Bemanningsterapeut via Agila är det självklara valet för arbetsterapeuter & fysioterapeuter

Arbetsterapeut/fysioterapeut hos Agila

Agila är det bästa valet av bemanningsföretag för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut. För att du ska uppleva oss som bemanningsbranschens främsta arbetsgivare arbetar vi alltid engagerat och fokuserat, med dig som bemanningsterapeut i fokus. Vi strävar alltid efter att du som är arbetsterapeut/fysioterapeut ska känna att du får bästa möjliga service samt spännande och utvecklande uppdrag. När du arbetar som bemanningsterapeut hos Agila anstränger vi oss för att överraska och erbjuda det lilla extra. Följande saker är dock alltid självklara:

  • Frihet och flexibilitet
  • Rätt värde för ditt arbete
  • Enkelt och smidigt samarbete
  • Utvecklande arbetsuppgifter
  • Meriterande uppdrag

Maximal service - både för dig som ny- eller erfaren bemanningsterapeut

Vare sig det är första gången du som arbetsterapeut/fysioterapeut arbetar som bemanningsterapeut, eller om du har erfarenhet av arbete som bemanningsterapeut sedan tidigare vill vi alltid göra det så smidigt för dig som det bara går. I alla led. Vår process för dig som är helt ny som bemanningsterapeut är enkel och du behöver ingen tidigare erfarenhet av konsultarbete.

Hos Agila får du som arbetsterapeut/fysioterapeut marknadens bästa service. Vi tar hand om alla detaljer kring det praktiska, t ex resor och boende samt förser dig med all information du kommer behöva innan- och under ditt uppdrag. Du ska känna att du kan koncentrera dig fullt ut på att göra ett gott arbete. Vi sköter resten.

Agila tar hand om sina bemanningsterapeuter

Hos Agila är du som konsult alltid högsta prioritet. Vi är ytterst måna om att du trivs och att upplevelsen av ditt arbete är optimal. Agila har efter mycket lång erfarenhet i branschen utvecklat en gedigen kännedom om vilka detaljer och delar i konsultarbetet som är viktiga. I både ditt och vårt arbete. Vårt mål är att du ska känna dig sedd, nöjd och omhändertagen. Du som bemanningsterapeut är alltid nummer ett.

Agila värdesätter dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Att du ska känna dig värdesatt för det arbete du utför är en självklarhet. I alla fall på Agila. Vi vet att du som bemanningsterapeut gör betydande insatser i ditt arbete och vi vill att du ska känna dig uppskattad och värderad därefter. Agila erbjuder därför alltid förmånliga villkor och en hög och konkurrenskraftig lön till dig som arbetsterapeut / fysioterapeut .

Du som bemanningsterapeut väljer själv om du vill arbeta som anställd av Agila eller fakturera genom eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till anställda bemanningsterapeuter.

Här kan du läsa mer om att ta uppdrag som arbetsterapeut/fysioterapeut.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor arbetsterapeut/fysioterapeut