Socionombemanning - Agila är det självklara valet

Socionombemanning via Agila - ett givet val

Vi på Agila vill att vår socionombemanning alltid ska kännas som det självklara valet när ni behöver extra resurser till er verksamhet. Vi har en gedigen rekryteringsprocess som gör att vi hittar de bästa socionomerna. Den personal vi hyr ut är motiverad och engagerad tack vare det sätt som vi tar hand om våra egna medarbetare på – det gynnar i slutänden er som uppdragsgivare! Agila kan bemanna er verksamhet med socionomer oavsett var i Sverige som ni befinner er.

När ni använder Agilas socionombemanning får ni alltid:
  • Snabb tillgång till socionomkonsulterna
  • Möjlighet att ha en person på plats med kort varsel
  • Exakt den kompetens ni för tillfället behöver
  • Medarbetare som är mycket motiverade och kompetenta
  • Stor flexibilitet där ni själva bestämmer omfattningen på uppdraget
  • Socionomer som utvecklas och vidareutbildar sig löpande
  • Er egen personlig kontaktperson så att ni lätt kan hitta den personal ni behöver

Socionombemanning med höga kvalitetskrav

Agila socionombemanning samarbetar endast med Sveriges bästa socionomer. För att alltid kunna rekrytera spetskompetens har vi skapat en mycket robust rekryteringsprocess som innebär att all bemanning blir kvalitetssäkrad. Det gör att ni som uppdragsgivare alltid får tillgång till mycket kvalificerade personalresurser. Alla socionomer som vi bemannar med har genomgått en grundlig kompetens- och behörighetskontroll. Bland annat gör vi djupgående intervjuer och vi intervjuar flera referenser. Vi kontrollerar självklart även examensbevis från aktuellt lärosäte. Till kvalitetskontrollen bidrar vårt kompetensråd i socialt arbete. Rådet består av personer som själva har arbetat många år som socionomer i olika yrkesroller, ofta inom socialtjänst. Kompetensrådets uppgift är att löpande verifiera vår rekryteringsprocess och säkerställa att den lever upp till våra kvalitetskrav. Rådet bistår även våra socionomkonsulter med handledning och rådgivning i specifika ärenden när de är ute på uppdrag. Agilas kontrollsystem för socionombemanning är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Vårt kvalitetstänk i samband med rekryteringen har hjälpt oss att genomgående få mycket goda omdömen av våra kunder. Allt detta bidrar till att ni som uppdragsgivare alltid får tillgång till några av de allra bästa resurssocionomerna i landet.

Socionombemanning som är ansvarsfull

Vi som levererar socionombemanning tar vårt fulla ansvar för de socionomkonsulter som vi arbetar för oss. Agila jobbar sedan start enligt mottot att ”det får duga” inte duger för oss. Vi levererar alltid det vi lovar – och med målsättning om mer än så. Vår inställning är att alltid försöka ge det där lilla extra. För oss är det viktigt att ni som kund alltid känner att ni får vad ni förväntat er. Därför tar vi fullt ansvar för de socionomer som vi bemannar er verksamhet med – att de gör ett bra jobb och att de fungerar på arbetsplatsen. Om det mot förmodan inte skulle vara så är det självklart för oss att se till så att ni får ny personal på plats så att verksamheten inte påverkas.

Motiverade socionomer genom Agila

Agila jobbar med människor och vi vet vad det betyder att trivas. När de socionomer som vi bemannar er verksamhet trivs och mår bra känner de sig engagerade och motiverade. Ända sedan Agila grundades 2008 har vi jobbat hårt för att kunna leverera bästa tänkbara tjänst med medarbetare som brinner för sitt jobb. Hur gör vi det? Till att börja med får varje stafettsocionom som börjar jobba genom Agila en egen personlig kontaktperson. De har en tät dialog inför, under och efter varje uppdrag. På så sätt hamnar rätt person på rätt plats och får det stöd som behövs för att allt ska kännas rätt. Inför varje uppdrag får våra socionomer hjälp med allt det praktiska kring administration, bokning av resor och att hitta boende. Vår personal kan därför alltid ha fullt fokus på sitt jobb från första arbetsdagen hos våra uppdragsgivare. Dessutom får våra anställda löpande fortbildning och kompetensutveckling som bidrar till såväl personlig som professionell utveckling.

Personlig kontakt för en hållbar och långsiktig socionombemanning

Ni som kund får självklart också en egen personlig kontaktperson hos Agila. Tillsammans har ni en nära dialog om vilka förväntningar och krav ni har som uppdragsgivare. Ni lär snabbt känna varandra och vi får på så sätt en god uppfattning om vad som är viktigt för just er. Genom detta nära samarbete kan vi bistå er med rätt hyrsocionom för varje uppdrag.

Lång erfarenhet inom bemanning

Agila grundades 2008 och hette då Vårdassistans. Vi bytte namn 2016 bland annat för att kunna möjliggöra en geografisk expansion under samma namn. Ända sedan start har vi arbetat med vårdbemanning. Genom åren har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet, förståelse för och kunskap om vad som är viktigt för våra kunder. Vi vet vilka behov som kan finnas men är flexibla och anpassar oss efter varje uppdragsgivares specifika önskemål.

Förutom socionombemanning arbetar vi idag med bland annat sjuksköterskebemanning, lärarbemanning, läkarbemanning, psykologbemanning och bemanning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Här kan du läsa mer om att bemanning av socionomer via Agila.


Vanliga frågor om socionombemanning

Vad är socionombemanning?

Vilka fördelar finns det med socionombemanning?

Varför välja Agila för socionombemanning?

Inom vilka regioner erbjuder ni socionombemanning?

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor kring bemanning av socionomer