Hyr arbetsterapeut / hyr fysioterapeut via Agila

Hyra av fysioterapeut / arbetsterapeut

Behöver du hyra en arbetsterapeut eller fysioterapeut? Då hoppas vi på Agila att du ska känna att vi är det naturliga valet. Vi är specialiserade på uthyrning av fysioterapeuter samt arbetsterapeuter och när du anlitar oss får du tillgång till högkvalificerad och motiverad arbetskraft som inte bara fyller en tillfällig vakans. Våra konsulter bidrar till att du kan höja kompetensen och kvaliteten i din verksamhet.

När du hyr fysioterapeuter / arbetsterapeuter genom oss får du:

  • Rätt typ av arbetskraft till verksamheten
  • Motiverade medarbetare med hög kompetensnivå
  • Möjlighet att hyra arbetsterapeuter & fysioterapeuter när du behöver extra resurser
  • En egen kontaktperson som hjälper dig att hitta rätt person för jobbet
  • Bra service och möjlighet att hyra med kort varsel

Hyr en fysioterapeut / arbetsterapeut som höjer servicenivån

Agila är mycket mer än bara ett bemanningsföretag för att fylla en plats som blivit vakant för tillfället. När du hyr en fysioterapeut eller arbetsterapeut genom oss får du tillgång till några av Sveriges bästa fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vår idé är att ständigt jobba med högt ställda krav på kvalitet. Det är något som präglar allt det vi gör – från rekrytering och bemanning till stöd under bemanningen och uppföljning efter avslutat uppdrag. När Agila grundades var det med tanken att ”det får duga” faktiskt inte alls duger. Vi tar alltid ett steg till när vi hyr ut personal, något som ofta banar väg för en långvarig relation. Denna approach gör att du egentligen får mer än ”bara” en fysioterapeut eller arbetsterapeut när du hyr genom oss. Du får tillgång till en riktig resurs, en person med hög kompetens och som är motiverad. Det gör att du samtidigt höjer servicenivån och kvaliteten i din verksamhet. Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och söker uppdrag som fysioterapeut eller vill arbeta som arbetsterapeut konsult? Läs gärna vidare här.

Så kvalitetssäkrar vi den personal vi hyr ut

När du ska hyra en fysioterapeut eller arbetsterapeut genom Agila kan du vara säker på att få tillgång till en person som verkligen håller måttet. Det hela börjar med en gedigen rekryteringsprocess där vi säkerställer att endast de bästa talangerna kommer med. Rekryteringen består av flera intervjuer och så tar vi referenser från tidigare anställningar. Dessutom är vi noga med att alltid göra en regelrätt behörighetskontroll. En viktig aspekt är den helhetsbedömning som våra konsultchefer gör i samband med rekryteringen. Här handlar det om att försöka förstå hur varje potentiell arbetsterapeut eller fysioterapeut skulle fungera i praktiken i den arbetsmiljö som denne kan tänkas arbeta i. Har personen teamkänsla och förmåga att anpassa sig efter den unika kultur som kan prägla en viss organisation?

Denna typ av urval kräver lång erfarenhet, analys och fingertoppskänsla, något som vi på Agila har efter många år i branschen. Om du mot förmodan inte känner dig nöjd med den medarbetare som du hyr av oss löser vi det givetvis med en ersättare. Det ska vara lätt att hyra en arbetsterapeut eller fysioterapeut tycker vi!

Löpande support när du hyr genom oss

Agila är ett fullserviceföretag inom vårdbemanning och omsorgsbemanning. Det är ett koncept som vi tillämpar i alla aspekter av vår verksamhet – både med dig som kund och med våra konsulter. Konkret för dig som vill hyra en fysioterapeut eller arbetsterapeut innebär det att vi lyfter ur alla praktiska bekymmer ur ekvationen. Sådant tar vi hand om. Det innebär exempelvis att du som kund får en egen kontaktperson redan i samband med din första kontakt med Agila. Ni lär känna varandra så att du kan få fullt stöd med rekrytering och löpande support under uppdraget. Att ha en egen kontaktperson ger en högre servicenivå och innebär samtidigt en extra trygghet. På samma sätt får våra arbetsterapeuter och fysioterapeuter all den support de behöver under sitt uppdrag hos dig. Exempelvis hjälper vi till med att boka resor och hitta boende. Vi erbjuder ett förmånligt paket med pensionsförsäkring och sjukförsäkring. Det gör att den personal som du hyr kan fokusera på sin uppgift från dag ett. Vi är också med och bidrar med uppföljning löpande under den tid som vår personal är på din arbetsplats. Efter avslutat uppdrag pratar vi både med dig och med den fysioterapeut eller arbetsterapeut som du hyrt av oss. Via Agila kan du även hyra läkare, hyra socionomer, sjuksköterskor, psykologer samt lärare.

Med Agila kan du hyra fysioterapeut & arbetsterapeut i hela Sverige

Det spelar egentligen ingen roll var i Sverige din verksamhet ligger. Agila hyr ut fysioterapeuter och arbetsterapeuter i hela landet. Tack vare den fullservice som vi erbjuder vår personal har vi möjlighet att skicka den arbetskraft du behöver, när du behöver den. Vi är specialister och genom vår position på marknaden har vi möjlighet att rekrytera några av Sveriges bästa talanger inom vår nisch. Det är en stor fördel för dig när du behöver personal – inte minst då det brinner i knutarna. Vi erbjuder även uthyrning av arbetsterapeuter och fysioterapeuter i hela Norge – och övriga Europa vid behov.

Här kan du läsa mer om bemanning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter via bemanningsföretaget Agila.


Vanliga frågor om att hyra arbetsterapeuter/fysioterapeuter

Hur går det till att hyra en arbetsterapeut eller fysioterapeut?

Vad är fördelen med att hyra arbetsterapeuter/fysioterapeuter?

I vilka länder erbjuder Agila uthyrning av arbetsterapeuter och fysioterapeuter?

Hyra arbetsterapeuter/fysioterapeuter – hur snabbt kan jag komma igång?

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Uthyrning av arbetsterapeut & fysioterapeut – FAQ