Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för sjuksköterskor

Bli konsultsjuksköterska / stafettsjuksköterska via Agila

Konsultsjuksköterska - Frihet och trygghet

Som stafettsjuksköterska hos Agila får du tillgång till uppdrag över hela Sverige och Norge och du väljer själv var när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Med stor flexibilitet, konkurrenskraftiga ersättningsnivåer och trygga avtal har Agila blivit det självklara valet för många stafettsjuksköterskor. Välkommen att prova du med!

1. Jobba heltid – eller några timmar

Dagar, nätter, heltid eller deltid? Som stafettsjuksköterska sätter du själv ramen för när och hur du vill arbeta. Vi erbjuder både heltidsuppdrag och kortare uppdrag. Friheten att själv styra sin arbetssituation är något som återkommande lyfts upp som positiv feedback från de stafettsjuksköterskor som jobbar hos oss. Läs mer om lediga jobb för sjuksköterskor här.

2. Tillgänglighet – Dygnet runt

På Agila är vi alltid tillgängliga och du kan alltid nå oss på 08-410 725 00 oavsett tid på dygnet. Har du några som helst frågor eller undrar över något så slå oss en signal.

3. Anställd – Eller eget bolag

När du arbetar för Agila väljer du själv om du vill vara anställd eller om du vill fakturerar via eget bolag. Läs mer om lön för sjuksköterskor här.

4. Personlig kontaktperson – För din trygghet

Direkt vid din första kontakt med Agila utses en personlig kontaktperson. Tillsammans lär ni snabbt känna varandra och förstår vad som är viktigt för just dig.

5. Utbildning – Utifrån dina behov

Vi ser vidareutbildningar som en, av många, nycklar för att trivas i arbetslivet. Av den anledningen erbjuds fortutbildningar i form av kurser och seminarier till de stafettsjuksköterskor som arbetar åt Agila kontinuerligt. Vidareutbildningen är individanpassad och erbjuds utifrån behov och intresse. Den personliga utbildningsplanen tas fram tillsammans mellan dig som sjuksköterska och den personliga kontaktperson hos Agila.

6. Vi speglar kollektivavtalet – men erbjuder fler valmöjligheter

Hos Agila kan du själv välja om du vill pensionsspara eller inte. Vi följer Vårdförbundets kollektivavtal i alla avseende bortsett från ITP1, där vi istället erbjuder flera olika pensionslösningar för hur du kan placera ditt sparande. Genom mer flexibla valmöjligheter kan vi tillsammans hitta fram till vad som passar bäst för just dig. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Regionala träffar för våra stafettsjuksköterskor

Vi anordnar regelbundet regionala träffar för våra sjuksköterskor och annan vårdpersonal som jobbar via Agila. Tanken är att dessa träffar ska vara en självklar plats för att dela både erfarenheter och åsikter kring arbetet Det är väldigt uppskattade tillfällen för både sjuksköterskor och kontaktpersoner.

Lön som konsultsjuksköterska

En av fördelarna med att arbeta som konsultsjuksköterska är den högre lönenivå. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda en konkurrenskraftig ersättning baserat på din kompetens, erfarenhet och flexibilitet. Hur stor ersättning som utgår beror även på var i landet som arbetet utförs. Läs mer om lön för sjuksköterskor här.

Vad krävs för att bli konsultsjuksköterska?

Det är enkelt att komma igång och arbeta som konsultsjuksköterska och din personliga kontaktperson hjälper dig på varje steg i vår process. Du behöver en svensk legitimation, bevis på relevant utbildning, minst tre referenser samt intyg från tidigare arbetsgivare. Skicka in din intresseanmälan eller kontakta oss om du undrar över något. Efter att vi mottagit ansökan gör vi kontroller mot IVO och Socialstyrelsen samt kontaktar referenser.

Se uppdrag för konsultsjuksköterskor via Mina Sidor

Som konsultsjuksköterska får du tillgång till en personlig inloggning till vår databas. En databas som uppdateras så snart de kommer in. Väl inloggad kan du enkelt använda vår sökfunktion för att hitta uppdrag som passar just dina kriterier och önskemål. Kanske är du intresserad av lediga jobb för sjuksköterskor i Göteborg eller lediga jobb för sjuksköterskor i Linköping? På ”mina sidor” kan du även anmäla intresse för uppdrag, anmäla din tillgänglighet, tidrapportera, få tillgång till dokument och information relaterat till ditt uppdrag som konsultsjuksköterska.

Vill du jobba som stafettsjuksköterska i Norge?

Att arbeta som stafettsjuksköterska i Norge innebär både unika erfarenheter och en mycket konkurrenskraftig lönenivå. Vi erbjuder arbete inom samtliga specialistkompetenser över hela landet. Din personliga kontaktperson ordnar med allt administrativt så som resor, boende och kontakt med uppdragsgivaren. För dig ska det vara lika enkelt att jobba i Norge som att jobba hemma i Sverige. Läs mer om att arbeta som hyrsjuksköterska i Norge.

Agila – Sveriges främsta bolag gällande omsorgsbemanning

Välkommen att arbeta hos Agila – ett av Sveriges främsta bemanningsföretag för sjuksköterskor. Utöver sjuksköterskebemanning arbetar vi också med läkare, socionomer, lärare, psykologer, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Verksamheten i Agila startade 2008 vilket gjort att vi idag har en lång erfarenhet av branschen och vi vet vad som krävs för både konsulter och uppdragsgivare ska bli nöjda och bibehålla långsiktiga relationer. Är ni uppdragsgivare och önskar mer information så läs gärna vidare under uthyrning av sjuksköterskor eller slå en oss en signal så hjälper vi er direkt.

Här kan du läsa mer om att arbeta som hyrsjuksköterska/bemanningssjuksköterska för Agila.


Vanliga frågor om att arbeta som stafettsjuksköterska/konsultsjuksköterska

Vad är en konsultsjuksköterska?

Hur blir man konsultsjuksköterska?

Vad innebär det att vara stafettsjuksköterska?

Hur är det att jobba som konsultsjuksköterska eller stafettsjuksköterska?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor sjuksköterska

Uppdrag i Norge

Vi arbetar aktivt med att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettsjuksköterskors önskemål.