Bemanningsföretag, bemanning arbetsterapeuter / fysioterapeuter

Bemanning av arbetsterapeuter och fysioterapeuter via Agila

Vi på Agila vill att du ska känna att vi är det självklara valet när du behöver bemanning med en fysioterapeut eller arbetsterapeut till din verksamhet. Agila arbetar enligt en fullserviceprincip och vi har en välgenomtänkt bemanningsprocess. Det gör att du kan få tillgång till ett stort antal högkvalificerade arbetsterapeuter och fysioterapeuter i hela Sverige.

När du väljer oss som bemanningsföretag får du:

  • Snabb tillgång till uthyrning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter
  • Den kompetens du behöver – när du behöver den
  • En kontaktperson hos oss för snabb & smidig bemanning
  • Full flexibilitet
  • Bemanning med kort varsel vid behov
  • Ett bemanningsföretag med motiverade medarbetare och som får löpande kompetensutveckling

Kvalitativ bemanning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Vill du få tillgång till en fysioterapeut eller arbetsterapeut i toppklass till din verksamhet är Agila rätt val. Vi har nämligen en tydlig filosofi om hur vi som bemanningsföretag för fysioterapeuter och arbetsterapeuter ska arbeta. För att alltid kunna erbjuda dig som uppdragsgivare motiverade medarbetare med hög kompetens jobbar vi ständigt med såväl vår bemanningsprocess som vår kvalitetssäkring. Vårt mål är inte bara att tillsätta vakanta platser utan även att även höja kvaliteten och kompetensen i din verksamhet.

Kvalitetssäkrat bemanningsföretag för fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Innan en arbetsterapeut eller fysioterapeut kan börja arbeta genom oss genomgår de flera intervjuer. Vi tar referenser från tidigare arbetsgivare och gör omfattande behörighetskontroller. Våra konsultchefer gör också en viktig helhetsbedömning kring hur våra fysioterapeuter och arbetsterapeuter kommer att fungera i din verksamhet i praktiken. Det handlar om att förstå hur varje individ kan komma att passa in i en arbetsmiljö och arbeta som en del av ett team. Att göra en sådan bedömning kräver förmåga att analysera på djupet, fingertoppskänsla och lång erfarenhet av att jobba med arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Och det har vi. Söker du uppdrag som arbetsterapeut eller fysioterapeut så läs gärna vidare här.

Bemanning av terapeuter med stöd under hela uppdraget

När du anlitar Agila som bemanningsföretag för bemanning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter får du inte bara en kvalificerad arbetsterapeut eller fysioterapeut till din verksamhet. Vi är även med under resans gång och bidrar till att de konsulter som vi bemannar med får allt det stöd de behöver. Vi är med hela vägen från rekrytering till avslutat uppdrag. Däremellan gör vi täta uppföljningar fortlöpande Vår målsättning är alltid att skapa långsiktiga relationer och partnerskap.

Ett personligt bemanningsföretag för arbetsterapeuter / fysioterapeuter

Som uppdragsgivare får du alltid din egna personliga kontaktperson hos oss. Detta arbetssätt gör att du får fullt stöd från dag ett och känner att vi tar hand om dina bemanningsbehov på bästa möjliga sätt. Vi vet att en lyckad bemanning kräver starkt engagemang och en nära dialog. Att matcha en konsult fysioterapeut eller arbetsterapeut med en uppdragsgivare kräver fingertoppskänsla – något som blir möjligt tack vare det sätt som vi jobbar genom våra personliga kontaktpersoner. Och visst håller du med om att det är mycket lättare och roligare att samarbeta ifall vi får möjlighet att lära känna varandra?

Våra fysioterapeuter och arbetsterapeuter är motiverade

Agila är mycket mer än bara uthyrning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vår mångåriga erfarenhet som bemanningsföretag inom vårdbemanning och omsorgsbemanning har lärt oss betydelsen av att engagera och motivera våra medarbetare på ett bra sätt. Därför arbetar vi enligt principen fullservice – såväl med dig som uppdragsgivare som med våra medarbetare. När du bemannar din verksamhet med arbetsterapeuter eller fysioterapeuter från Agila kan dina nya medarbetare fokusera på sitt jobb redan från första arbetsdagen. Detta tack vare att vi tar hand om allt det praktiska som exempelvis att boka resor och hitta boende. Vi ordnar också med sjukförsäkring och pensionssparande, vilket skapar trygghet. För att våra medarbetare ska trivas och för att du som uppdragsgivare alltid ska få tillgång till de bästa fysioterapeuterna och arbetsterapeuterna erbjuder vi vår personal löpande fortbildning och kunskapsutveckling. Det motiverar, engagerar och inspirerar. I slutändan något som gynnar oss alla – inte minst dig som uppdragsgivare!

Här kan du läsa mer om att hyra fysioterapeuter och arbetsterapeuter.


Vanliga frågor om bemanning med arbetsterapeuter och fysioterapeuter

Hur arbetar ni för att bemanna med rätt arbetsterapeut/fysioterapeut?

Varför ska vi välja Agila som bemanningsföretag för att hyra arbetsterapeuter/fysioterapeuter?

Vad kan jag förvänta mig vid bemanning av arbetsterapeuter/fysioterapeuter?

Vad ska jag tänka på när jag väljer bemanningsföretag för arbetsterapeuter/fysioterapeuter?

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Uthyrning av arbetsterapeut & fysioterapeut – FAQ