Bemanningsföretag för att hyra socionomer

Bemanning av socionomer – kostnadseffektivt och träffsäkert

Agila är ett bemanningsföretag för socionomer som kännetecknas av kvalitet, flexibilitet och service - något som genomsyrar hela vår verksamhet. För dig som har behov av att hyra socionomer är vi därför ett tryggt val. Med vår breda erfarenhet inom bemanningsbranschen vet vi vad som krävs för en lyckad bemanning. Våra kunder består av regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige. Tack vare våra beprövade rutiner, vår erfarenhet och förståelse för marknaden ser vi till att matcha rätt konsult på rätt uppdrag.

När du anlitar oss som bemanningsföretag för socionomer kan du förvänta dig:

  • En trygg samarbetspartner
  • Erfarna hyrsocionomer med gedigen kompetens
  • En personlig kontaktperson som är väl insatt i er verksamhet

Kvalitet och service är något vi på Agila socionombemanning värdesätter högt. Därför arbetar vi löpande med att förbättra våra rutiner så att du som uppdragsgivare alltid är nöjd. Dessutom arbetar vi aktivt med kundundersökningar för att fortsätta utveckla våra tjänster och anpassa dessa utifrån era specifika behov.

Bemanningsföretaget för att hyra socionomer

Agila har funnits sedan 2008 och är idag ett av Nordens ledande bemanningsföretag för socionomkonsulter, läkare, sjuksköterskor, psykologer, lärare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Under åren har vi byggt upp ett omfattande nätverk och erbjuder bemanning av socionomer inom samtliga yrkesområden. Vi har gedigen erfarenhet att hantera uppdrag inom socialtjänsten, framförallt med fokus på individ- och familjeomsorg. Våra socionomer tar bland annat uppdrag som socialsekreterare, handläggare, arbetsledare och chefer. Vårt breda utbud av resurssocionomergör det möjligt att med kort varsel hyra ut socionomer och lösa akuta bemanningsbehov. Vi kan även hjälpa dig som söker ett mer långsiktigt åtagande. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er! Letar er verksamhet efter ett företag som arbetar med uthyrning av sjuksköterskor läs vidare här.

Hyr socionomer med gedigen erfarenhet

Vi strävar ständigt efter att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva tjänster av högsta kvalitet när de är i behov av att hyra socionomer. Vi är måna om att de tjänster vi erbjuder är anpassade efter våra kunders önskemål. Denna målsättning kombinerat med kompetent och serviceinriktad personal leder till nöjda uppdragsgivare. Alla våra socionomer genomgår en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi utför ingående intervjuer, tar flera referenser samt gör noggranna kontroller av de sökande. Dessutom kontrollerar vi alltid examensbevis från aktuellt lärosäte. Vi har ett kompetensråd i socialt arbete som verifierar rekryteringsprocessen och ser till att vi håller en hög kvalitet på vår bemanning av socionomer. Medlemmarna i rådet har själva arbetat som socionomer under många år och har gedigen erfarenhet, bland annat av arbete inom socialtjänsten. Du kan med andra ord vara säker på att du får duktiga och kompetenta konsulter när du väljer Agila som bemanningsföretag för socionomer.

Genom ett nära och personligt samarbete bygger vi tillsammans långsiktiga relationer

Vårt mål är att ha en god och långsiktig relation med alla våra kunder och konsulter. För oss är det därför viktigt att du som uppdragsgivare är nöjd med vår bemanning av socionomer och vårt samarbete. Genom våra noggranna och särskilt framtagna rutiner för uppföljning av bemanning av socionomer, fångar vi snabbt upp eventuella synpunkter. På så sätt bygger vi en god relation mellan oss som bemanningsföretag, dig som kund och den aktuella socionomen. Kort efter påbörjat uppdrag tar vi alltid kontakt med konsulten och kontaktpersonen hos er. Vid uppföljningen förvissar vi oss om att samarbetet fungerar bra och att samtliga parter är nöjda. Under uppdragets gång har vi dessutom kontinuerliga uppföljningar för att se att allt löper på som förväntat.

Kontakta oss för bemanning av socionomer

Våra socionomkonsulter finns tillgängliga för både korta och långa uppdrag. Oavsett om du har ett akut behov av personal eller söker en konsult som kan arbeta under en längre tidsperiod kan du vända dig till oss. Vi bemannar såväl kommuner och regioner som privata vårdgivare. Med stor tillgänglighet, bra service och kompetenta konsulter ser vi till att du får den personal du behöver.

Utöver bemanning av socionomer erbjuder vi även:


Alla våra konsulter är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Målet är att de inte bara ska fylla en vakans, utan även bidra till att höja kvaliteten i er verksamhet. Som kund hos Agila får du en personlig kontaktperson som lär känna er verksamhet. Genom en tät dialog lär vi känna varandra så att vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Letar du ett bemanningsföretag för socionomer? Kontakta oss direkt för att komma igång!

Du kan även läsa mer om vår socionombemanning här.


Vanliga frågor om att hyra socionomer

Hyra socionomer – hur går det till?

Hur lång erfarenhet har Agila av socionombemanning?

Hur snabbt kan vi komma igång med bemanning av socionomer?

I vilka länder kan jag få bemanning av socionomer?

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor kring bemanning av socionomer