Agila ska vara det självklara valet för dig som socionomkonsult

Socionomkonsult via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är socionomkonsult. Därför arbetar vi aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra socionomkonsulters önskemål. När du arbetar som socionomkonsult via Agila får du bland annat

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Ny som socionomkonsult – vi ordnar allt

Om du inte arbetat som socionomkonsult tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare arbete som socionomkonsult. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Fullservice – vi gör det enkelt för dig som socionomkonsult

Hos Agila får du som socionomkonsult marknadens bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag som socionomkonsult och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som socionomkonsult att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Agila tar ansvar för sina socionomkonsulter

Vi är måna om våra anställda socionomkonsulter vad gäller deras arbetssituation och strävar efter att de ska betrakta oss mer som en arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och som en engagerad arbetsgivare tar vi alltid ansvar för att våra socionomkonsulter har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att socionomkonsulter som arbetar för Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete, så sköter vi allt runtomkring.

Lön och villkor som socionomkonsult

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som socionomkonsult nöjd utifrån det arbete du utför. Lönesättningen för socionomkonsulter är individuell och exempel på faktorer som påverkar är socionomkonsultens kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som socionomkonsult väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till anställda socionomkonsulter.

Här kan du läsa mer om att arbeta som hyrsocionom/stafettsocionom för Agila.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor socionom