Utvecklande uppdrag för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Skräddarsydda uppdrag för arbetsterapeuter & fysioterapeuter

En av fördelarna med att ta uppdrag som arbetsterapeut/fysioterapeut är att du själv kan styra hur och var du arbetar. Vi strävar alltid efter att uppdragen vi erbjuder våra arbetsterapeuter & fysioterapeuter ska vara optimalt matchade till dina individuella önskemål. Du skapar helt enkelt din egen dynamiska och självständiga arbetssituation, tillsammans med din konsultchef på Agila.

Med bred kompetens och erfarenhet som arbetsterapeut/fysioterapeut har du möjlighet att ta uppdrag över hela landet. Arbetsområden där vi kan erbjuda dig uppdrag som arbetsterapeut/fysioterapeut är bland annat inom kommunal sjukvård och äldreomsorg, inom både privat och offentlig primärvård samt inom specifik slutenvård.

Personligt och nära samarbete med dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Så fort du väljer att ta kontakt med oss på Agila får du en personlig kontaktperson. Du och din kontaktperson är de som sedan fortlöpande håller kontakten. Det spelar ingen roll om du arbetar på ett kortare uppdrag eller inleder ett längre samarbete. Vi vet hur viktigt det är att ha en personlig och återkommande kontakt. Det ger oss möjligheten att förstå dig och dina behov och maximerar möjligheterna till ett gott samarbete. Och kanske viktigast av allt, vi får chansen att lära känna dig som arbetsterapeut/fysioterapeut och skapa ett och nära och givande samarbete!

Mina sidor

För att förenkla ytterligare har alla arbetsterapeuter & fysioterapeuter en egen inloggning till ”Mina personliga sidor” på www.agila.se. Där kan du enkelt söka efter uppdrag, anmäla intresse för tillgängliga uppdrag, tidrapportera och hitta andra nyttiga funktioner.

Agila satsar på sina arbetsterapeuter & fysioterapeuter

En viktig del i arbetslivet är att löpande kunna utvecklas. Vi på Agila vill därför att du innan, under och efter dina uppdrag ska uppleva precis detta – att du har möjligheten att växa och utvecklas med oss, både på ett professionellt och personligt plan. Vår tillfredställelse ligger helt och fullt i att du som arbetsterapeut/fysioterapeut upplever både din arbetssituation och livssituation på bästa möjliga sätt

Ett led i detta är att vi bland annat erbjuder kompetensutveckling och fortbildning för våra arbetsterapeuter / fysioterapeuter som kontinuerligt är i arbete hos oss. Det kan t ex bestå av kurser, föreläsningar eller seminarier. Du och din personliga kontaktperson arbetar tillsammans fram en plan som passar dina behov och önskemål.

Arbetsterapeut/fysioterapeut hos Agila – fullservice gör skillnaden

En grundpelare i vårt sätt att arbeta är tillgänglighet. Vi vill att du som arbetsterapeut/fysioterapeut ska känna dig sedd av oss på Agila, oavsett när du behöver det. Därför har vi även en jour som alltid svarar dig, dygnet runt, 365 dagar per år! Du når jouren genom att ringa vår växel på 08-410 725 00.

Här kan du läsa mer om att arbeta som bemanningsterapeut för Agila.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor arbetsterapeut/fysioterapeut