Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för socionomer

Socionomkonsult - Agila det självklara valet

Socionomkonsult via Agila

Agila vill vara det självklara valet för dig som är socionomkonsult. Därför arbetar vi aktivt för att alltid vara marknadens mest uppskattade arbetsgivare inom bemanning av socionomer. Det gör vi genom vår utmärkta service och spännande uppdrag för våra socionomkonsulter. Vi försöker alltid hitta tjänster som passar våra socionomkonsulters önskemål. När du tar uppdrag som socionomkonsult genom Agila har du stor frihet att själv välja både ort och hur länge du ska jobba. Vissa socionomer arbetar på deltid genom oss som komplement till annan anställning medan andra arbetar på heltid.

Vi har uppdrag runt om i hela landet, här kan du exempelvis se lediga jobb för socionomer i Stockholm och här har vi samlat våra lediga socionomjobb i Uppsala.

När du arbetar som socionomkonsult via Agila får du bland annat:
  • En personlig kontaktperson
  • En arbetsgivare är engagerad och som bryr sig
  • Flexibilitet att välja jobb
  • Fina villkor och bra ersättning
  • Mindre administration
  • Varierande och inspirerande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Full uppskattning för dina insatser
  • Fortbildning och löpande kompetensutveckling

Ny som socionomkonsult? – Vi ordnar allt

Är du socionom men inte arbetat som socionomkonsult tidigare? Vi hjälper dig med allt vad du behöver för att komma igång. Vi har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som konsult. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från arbete som socionomkonsult. Agilas upplägg bygger på att du får fullt stöd inför, under och efter ditt uppdrag. Agila är ett företag som är specialiserat på socionombemanning och med fokus på kvalitet i alla led! Gör en intresseanmälan eller ring oss om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Socionomkonsult med fullservice – Agila gör det enkelt för dig

Med Agila får du som socionomkonsult alltid marknadens absolut bästa service. Det är vårt ansvar att du får all nödvändig information i samband med ditt uppdrag som socionomkonsult. Som ett led i detta får du en personlig kontaktperson som hjälper dig från första början. Ni etablerar en tät kontakt så att du känner att du har fullt stöd hela vägen. Det är din kontaktperson som hjälper dig att hitta uppdrag som passar dina önskemål. När det dyker upp frågor och funderingar finns din kontaktperson där som stöd och bollplank. Vi har en filosofi att du som socionomkonsult ska kunna fokusera på jobbet och inte ägna onödig tid på administration. Du får även hjälp med att boka resor och hitta boende vid behov! Tanken är att det ska vara lätt för dig som socionomkonsult att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att genomföra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Agila tar ansvar för sina socionomkonsulter

Vi är väl medvetna om vad trivsel innebär för din arbetsprestation. Trivs du och mår bra, ja då ökar möjligheterna att göra ett bra jobb. Därför tar vi som engagerad arbetsgivare alltid ansvar för att våra stafettsocionomer har en god arbetssituation. Vår medvetenhet i kombination med vår höga servicenivå gör att socionomkonsulter som arbetar genom Agila kan fokusera på att genomföra ett gott arbete. Vi tar hand om allt det praktiska runtomkring.

Lön och villkor som socionomkonsult

Agila erbjuder sina socionomkonsulter en konkurrenskraftig och hög ersättning för att du ska känna dig nöjd med det arbete du utför. Lönesättningen för socionomkonsulter är individuell. Till exempel tittar vi på faktorer som kompetens och erfarenhet. Är du flexibel och kan tänka dig olika typer av uppdrag på olika platser kan det också påverka lönen positivt. Som socionomkonsult väljer du om du vill arbeta som anställd hos oss eller om du ska fakturera genom eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till anställda socionomkonsulter, vilket många uppskattar. Läs mer om lön för socionomer här.

Förmåner för våra anställda socionomkonsulter

Om du väljer att jobba kontinuerligt med Agila som anställd socionomkonsult och resurssocionom kan vi erbjuda dig extra goda förmåner. Då kan du till exempel få ett personligt anpassat pensionssparande genom Max Matthiessen. Dessutom erbjuder vi dig att teckna en förmånlig sjukförsäkring som ger dig uppåt 90 procent av din lön ifall du skulle bli långvarigt sjukskriven. När du som socionomkonsult arbetar via Agila har du också möjlighet att ta del av flera olika förmåner och erbjudande. Vi har fina erbjudande inom exempelvis träning och friskvård, hushållsnära tjänster samt reser och boende. Här under vår förmånsportal kan du läsa vidare

Agila håller alltid måttet

Det är givande att jobba för Agila. Vi har ända sedan start haft en filosofi om att ”det får duga” inte duger. Vi var trötta på arbetsgivare, personer och organisationer som bara lovade utan att leverera eller hålla vad de lovat. Agila grundades med tanken att bli ett bemanningsföretag inom vårdbemanning som levererar mer än de andra och alltid ger allt för att göra ett så bra jobb som möjligt. Så är det alltjämt. Och detta förhållningssätt påverkar dig som socionomkonsult positivt. Du blir del av ett framåtsträvande team som fokuserar på rätt saker. Vi försöker hela tiden bli bättre i allt det vi gör inom vårdbemanning och omsorgsbemanning.

Här kan du läsa mer om att arbeta som hyrsocionom / stafettsocionom.


Vanliga frågor om att arbeta som socionomkonsult

Vad gör en socionomkonsult?

Vad krävs för att bli socionomkonsult?

Vad kan man få för uppdrag som socionomkonsult?

Vad innebär det att arbeta som socionomkonsult?

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Resurssocionom FAQ