Agila socionombemanning - det självklara valet för socionombemanning

Kvalitetssäkrad socionombemanning

Agila socionombemanning ska enbart samarbeta med Sveriges skickligaste socionomer. För att säkerställa att vi träffar rätt i rekryteringen arbetar våra konsultchefer utifrån en noggrann och väl genomtänkt urvalsprocess. Samtliga socionomer som arbetar för oss har genomgått en mycket omfattande kompetens- och behörighetskontroll.

Urvalsprocessen av socionomer granskas, kvalitetssäkras och utvecklas kontinuerligt av Agilas Kompetensråd i socialt arbete, som består av personer med mångårig erfarenhet av att arbeta som socionomer i flera olika yrkesroller, men med särskilt fokus på socialtjänst. Kompetensrådets uppgift är utöver att upprätthålla vårt kvalitativa arbete i rekryteringsprocessen, även att bistå våra konsulter med rådgivning och handledning i specifika ärendefrågor. Arbetet som kompetensrådet bistår med är en starkt bidragande orsak till de mycket goda omdömen vi får vid uppföljningar av våra bemanningsuppdrag. Våra kontrollsystem för socionombemanning är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Våra kontrollsystem för socionombemanning är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001.

Ansvarsfull socionombemanning

Som leverantör av socionombemanning ser vi det som en självklarhet att våra kunder ska kunna räkna med att det vi levererar alltid motsvarar förväntningarna. Vi tar alltid ansvar för att de socionomer vi samarbetar med fungerar ute på sina arbetsplatser. Om det ändå skulle vara så att kunden anser att socionomen inte motsvarar vad som utlovats, ser vi det som en självklarhet att förse kunden med en ersättare.

Personlig kontakt ger hållbar och långsiktig socionombemanning

Redan i din första kontakt med oss får du en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär vi snabbt känna varandra, vad som är viktigt för er verksamhet och vilken typ av socionombemanning som passar er verksamhet. Detta gör att vi kan hitta rätt socionomkonsult för varje uppdrag. Med en personlig relation kan vi lättare bistå med snabba och skräddarsydda lösningar gällande våra kunders socionombemanning.

Lång erfarenhet inom socionombemanning

Agila startade redan 2008 och vi har därigenom samlat på oss en lång och gedigen erfarenhet av socionombemanning vilket medför att vi har en djup kunskap och förståelse för både våra kunder och konsulters behov och önskemål. Från första stund har vi arbetat aktivt med vårt service- och kvalitetsarbete och vi gör löpande uppföljningar kring vår socionombemanning. Att ständigt följa upp och utvecklas är det som har gett oss mycket nöjda samarbetspartners och har skapat en långsiktighet i våra relationer.

Här kan du läsa mer om att hyra socionomer/bemanning av socionomer via Agila.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor kring bemanning av socionomer