Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för fysioterapeuter / arbetsterapeuter

Uppdrag för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Uppdrag för arbetsterapeuter / fysioterapeuter som är skräddade

Vill du hitta spännande och utvecklande uppdrag där du har möjlighet att själv styra dina dagar? Hos oss på Agila får du stort utrymme att påverka ditt arbete som arbetsterapeut eller fysioterapeut. Vi strävar ständigt efter att hitta det upplägg som bäst passar för dina preferenser. Tillsammans med din personliga kontaktperson bygger du en tjänst som är både stimulerande och långsiktig. Din möjlighet att själv styra över arbetstider och uppgifter är en av de stora fördelar som du får när du tar uppdrag som arbetsterapeuter/fysioterapeut hos Agila. Exempelvis har vi lediga jobb för arbetsterapeuter i Uppsala och fysioterapeutjobb i Jönköping.

Vi ser ofta en hög efterfrågan på arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Det innebär att det vanligtvis finns ett stort utbud av olika uppdrag för arbetsterapeuter & fysioterapeuter. Då Agila har ett brett och väletablerat nätverk finns det uppdrag hos arbetsgivare över hela Sverige. Uppdragen vi kan erbjuda dig finns bland annat inom:

  • Kommunal vård
  • Primärvård
  • Äldrevård
  • Slutenvård

När du arbetar som bemanningsterapeut hos oss får du chansen att utvecklas inom flera olika områden. Vårt mål är att du ska ha ett stimulerande arbete och tycka det är roligt att gå till jobbet!

Personlig kontakt ger mer givande uppdrag för arbetsterapeuter

Hos Agila försöker vi alltid hitta så intressanta och givande uppdrag som möjligt för dig som är fysioterapeut eller arbetsterapeut. Detta gör vi bland annat genom att skapa en personlig kontakt mellan dig och din personliga kontaktperson. Via din denna får du en löpande och kontinuerlig kontakt med både oss på Agila och potentiella uppdragsgivare, oavsett om du arbetar med långa eller korta uppdrag. Läs mer här om vilka jobb för fysioterapeuter / arbetsterapeuter som vi kan erbjuda dig.

När du och din personliga kontaktperson lär känna varandra ökar även möjligheterna att hitta uppdrag som passar dig och dina intressen. Det blir enklare att uttrycka om något inte känns bra, eller om du vill prova på någon ny typ av uppdrag som arbetsterapeut eller fysioterapeut. Vi vill helt enkelt att du ska känna dig motiverad och trivas på jobbet.

Sök uppdrag som fysioterapeut & arbetsterapeut via Agila

Som ett första steg i att ta uppdrag som konsult arbetsterapeut eller fysioterapeut hos oss på Agila, får du ett konto på ”Mina sidor”. Där hittar du flera nyttiga funktioner. Du kan bland annat söka uppdrag direkt eller anmäla ditt intresse till nya tjänster. Via ”Mina sidor” går det även att rapportera din tid och ställa frågor. Många av våra fysioterapeuter och arbetsterapeuter tycker att detta upplägg är praktiskt eftersom allt är samlat på ett och samma ställe. När du tar uppdrag som konsult hos Agila väljer du själv om du vill arbeta som anställd eller om du föredrar att fakturera via ditt eget bolag. Är du osäker kan du alltid prata med din personliga kontaktperson om vad skillnaderna blir för dig och din ekonomi. Här kan du läsa mer om vad du lön som arbetsterapeut eller fysioterapeut.

Vi satsar på uppdrag för våra arbetsterapeuter & fysioterapeuter

Att löpande kunna utvecklas och bredda sin kompetens är en viktig del i arbetslivet. Vi på Agila vill därför att du innan, under och efter ditt uppdrag som fysioterapeut / arbetsterapeut ska känna att du har möjligheten att växa tillsammans med oss. Både på ett professionellt och ett personligt plan. Vi är nämligen övertygade om att du presterar bäst i rollen som arbetsterapeut eller fysioterapeut om du upplever att både din arbetssituation och livssituation är tillfredsställande. Vi erbjuder bland annat kompetensutveckling och fortbildning för våra arbetsterapeuter och fysioterapeuter som kontinuerligt arbete hos oss. Det kan exempelvis vara specifika kurser, intressanta föreläsningar eller öppna seminarier. Du och din personliga kontaktperson arbetar tillsammans fram en plan som passar dina behov och önskemål.

Få hjälp direkt när du behöver det!

Tillgänglighet, kvalitet och service ligger oss varmt om hjärtat. Vi vill att du som tar uppdrag som arbetsterapeut eller fysioterapeut ska känna dig sedd av oss på Agila, oavsett när du behöver det. Därför har vi en jour som du kan kontakta alla dagar om året, dygnet runt. Du når jouren genom att ringa vår växel: 08-410 725 00.

Vill du höra vad andra tycker om våra uppdrag för arbetsterapeuter/fysioterapeuter?

Det kan ofta vara skönt att få prata med någon som redan är konsult hos oss. Vi har många bra referenser som gärna berättar hur det är att, som fysioterapeut/arbetsterapeut, ta uppdrag genom Agila. Hör av dig till oss så sätter vi dig i kontakt med en av våra arbetsterapeuter eller fysioterapeuter som kan dela med sig av sina erfarenheter.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som bemanningsterapeut hos Agila.


Vanliga frågor om att hitta uppdrag som arbetsterapeut/fysioterapeut

Inom vilka områden erbjuder Agila uppdrag för mig som är arbetsterapeut eller fysioterapeut?

Hur långa är uppdragen som arbetsterapeut och fysioterapeut?

Vad kan jag göra för att få fler uppdrag som arbetsterapeut eller fysioterapeut?

Var i Sverige kan jag få uppdrag som arbetsterapeut/fysioterapeut?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

FAQ konsult arbetsterapeut / konsult fysioterapeut