Bemanning med arbetsterapeuter & fysioterapeuter från Agila

Säker, enkel och kvalitetshöjande bemanning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter

Agila har en väldigt tydlig idé om hur vi som bemanningsföretag vill bedriva vår verksamhet. Vi ska alltid samarbeta med de absolut bästa arbetsterapeuterna & fysioterapeuterna. Med andra ord, vi levererar arbetsterapeuter/fysioterapeuter som inte bara bemannar tillfälliga vakanser, de höjer även kvaliteten och kompetensen i verksamheten! Du som kund ska känna dig trygg och säker i att arbetsterapeuterna & fysioterapeuterna som kommer från Agila vet precis vad som förväntas av dem och att de snabbt kommer in i er organisation för att avlasta befintlig personal.

För att kvalitetssäkra processen kring uthyrning av våra arbetsterapeuter / fysioterapeuter genomgår samtliga en gedigen rekryteringsprocess. I denna process ingår flertalet intervjuer, referenstagningar och behörighetskontroller. En av de viktigare kontrollerna är våra konsultchefers helhetsbedömning av hur konsulterna faktiskt kommer att fungera i våra kunders verksamhet. Det handlar om att förstå hur de passar in i en arbetsgrupp och hur de anpassar sig till den unika arbetskultur som finns i varje organisation. Detta kräver lång erfarenhet, fingertoppskänsla och en förmåga att analysera och förstår på djupet.

Agila – ett bemanningsföretag som erbjuder följsam bemanning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter

När du som kund anlitar Agila som bemanningsföretag kan du lita på att vi som bemanningsföretag kommer att vara närvarande och aktiva i våra arbetsterapeuters & fysioterapeuters uppdrag. Vi är med i kommunikationen från det att bemanningen startar och gör fortlöpande täta uppföljningar. Vi har också alltid ett avslutande feedbacksamtal med både kund och arbetsterapeut/fysioterapeut.

När man arbetar med människor kan det dock dyka upp oförutsägbara händelser. I de fall det skulle vara så att ni som kund inte är nöjda, eller om arbetsterapeuten/fysioterapeuten behöver förändra sin arbetssituation står vi självklart redo att presentera en ersättare.

Personlig och engagerad bemanning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter

När du som kund väljer att kontakta oss på Agila får du alltid en personlig kontaktperson från första stund. Det är sedan denna kontaktperson som sköter all kontakt med dig framöver. Vi strävar alltid efter att göra perfekta matchningar mellan våra arbetsterapeuter/fysioterapeuter och våra kunders behov av bemanning. Då krävs nära dialog och ett starkt engagemang. Det är precis det vi på Agila är bra på och vad vi brinner för. Det är också mycket roligare att samarbeta när man får möjligheten att lära känna varandra!

Här kan du läsa mer om att hyra arbetsterapeuter & fysioterapeuter.

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Uthyrning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter – FAQ