Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för fysioterapeuter / arbetsterapeuter

Bemanningsterapeut via Agila – Arbetsterapeut & Fysioterapeut

Arbetsterapeut eller fysioterapeut hos Agila

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och är nyfiken på att ta dig an konsultuppdrag som bemanningsterapeut? Då vågar vi på Agila påstå att vi är det självklara valet bland bemanningsföretag. Vi strävar ständigt efter att uppfattas som marknadens bästa arbetsgivare för bemanningsterapeuter. Oavsett som du arbetar som anställd hos oss eller fakturerar via eget bolag får du alltid tillgång till utmärkt service och ett stort utbud av spännande tjänster runt om i hela landet.

När du arbetar som bemanningsterapeut hos Agila får du bland annat:
  • En personlig kontaktperson som du sköter din löpande dialog med
  • En arbetsgivare som bryr sig och är engagerad!
  • Goda möjligheter att välja vilka fysioterapeut- eller arbetsterapeutuppdrag du är intresserad av
  • Minskad administration och mer tid till kliniskt arbete
  • Komma ut på spännande och givande uppdrag
  • Personlig och professionell utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Motiverande kompetensutveckling och fortbildning

Fysioterapeut eller arbetsterapeut inom bemanning?

När du jobbar som arbetsterapeut eller fysioterapeut via Agila får du mycket större möjligheter att bestämma över hur du disponerar din tid. Genom oss får du tillgång till väldigt många spännande lediga jobb för arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Du väljer själv om du är intresserad av längre uppdrag eller ströveckor, oavsett har vi uppdragen för dig. Agila har lediga jobb för fysioterapeuter och arbetsterapeuter i hela Sverige, från norr till söder. Bland våra uppdragsgivare finns kommuner, regioner och privata aktörer. Exempelvis har vi flera lediga jobb för arbetsterapeuter i Göteborg och fysioterapeutjobb i Stockholm. Du kan själv välja om du vill vara anställd via Agila eller om du vill arbeta och fakturera genom eget bolag. Oavsett vad du väljer finns vi alltid här som ett bra stöd under dina uppdrag som bemanningsterapeut.

Fullservice för fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Oavsett om det är första gången du som fysioterapeut eller arbetsterapeut ska arbeta som bemanningsterapeut får du tillgång till vår fulla service. Vår tanke är att det ska vara lätt för dig att börja arbeta på en ny tjänst. Därför anstränger vi oss för att underlättar vi med allt det praktiska. Till att börja med får du en egen personlig kontaktperson som du har en nära dialog med löpande. När ni lär känna varandra blir det lättare för oss att ge dig det stöd du behöver. Detta upplever många som särskilt viktigt inför ett nytt uppdrag. Då får du all den information som är viktig inför starten. Har du frågor eller funderingar utanför ordinarie arbetstid har vi en jour som du når dygnet runt, alla dagar om året. I det fall du väljer ett uppdrag som ligger på annan ort ordnar vi med att hitta och boka boende och resor. Det gör att du kan fokusera på ditt jobb som fysioterapeut/arbetsterapeut i stället för att syssla med tidskrävande administration.

Vi tar hand om våra fysioterapeuter/arbetsterapeuter

Du som konsult fysioterapeut har högsta prioritet hos oss på Agila. Vi vet att om du mår bra gör du även ett gott jobb. Agila har en mycket gedigen erfarenhet av bemanningsbranschen för bland annat fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi vet vilka delar av konsultarbetet som är extra viktiga att tänka på. Detta gör att du kan känna dig trygg i att du kommer att få allt det stöd du behöver så att du också känner dig nöjd med din insats.

Lönsamt att jobba som bemanningsterapeut med Agila

Att arbeta som bemanningsterapeut genom Agila är inte bara kul. Det är lönsamt också. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftig lön och andra förmåner för dig som arbetsterapeut eller fysioterapeut. Vi har en individuell lönesättning som bland annat bygger på kompetens och erfarenhet. Även vart du rent geografiskt väljer att arbeta påverkar ersättningsnivån. Våra anställda bemanningsterapeuter får lön två gånger i månaden. Det går självklart även bra att fakturerar via ditt eget bolag. Läs vidare om vad du kan tjäna som bemanningsterapeut här under lön för arbetsterapeuter / fysioterapeuter.

Motiverande kompetensutveckling

För att du som bemanningsterapeut ska kunna utvecklas både personligt och professionellt i ditt jobb erbjuder vi löpande fortbildning i form av kurser och seminarier. Tillsammans med din personliga kontaktperson går ni igenom vilka utbildningar som skulle kunna passa och vara intressanta. Vi har även ett kompetensråd som gärna hjälper till med rådgivning och stöd i våra processer.

Agila siktar alltid högt

Vi på Agila tycker att ”det får duga” inte alls duger. När Agila grundades var det med idén om att skapa ett bemanningsföretag som alltid kämpar för att göra bästa möjliga insats. Vi ger alltid det där lilla extra i allt vi gör. Denna attityd har gjort att vårt jobb uppskattas – både av våra uppdragsgivare och av våra konsulter. Du som jobbar som fysioterapeut eller arbetsterapeut genom oss blir del av ett framåtsträvande team. Det är inte en slump att de som jobbar hos oss känner sig motiverade och trivs med vad de gör.

Förmåner för fysioterapeuter/arbetsterapeuter

När du som fysioterapeuter/arbetsterapeuter via Agila har du också möjlighet att ta del av våra noggrant utvalda samarbeten som inte bara förenklar vardagen, utan även ger den lite extra guldkant! Vi har fina erbjudande inom exempelvis träning och friskvård, hushållsnära tjänster samt reser och boende. Här under vår förmånsportal kan du läsa vidare.

Här kan du läsa mer om att ta uppdrag som arbetsterapeut/fysioterapeut.

Vanliga frågor om att arbeta som arbetsterapeut/fysioterapeut/bemanningsterapeut

Vad krävs för att arbeta som bemanningsterapeut?

Vad innebär det att jobba som bemanningsterapeut??

Hur ser framtiden ut för arbetsterapeuter och fysioterapeuter?

Hur mycket erfarenhet behövs för att jobba som arbetsterapeut/fysioterapeut inom bemanning?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

FAQ konsult arbetsterapeut / konsult fysioterapeut