Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för socionomer

Hyrsocionom & stafettsocionom via Agila

Hyrsocionom / stafettsocionom – Stor personlig frihet

Är du utbildad socionom och vill arbeta som hyrsocionom eller stafettsocionom? Då har vi uppdragen för dig! Hos Agila finner du ett stort utbud av uppdrag så att du vid varje givet tillfälle kan hitta något som passar dig. Tillsammans med din personliga kontaktperson skräddarsyr du din arbetssituation för att ta tillvara på din kompetens och dina intressen på bästa sätt. Vi på Agila har gedigen erfarenhet av socionombemanning och vet att det kan finnas en stor kompetensbredd hos socionomer. Därför är vi noga med att anpassa utformningen av potentiella uppdrag för att de ska matcha just dina preferenser. En av de stora fördelarna med att arbeta hos oss på Agila är att vi lägger stor vikt vid dynamiska uppdrag och flexibilitet. Allt för att du trivas och utvecklas i din roll som hyrsocionom eller stafettsocionom.

Arbeta som hyrsocionom – vad innebär det?

Att arbeta som hyrsocionom eller stafettsocionom innebär att du får stora möjligheter att själv bestämma över din tid. Genom att du väljer dina egna uppdrag får du större inflytande över när du ska arbeta och även var. Med Agila kan du nämligen söka tjänster i hela Sverige, är du intresserad av att arbeta i Skåne kan du läsa vidare under lediga socionomarbete i Skåne och här hittar du dina socionomjobb i Göteborg. Genom att utveckla en god relation med din personliga kontaktperson lär sig denne även dina intressen och preferenser. På så sätt kan vi snabbare hitta relevanta uppdrag till dig när det är dags. Själva jobbet handlar ofta om att arbeta på plats i en uppdragsgivares verksamhet. I många fall kan det även vara fråga om utredningsarbete som du utför åt en kommuns socialtjänst. När du arbetar som socionomkonsult får du alltid en konkurrenskraftig lön och goda arbetsvillkor. Att arbeta som hyrsocionom eller stafettsocionom är med andra ord ofta mer lönsamt, samtidigt som du får ökad frihet. Här ka du läsa mer om lediga jobb för socionomer.

Vårt kompetensråd ger extra trygghet för stafettsocionomer

Utöver våra duktiga kontaktpersoner har vi inom Agila en grupp av särskilt erfarna och kompetenta individer som utgör vårt kompetensråd. De har till uppgift att hjälpa både dig och din personliga kontaktperson med rådgivning och handledning i svåra situationer. Som stafettsocionom kan det finnas situationer som är personligen betungande där du kan behöva extern handledning. Genom kompetensrådet finns därför även tillgång till sådan extern handledning vid behov.

Vidareutbildning och kompetensutveckling

För många är möjligheten till kompetensutveckling och utbildning en viktig fråga. Att kunna utveckla sin förmåga och fördjupa sig inom relevanta ämnen kan vara avgörande för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär. Vi ser personliga utvecklingsmöjligheter som något som ligger till grund för ett stabilt och tryggt samarbete. Därför har vi på Agila en lång tradition av att satsa helhjärtat på våra konsulter och erbjuda såväl kurser som föreläsningar samt seminarier. I förlängningen innebär ökad kompetens ytterligare möjligheter till flexibilitet och bättre lön för dig som är socionom .

Regionala träffar för hyrsocionomer och stafettsocionomer

Utöver stöd i svåra situationer kan det i många fall vara värdefullt att få utbyta erfarenheter med kollegor i branschen. Agila organiserar därför löpande regionala träffar för hyrsocionomer och stafettsocionomer. På träffarna får du möjlighet att skapa nya relationer, utbyta erfarenheter och diskutera olika frågor med personer i liknande sits som dig själv. Det blir dessutom ett sätt för oss på Agila att få värdefull feedback om hur upplägg och uppdrag fungerar.

Sök uppdrag som hyrsocionom och stafettsocionom via Agila

Som konsult hos oss får du en egen inloggning till ”Mina sidor” på vår konsultportal. Här kan du som hyrsocionom och resurssocionom söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i vår databas. Uppdragen uppdateras varje timme vilket innebär att innehållet i databasen alltid är aktuellt. Utöver att söka nya uppdrag kan du i systemet även göra tidrapportering, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag, ladda ner administrativa dokument och mycket mer. Det är med andra ord en plats där vi samlat de flesta funktioner du kan tänkas behöva. Även om du kan göra det mesta på ”Mina sidor” rekommenderar vi att du även har löpande kontakt med din personliga kontaktperson. Dels för att kunna stämma av hur uppdragen fortlöper och dels för att du via din kontakt kan få tidig information när nya uppdrag är tillgängliga. Genom att ha en bra och nära relation blir det enklare för oss att tipsa dig om spännande möjligheter, så fort de dyker upp. Som stafettsocionom eller hyrsocionom bestämmer du själv om du vill fakturera från eget bolag eller om du föredrar att bli anställd av Agila. Vill du veta mer om vad som passar dig bäst kan du alltid diskutera frågan med din personliga kontaktperson.

Här kan du läsa mer om att arbeta som socionomkonsult för Agila.


Vanliga frågor om att arbeta som hyrsocionom/stafettsocionom

Vad skiljer ett jobb som hyrsocionom mot att vara anställd inom en fast tjänst?

Vilka fördelar finns det med att jobba som hyrsocionom?

Vad innebär det att jobba som stafettsocionom?

Hur blir man stafettsocionom?

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Resurssocionom FAQ