arbete som sjuksköterska hos vår uppdragsgivare.

Agila tar ansvar för dig som tar uppdrag som hyrsjuksköterska i Norge

Det är viktigt för oss att du som tar uppdrag som hyrsjuksköterska i Norge trivs på ditt uppdrag. Vår erfarenhet säger oss att om man trivs bra med sina uppgifter och sitt uppdrag går allt lättare och arbetsresultat blir det bästa möjliga. Agila tar alltid ansvar för att våra hyrsjuksköterskor har en god arbetssituation och strävar alltid efter att bli betraktade som en arbetsgivare snarare än ett bemanningsbolag. Vi finns alltid här för dig och vårt mål är att du i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett bra uppdrag som hyrsjuksköterska i Norge medan din personliga kontaktperson sköter allt runtomkring.

Här kan du läsa mer om att arbeta som bemanningssjuksköterska / stafettsjuksköterska i Norge

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrsjuksköterska Norge