Agila ska vara det självklara valet för dig som stafettsjuksköterska & konsultsjuksköterska

Större frihet för dig som stafettsjuksköterska

Hos Agila kan du själv välja om du vill pensionsspara eller inte. Vi följer Vårdförbundets kollektivavtal i alla avseende bortsett från ITP1, där vi istället erbjuder flera olika pensionslösningar. Genom mer flexibla valmöjligheter kan vi tillsammans hitta fram till vad som passar bäst för just dig. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Utbildning och kompetensutveckling för stafettsjuksköterskor

Vi på Agila vill att det skall vara utvecklande att arbeta som stafettsjuksköterska hos oss. Väljer du att arbeta för oss kommer vi att satsa helhjärtat på dig. Vi är övertygade om att din personliga utveckling är viktig för dig som stafettsjuksköterska. Därför erbjuder vi våra anställda stafettsjuksköterskor som arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av kurser och seminarier. Tala med din kontaktperson om just din kompetensutveckling. Tillsammans arbetar vi fram en utbildningsplan som är anpassad för dig som stafettsjuksköterska.

Personlig kontakt för dig som stafettsjuksköterska

Du får omgående en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär ni snabbt känna varandra, vad som är viktigt för dig och vilken typ av uppdrag du är intresserad av som stafettsjuksköterska.

Konsultträffar för konsultsjuksköterskor

Vi anordnar löpande regionala träffar för våra konsultsjuksköterskor. Under dessa tillfällen har du chansen att träffa andra konsultsjuksköterskor och konsultchefer från Agila. Tanken med dessa träffar är att skapa ett forum där konsultsjuksköterskor kan utbyta erfarenheter, information och åsikter. Vi tar under dessa träffar upp aktuella teman som vi diskuterar tillsammans och vi bjuder även in externa föredragshållare. Dessa träffar är också ett tillfälle för oss att samla in feedback från våra konsultsjuksköterskor. Träffarna är en plattform för våra konsultsjuksköterskor, men även ett viktigt verktyg för att skapa en god samverkan mellan oss som arbetsgivare och våra konsultsjuksjuksköterskor. Om du är nyfiken på vilka träffar som planeras i området där du arbetar – kontakta din konsultchef för att få veta mer.

Agila jour för konsultsjuksköterskor

Du kan alltid nå oss på Agila. Många av våra konsultsjuksköterskor arbetar kvällar och helger, vilket innebär att frågor och funderingar även kan uppstå utanför kontorstid. För att vara ett så bra stöd som möjligt, kan våra konsulter alltid nå oss dygnet runt, 365 dagar per år. Ring vår växel, 08-410 725 00, så kommer du snabbt i kontakt med oss.

Mina personliga sidor som konsultsjuksköterska

Alla konsultsjuksköterskor i vårt kontaktnät får en egen inloggning till Mina personliga sidor. Här kan du söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i Agilas databas. Uppdragen uppdateras varje timme vilket innebär att innehållet i databasen är ständigt aktuellt.

När du har loggat in som konsultsjuksköterska kan du tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, ladda ner administrativa dokument etc.

Här kan du läsa mer om att arbeta som hyrsjuksköterska/bemanningssjuksköterska för Agila.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor sjuksköterska

Uppdrag i Norge

Vi arbetar aktivt med att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettsjuksköterskors önskemål.